Şimdi Ara

Aracimi satmak istiyorum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010 model ford focus 1.6 tdci aracim var. Trend model olanı. Arac 179.000 km de ve 10.000 tl hasar kaydi gorunuyor. Onceki kazali hallerinin fotograflari elimde var. Oyle cok agir bir kazasi yok. Sadece sol taraftan darbe almis 2 kapi hafif iceri gocmus. Yalniz benden onceki sahibi titiz bir adam oldugundan komple araci boyatmis. Bunun disinda aracin yuruyeninde motor performansinda zerre sorun yok. Agir hasar veya pert kaydi kesinlikle yok. İc temizligi 10 uzerinden 8 alir. Bu sartlar altinda bu arac kac para eder ?

Not: lutfen dalga gecmeyin sacma sapan seyler soylemeyin. Zaten istemeyerek maddi durumlardan dolayi satiyorum kalbinizi kirmayayim..

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkish_republic kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın size sözüm yok da sizden önceki sahibinin titizlik anlayışına göre komple boyatması ilginçmiş.

• Kardeşim her malın alıcısı vardır,Bence malum siteye bakın piyasası neyse 2-3 aşağı yazın hemen satılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizlik boyalı
    Araba 90hp herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 21 Şubat 2016; 16:42:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 90 hp. Expertizi var. Tüm boyama işlemlerinin fotograflari mevcut.

Benim dusuncem en az 30.000 eder yonunde

• Km çok siz ne kadar ciddi değil desenizde 10 bin km hasar kaydı mevcut..normal piyasası neyse 7-8 bin daha düşük fiyattan gideri var..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Km çok siz ne kadar ciddi değil desenizde 10 bin km hasar kaydı mevcut..normal piyasası neyse 7-8 bin daha düşük fiyattan gideri var..

Tramer sisiriyor iste sanki bilmiyormusunuz ?

7-8 bin ? Sen olsan o kadar altina verirmisin ? En kotu 2-3 bin altina satarim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana acil yardim lazim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @turkish_republic

2-3 bin verip hasarsızını almak varken sen olsan kazalı arabayı alır mısın?
  • turkish_republic kullanıcısına yanıt
    Ben hasar kaydından fazla km'ye takıldım..malum piyasada 100 bini devirmiş dizel motorlara cüzzamlı muamelesi yapılır..sizin ki hiç kazası olmasa bile sadece km'den piyasasından en az 3-4bin kaybeder..tramer istediği kadar şişirsin..sonuçta 10 bin hasar kaydı demek en az 2-4 bin değer kaybı demektir..benim tecrübelerim ve şahsi fikrim bu yönde..sizde inşallah istediğiniz rakama satarsınız..

• Aynı yaşta ve donanımda 3-4 tane araba bulun ortalama fiyatlarını belirleyin. Onlardan 4 bin tl uyguna yazın. Pazarlık payı bırakın. Piyasası 40 ise örneğin 36. 250 yazın. Araç başında bişeyler konuşulur verilir. Fotoğrafları da gösterirsiniz. Zaten siz de alırken büyük ihtimalle piyasadan uyguna aldınız

• Öncelikle bu üslunuz çok yanlış burada kimse sizin arabanızla ne dalga geçer ne de saçma sapan konuşur.Kişisel görüşüm kimse çok titiz olduğundan aracı komple boyatmaz geçiniz o işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 21 Şubat 2016; 17:16:45 >
  • Ben böyle bir arabayı almamda aldırtmamda

• titizlikten komple boyatan görmedim ama çok duydum . Alayı yalan ...
  • Piyasa fiyatının 2-3 bin altına kimse almaz. En azından ben almam. En az 4-5 bin silersiniz diye düşünüyorum. Çünkü km yüksek, ve hasar kaydı bayağı fazla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanin en fazla 5-6 bin altina gider. Beklentiye girmeyin

• piyasadan 6 bin falan düşür öyle sat hatta daha da düsürebilirsin cok sıkısıksan
  • Titiz Adam kaza yapıyor 19 bin hasar acıyor sonra tuttuyor komple boyatıyor kusura bakma tramer fln şişirmesi durumu değil 2-3 bin altına hayatta satılmaz 5-6 bin kafadan düşüyorsun Arkadaşların dediği gibi beklentiye girmeye gerek yok.

• Hocam ciddi zorlanabilirsin. O minvalde hatta komple boyalı olmayanını ciddi sıkıntılarla sattım. Araca hurda muamelesi yaptılar. 7000 TL düşüğe vermiştim.
  • Zaten piyasası 35 36 olan araba. 2 3 aşağısına satamazsın. Km fazla , kazalı , komple boyalı en fazla 28.500 ve pazarlık payı var yaz oda alan olursa.

• beni yanlış anlamayın ben sizinki gibi bir araç düşünür olsam alıcı gözüyle düşüncem bu yönde olur araç kazalı ve komple boyalı ilk önce bu aracı 2010 model olanların en düşük fiyattaki ilk listede çıkmasını beklerim. ikinci kısım ise bu araca enjektör pompa triger alt takım gibi masraflarını fiyatının altına yazardım toplardım birde orta fiyatlılarına bakardım en az 3-5 bin altına gelişi varsa alırdım ve uzun yıllar binerdim. bunun dışında eğer farklı alıcılarla karşılaşırsanız benim adımı alıntılayın merak ediyorum bende.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.