Şimdi Ara

focus1 silecek suyu ikazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracımda bir süredir silecek suyu seviyesi düşük ikazı alıyorum. Suyu tamamlamama rağmen ikaz lambası sönmüyor.
    Deponun içinde şamandıra yada bir çeşit sensör mü var? Depo çamurluğun altında olduğu için tamiri biraz sıkıntılıymış. Davlumbaz sökülecekmiş. Arızayı çözmek için bu zahmete girsem parçası bulunur mu? Usta bulamazsak iptal ederiz dedi. Servise gitsem halledebilirler mi? Daha önce buna benzer sıkıntı yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden sağ olun.
    Araç 2005 focus1 collection.

• ayni sorun benim aracimda da var. Her su puskurtmede ikaz isigi yaniyor. Parcanin ne kodunu nede fiyatini bulabildim. Hazir sokulmusken tamir yerine yenisini takmak isterim ama bilindik bir parca da degil malesef.

Konuyu takip ediyorum bir bilenin cevabi 2 kisiye yaraya bilir.
  • Ben yedek parçacıdan bir program yardımıyla aracın şase numarasını girip parçayı buldum, bir çeşit sensör var ama sorun ondamı değilmi tam olarak tespit etmek için davlumbaz sökülecek. Şu an parça otosanın stoklarında yok. Adam olunca haber verecek, o zaman gidip baktıracağım.
  • Ayni sorun yurt disi forumlarinda da var, bir kac aracta bu sorun gorulmus. Direk parca degisimi diye yazmislar. Baska bir neden belirtmemisler. Sik gorulen bir sorun degil, fiyatini merak ediyorum parca kodunu da paylasir iseniz sevinirim. Hatta iscilik VS her sey ile cunku bende yaptiracagim referans bilgi olmasi cok iyi olur.
  • Sorunu bugün hallettim. Davlumbazı söküp depoya baktık. Sensörü ters takmışlar. Çıkarıp diğer türlü taktık sorun çözüldü. Aracın benden önceki sahibi nasıl bir ustaya götürdüyse artık... Yalnız davlumbazı sökmeden arızayı tespit etmek zor.
  • Davlumbazi sokmek icin lastigi soktulermi? bende bu duruma baktiracam bilgi icin cok saolun.
  • Su deposunu söktüreceksen lastikte sökülecek. Önce davlumbazı söktürüp baktırırsın, gerekirse lastikte sökülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW F30 Silecek Suyu..
    11 yıl önce açıldı
    Otomatik araçta balata kokusu !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.