Şimdi Ara

Aracımın harareti kalkmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ustalarım, Ağabeylerim 1994 broadway 1.4 rn aracımın hararet göstergesi (B) çizgisini geçmiyor ve kaloriferi açtığım zaman soğuk üfürüyor ilk aracım ve (B) çizgisini bir defa geçti oda uzun bir rampada kaloriferi açtığım zaman güzel ısıtıyordu düzlüğe çıktığım zaman hararet düşüyor ve soğuk üfürüyor antifirizini değiştirdim ondandır belki diye onda bir fayda etmedi termostatını hiç değiştirmedim sorun termostatdamı acaba. Yorumlarınınz için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin cevaplarınızı bekliyeceğim.
     Aracımın harareti kalkmıyor.

• Termostat açık kalıyorsa sürekli devirdaim yapar, bu da suyun sürekli soğuk kalmasına sebep olur.
  • Termostatı kontrol ettirin, ayrıca soğuk göreceli bir kavram gösterdiğiniz bölgede birazda olsa ısıtması gerekirdi. Rahatsız olmanıza sebep olacak kadar soğuk üflüyorsa, kalorifer radyatörünün içi çok kirlenmiş olabilir.

Saygılar...
  • Az önce bunun aynisi bi konuyu okuyup geldim.
    Sorun büyük ihtimal termostat ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hararet bahsettiğiniz o kırmızı işaretlediğiniz yeri geçmiyorsa bu bir sorun değil sadece termostat yaz ayarında demektir fanınız çok erken devreye giriyordur. Elektrikçiye termostatı kışlık ayara çevirtirseniz yükselebilir. Ama normalde hararet o noktada iken de kalorifer sıcak üflemeli üflemiyorsa kalorifer peteğinde sıkıntı var demektir ya tıkalı ya değişecek. Bu da sizin için 250 tl civarı bir masraf demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkışık trafikte hararet normal seviyede oluyor hızlı giderken normalin altına düşüyorsa termostat sürekli açık kalıyor demektir. Termostat değişimi ile çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.