Şimdi Ara

Yeni aldığım benzin pompasının basıncı ayarsızmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler benzinde geç çalışma tekleme çekiş düşüklüğü nedeniyle 3-4 ay önce supsan marka benzin pompası aldım. Geç çalışma çözüldü fakat geri kalan hiç bir sorun çözülmedi. Bugün başka bir ustaya gittim benzim pompası düşük devirde basıncı ayarlamıyor orjinalini alman lazım dedi. Yoğun olduğı için ayak üstü bilgi aldım detay soramadım aracı alıp çıktım. Bu benzim pompasının basıncı ayarlanamaz mı? Kutu üzerinde 2 yıl garantili diyor iade etsem alırlar mı?

Araç 2001 clio 1.4 RTA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tekleme ve çekiş düşüklüğü evet düşük benzin basıncından dolayı olabilir.
    Ayrıca elektrikli pompaların basıncı sonradan ayarlanamaz. El-mecbur orijinal pompayı alacaksınız, veya bosch gibi markalardan.

Garanti konusu denenebilir. Belki alırlar belli olmaz.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler yapacak bişey yok mecbur değiştireceğim.

Usta kullan bu şekilde bir sorun yaratmaz dedi ama hala bir korku var içimde size sorun yaratır mı?

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Pompa bozulursa yolda kalırsınız, ama sizde LPG vardı sanki. O zaman LPG bitmediği sürece sorun olmaz.
    Bunun dışında sorun daha fazla ilerlemez. Ama hava/yakıt karışımları bozulabilir. Bu da LPG'deki çalışmayı etkileyecektir.
    Ayrıca hiç bir zaman bir motorun teklemesi istenmez. Eğer bütçe müsaitse halledin derim.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam lpg var araçta. Lpgde hiç bir sıkıntı yok şuan ama bütçem pek müsait değil şuanlık kışa doğru halletmeye çalışırım olmadı.

• Arabanızın arızasını şu anda parasızlıktan gideremiyorsanız ya o arabayı kullanmayacaksınız ya da satacaksınız. Kışa kadar idare edeyim o zaman yaptırırım hiç mantıklı bir davranış değil. Mahallemizde ufak tefek terzilik işleri yapan bir esnaf vardı, vardı diyorum çünkü artık rahmetlik oldu, Kartal arabası da devamlı teklerdi, çekişi iyi değildi, bir gün kavşakta hafriyat kamyonundan kurtulayım derken araba stop etti ve neticesi kazaen ölüm. Trafikte kurallar kanla yazılmıştır, kendimize dikkat edelim.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Arabanızın arızasını şu anda parasızlıktan gideremiyorsanız ya o arabayı kullanmayacaksınız ya da satacaksınız. Kışa kadar idare edeyim o zaman yaptırırım hiç mantıklı bir davranış değil. Mahallemizde ufak tefek terzilik işleri yapan bir esnaf vardı, vardı diyorum çünkü artık rahmetlik oldu, Kartal arabası da devamlı teklerdi, çekişi iyi değildi, bir gün kavşakta hafriyat kamyonundan kurtulayım derken araba stop etti ve neticesi kazaen ölüm. Trafikte kurallar kanla yazılmıştır, kendimize dikkat edelim.
    Doğru tespit.Tamir için uğraşılamayıp araç yatacaksa zararına satmak gerekir .Otobüs ,metro ne güne duruyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araba lpgde sorunsuz çalışıyor hocam teklemeyide ilk çalışmada 30 saniye kadar yapıyor. Benzinde kullanmıyorum zaten aracı

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bekara karı boşamak kolaydır hocam. Siz satın zararına ben satmam.

Ayrıca sorun benzinde aracı benzinde kullanmıyorum. Lpgde hiç bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Araba lpgde sorunsuz çalışıyor hocam teklemeyide ilk çalışmada 30 saniye kadar yapıyor. Benzinde kullanmıyorum zaten aracı
    Şu anda sorun yokmuş gibi gözüküyor, ileride LPG nin ne sorun çıkaracağı belli değil, terzinin arabası da ufak ufak sorunlarla başladı ve neticede tam sorun oldu. Bana ne araba senin; bu şekilde kullanmak istiyorsan yolda kalana kadar kullan gitsin...

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.