Şimdi Ara

Aracimizi kiraya vermek istiyoruz... Mantikli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kayinpederim gecen hafta vefat etti. Kayinvalidem ek gelir olsun diye babamizin aracini kiraya vermek istiyorum dedi. Once karsi ciksamda ihtiyaclari oldugundan biraz internette arastirayim dedim. Garajyeri gibi bazi sitelerde insanlarin kendi araclarini kiraladiklarini gordum. Ne kadar guvenilirdir bilmiyorum...

Arac jetta 1.6 midline lpg 2007. 118bin km de.

Ben satalim dedim fakat kayinvalidem satmaya da pek sicak bakmadi.

Bu arac olumlu bir kazaya karissa sorumlusu kim olacak?

Daha once bu sekilde kiralama isine giren varsa yardimci olursa memnun olurum arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğiniz site tüm yasal prosedürü üstleniyor.Araci kiraladiginiz sure boyunca kaskoluyor.Hangi ildesiniz bilmiyorum.İstanbul Ankara İzmir dişi garajyeri çok ise yaramaz diye düşünüyorum.Ayrıca garaj yerinde araç için 10 yas kurali var yani ocaktan sonra araciniz kiralanamaz.Gecen bir forum üyesi 301 model aracini aylik 1500 TL te kurumsal bir yere kiralamisti.Ben olsam araci sahip 301 clio vs tarzi 1 yasinda araç alip yillik kiralarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümlü kazada olacakları söyleyeyim, eğer sürücü alkollü ehliyetsiz vs olur da ölümlü kazaya bulaşırsa başınız ağrır, araç sahibi sigortalı taraf olduğu için her türlü sorumluluk araç sahibine düşüyor.

Bizim tanıdığın araç kiradaydı, kiralama kaskosu vs herşeyi tam olmasına rağmen cehennem odunu bir şahıs 240 promil alkol etkisindeyken araçla kaza yaptı, araçta kendi dahil 3 kişinin ölümüne ve 1 tırın devrilmesine sebep oldu. Tırda 50.000TL hasar oluştu, kasko ve sigorta alkol nedeniyle ödeme yapmadı. Araç pert olduğuyla kaldı hurdaya çıktı, tırın 50bin masrafı araç sahibi arkadaşa rücu edecek.

Geberip giden şerefsiz geberdiğiyle kurtuldu, olan araç sahibi arkadaşa oldu.

Eğer ki kiraya vereceğiniz firma ile aranızda bir sözleşme yapar ve tüm maddi manevi her türlü sorumlulukları üstlenirlerse, ayrıca bu sözleşmenin yasal geçerliliği olacak ve sizi beladan uzak tutacaksa(avukattan yardım alınabilir), bu işi yapabilirsiniz. Aksi halde bulaşmanızı tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.