Şimdi Ara

Aracimi satmak istiyorum yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aracın hasarlı fotoğrafları var. yürüyeninde bişey yok. önden kazası yok. sadece yandan. tabii komple boya olması bizim türk milletindeki hassasiyetten kaynaklanıyor. aracın boyalı olması ne değiştiriyor ? güneşten dolayı boya yanıkları daha mı hoşunuza gidiyor ? siz mesela hiç diş tedavisi yaptırmadınız mı ? veya kırılan kolunuzu alçıya aldırmadınız mı ? iyileştiğiniz zaman normal hayatınıza dönmediniz mi ? veya iş hayatınızda performans düşüşü mü oldu ? bizim milletteki boya takıntısını anlamıyorum arkadaş. çizildiyse hasarlandıysa elbette boyatacaksın. ha şöyle olur boyadan dolayı ağır hasarlı mı acaba diye bir düşünce akla gelebilir o zaman haklısınız. araçta ağır hasar yok. soldan 2 kapıya aldığı darbe nedeniyle komple boyanmış. ve bence güzel boyanmış araçta tek bir çizik bile yok.

7-8 bin aşağı ver diyen arkadaşlar acaba kendileri o fiyata mı verecekler çok merak ediyorum. Merak edenler için söyleyeyim ben bu aracı 2013 mayısında 31,500 tl ye aldım.

• Ben bu milleti anlamıyorum.Alırken hatasız,boyasız,kazasız,ucuz araç almak istiyorlar.Satarken kazalı,boyalı aracı pahalı satmak(kar bile yapmak) istiyorlar.Bide bunun yalan dolanı var(üsteki gibi).Lüzumsuz artistliği var(almassan alma *örn.).Sözüm konu sahibi gibi olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Şubat 2016; 15:41:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkish_rebuplic ; hocam madem bu konuda doğruları duymak hoşuna gitmiyor o halde buraya gelip danışmayacaksın. Vereceksin ilanı, ya da görüreceksin galeriye ve araba pazarına; hatasızına 2.000 fazla verip hatasız almak yerine 10.000 hasar kayıtlı araca 2.000 az verip almak isteyen birini bulursan aracı satacaksın. Yardım istemişsin, millet yorum yapınca anormal bir üslupla tersliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkish_republic kullanıcısına yanıt
    "iyileştiğiniz zaman normal hayatınıza dönmediniz mi ?" Şu cümleniz çok acayip olmadımı? Araba gibi demir parçasını hücrelerini yenileyebilen,bölünüp yaralarını kapatabilen bir canlı ile bir tutmanız.😄

• "siz mesela hiç diş tedavisi yaptırmadınız mı ? veya kırılan kolunuzu alçıya aldırmadınız mı ? "

Çok komik olmuşsunuz. Diş tedavisinde sadece sorunlu diş tedavi edilir. Örneğin çürük dişiniz varsa o diş dolgu yapılır, tüm dişler oyulup dolgu yapılmaz. Ya da dişinizi çektirmeye gittiğinizde 32 dişinizi çekip elinize vermez doktor. Bu araba yandan kaza yapmışsa araba komple boyanmaz sadece kazalı yer boyatılır.

Ya da kolunuz kırıldığında kırılan kol alçıya alınır. Doktor titiz diye tüm bacaklar, kollar, kafa, gövde alçıya alınmaz.

Titiz o yuzden komple boyatıldı, tramerden hasar kaydı çok gösterildi aslında bir şey yok gibi şeyler enayi avı için kullanılır. Bu forumda bunları yutan adam zor bulursun. Yukarıda millete atarlanmışsın buna hiç gerek yok. Burada işi bilen kaliteli insanlar var cevaplar hoşuna gitsin gitmesin insanlar yorum yazacaklar bunu engelleyemezsin.

Araba gelirsek 28-30 arası gider ama umarım istediğin fiyata satarsın

Edit.imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 22 Şubat 2016; 16:00:07 >

• 25000-30000 arası koyarsanız gider
  • Boya işi bozuyor

• Bos paket
    Km yuksek
    Hasar kaydi cok
    Komple boyali.
    Isin zor hocam. Tanidik ese dosta belki satarsin, ama sahibindene boyle ilan acsan pisman olursun ilan verdigine.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

yahu anlamadığım bişey var

aracın hasarlı fotoğrafları var. yürüyeninde bişey yok. önden kazası yok. sadece yandan. tabii komple boya olması bizim türk milletindeki hassasiyetten kaynaklanıyor. aracın boyalı olması ne değiştiriyor ? güneşten dolayı boya yanıkları daha mı hoşunuza gidiyor ? siz mesela hiç diş tedavisi yaptırmadınız mı ? veya kırılan kolunuzu alçıya aldırmadınız mı ? iyileştiğiniz zaman normal hayatınıza dönmediniz mi ? veya iş hayatınızda performans düşüşü mü oldu ? bizim milletteki boya takıntısını anlamıyorum arkadaş. çizildiyse hasarlandıysa elbette boyatacaksın. ha şöyle olur boyadan dolayı ağır hasarlı mı acaba diye bir düşünce akla gelebilir o zaman haklısınız. araçta ağır hasar yok. soldan 2 kapıya aldığı darbe nedeniyle komple boyanmış. ve bence güzel boyanmış araçta tek bir çizik bile yok.

7-8 bin aşağı ver diyen arkadaşlar acaba kendileri o fiyata mı verecekler çok merak ediyorum. Merak edenler için söyleyeyim ben bu aracı 2013 mayısında 31,500 tl ye aldım.

insan ile bir demir parçasını nasıl aynı kefeye koydunuz orasına çok şaşırdım. ikinci olarak arabanın yüzünü yıkmaya gerek yok burada zaten boyaya takılanlar komple boyalı olmasına takılıyor 2 kapıyı boyatsaydı neden komple araba boyanır ki insanın aklına bu geliyor ayrıca ğır hasar kaydı yok diyorsun 10 bin küsür hasar nasıl çıkıyor birde yürüyeninde sorun yok yazma komik oluyor zaten yürüyeninde sorun olsaydı o araba hurda niyetine kullanılırdı burada 7-8 bin altına verir misin diye soruyorsunuz ya zamanında takla atmış aracımızı normal fıyatından aşağı sattık. ayrıca arabaya da çok para vermişsiniz onun siniri var sanırım.

• titiz adam kapıları boyatmak yerine aracı komple boyatmış hususu bence işi biraz bozuyor. komple boyama ile sadece kapıları boyama masrafını dahi kıyaslasan öyle çok da inandırıcı olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

insan ile bir demir parçasını nasıl aynı kefeye koydunuz orasına çok şaşırdım. ikinci olarak arabanın yüzünü yıkmaya gerek yok burada zaten boyaya takılanlar komple boyalı olmasına takılıyor 2 kapıyı boyatsaydı neden komple araba boyanır ki insanın aklına bu geliyor ayrıca ğır hasar kaydı yok diyorsun 10 bin küsür hasar nasıl çıkıyor birde yürüyeninde sorun yok yazma komik oluyor zaten yürüyeninde sorun olsaydı o araba hurda niyetine kullanılırdı burada 7-8 bin altına verir misin diye soruyorsunuz ya zamanında takla atmış aracımızı normal fıyatından aşağı sattık. ayrıca arabaya da çok para vermişsiniz onun siniri var sanırım.

hocam ben bu arabayı aldığımda 118.000 km deydi 31.500 tl olması o günkü piyasa koşullarında normaldir.

2 senedir tek sorun çıkarmadan biniyorum şimdiye kadar beni hiç üzmedi. Çekişini yol tutuşunu yazmıyorum bile

Tabi isteyen istediği gibi yorum yapacak kızdığım atarlandığım filan yok. ama millet işkembeden direk fiyatı 10.000 aşağı çekiyor. Piyasada 2010 model 160.000 km de boş + boş clioları 25.000 tl istiyorlar. Focus gibi araba en azından 30.000 tl (pazarlık dahil) eder düşüncesindeyim.

Evet maalesef milletimizin boya takıntısı var bunu iyi biliyorum. Bugün galeriden sıfır bir araç alsanız aynı gün aceminin veya sarhoşun birinin aracınıza (Allah korusun) çarpıp hasar vermeyeceğini garanti edebilirmisiniz ?

İstanbul gibi yerde 5-6 yaşında bir aracın boyasız ve kusursuz olmasını düşünebilirmisiniz ?

Bir araçta hiç hasar olmasa kaza dahi olmasa o aracın boyaları dökülmeye başlasa ve siz o aracı komple boyatsanız kafadan 10.000 tl aşağıya mı satarsınız ?

ben zaten tüm bunları bilerek bu aracı almış idim. Expertiz raporu zaten elimde. Ben eleştirileri anlayabiliyorum tabii ama biraz insaf lütfen. Piyasayı öldürmeye çalışıyorsunuz. Sahibindende pert kayıtlı 200.000 km de focuslara yazmışlar dediğiniz fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: Theurer

Bos paket
    Km yuksek
    Hasar kaydi cok
    Komple boyali.
    Isin zor hocam. Tanidik ese dosta belki satarsin, ama sahibindene boyle ilan acsan pisman olursun ilan verdigine.

onu biliyorum evet haklısınız. Galericiler ölücüler anında damlıyor.

Hakiki dürüst insanlar da geliyor bakıyor. Fırlamalar da piyasayı öğrenmeye çalışanlar da.

ben de aracımı hakikaten binici olan kullanmak isteyen birine satmak istiyorum. Kafamdaki son rakam 28.500 civarı. daha aşağı kesinlikle vermem. en azından kendi aracımı tanıyorum. Aracın marka değeri var herşeyden önce. Şahine veya clioya binmiyorsunuz sonuçta. Her halukarda bu aracın satılabilme ihtimali yüksek.

Dünden beri çok sayıda arayan insan oldu. Bakalım hayırlısı. Alacak olan kişide inşallah uzun yıllar sorunsuz biner.

• hocam sen burdaki arkadşalara kızma .. Türkiyedeki pazar portfolyosuna ve stratejisine kız. mesela y dışında adamlar arabayı alıp ertesi gün gidip komple boya yaptırıyor kaplama yaptırıyor. yeni yeni tr dede böyle örnekleri görmeye başladık. fakat herkesin alım gücü ve tr de karşılaştıgı yalan dolandan dolayı hep komple boyalı arabaya kandırılma arızalı problemli gözüyle bakarlar. ve ona göre fiyat biçerler. veaynı fiyata daha iyisini varsa onu tercih ederler. .. hepimiz böyleyiz bu memleket böyle.

bi aradaşın dediği gibi empati yap sen olsan bu arabayı mı alırsın 2-3 fazla verip hasarsız vs bi arabamı alırsın ? bunu kendine sor burdakilere değil. biz iyi insanlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

"siz mesela hiç diş tedavisi yaptırmadınız mı ? veya kırılan kolunuzu alçıya aldırmadınız mı ? "

Çok komik olmuşsunuz. Diş tedavisinde sadece sorunlu diş tedavi edilir. Örneğin çürük dişiniz varsa o diş dolgu yapılır, tüm dişler oyulup dolgu yapılmaz. Ya da dişinizi çektirmeye gittiğinizde 32 dişinizi çekip elinize vermez doktor. Bu araba yandan kaza yapmışsa araba komple boyanmaz sadece kazalı yer boyatılır.

Ya da kolunuz kırıldığında kırılan kol alçıya alınır. Doktor titiz diye tüm bacaklar, kollar, kafa, gövde alçıya alınmaz.

Titiz o yuzden komple boyatıldı, tramerden hasar kaydı çok gösterildi aslında bir şey yok gibi şeyler enayi avı için kullanılır. Bu forumda bunları yutan adam zor bulursun. Yukarıda millete atarlanmışsın buna hiç gerek yok. Burada işi bilen kaliteli insanlar var cevaplar hoşuna gitsin gitmesin insanlar yorum yazacaklar bunu engelleyemezsin.

Araba gelirsek 28-30 arası gider ama umarım istediğin fiyata satarsın

Edit.imla

kardeşim burada kimseyi avlamaya veya bişeyleri yutturmaya niyetim yok. ithamlarına dikkat et. Biz de biliyoruz bu işleri aracı beğenirsin gidersin expertiz yaptırırsın veya tanıdığın tamirciye vs. veya ne bileyim yetkili servise götürür 2. el bakımı yaptırırsın 21. yy da kimleri kandırmaktan bahsediyorsun ? Ben buradaki saçma sapan yorumlara cevap veriyorum. kimsenin yorum yazmasına bişey dediğimiz yok sadece gerçekçi konuşalım. Evet adam arabanın sol tarafı hasarlanınca sadece sol tarafını boyatmak yerine (uyumsuzluk olmaması için sanırım) komple boyatmış. Eskiden babamda renault broadway vardı kazası belası yoktu 10-12 sene kullandı ama boyaları dökülüyor diye komple boyatmıştı. O zaman o araba çöp mü olmuş oldu ? fransada italyada insanlar bilerek aracını boyatıyor ona bakarsanız. Tabi türkiyede durum farklı insanlar burada araç boyanınca aklına farklı şeyler geliyor acaba ağır hasarlı mı pertten çıkma mı ? neden komple boyandı gibi. O da neden kaynaklı biliyormusunuz bizim milletimiz maalesef dürüst değil. aracının hasarını hep az göstermeye çalışıyor o yüzden. Ben arabama bakan arkadaşlara da kazalı fotolarını gösteriyorum. Boyanırken ki halini de gösteriyorum. Daha ne olması gerekiyor acaba ?

• quote:

quote:

quote:

hocam ben bu arabayı aldığımda 118.000 km deydi 31.500 tl olması o günkü piyasa koşullarında normaldir.

2 senedir tek sorun çıkarmadan biniyorum şimdiye kadar beni hiç üzmedi. Çekişini yol tutuşunu yazmıyorum bile

Tabi isteyen istediği gibi yorum yapacak kızdığım atarlandığım filan yok. ama millet işkembeden direk fiyatı 10.000 aşağı çekiyor. Piyasada 2010 model 160.000 km de boş + boş clioları 25.000 tl istiyorlar. Focus gibi araba en azından 30.000 tl (pazarlık dahil) eder düşüncesindeyim.

Evet maalesef milletimizin boya takıntısı var bunu iyi biliyorum. Bugün galeriden sıfır bir araç alsanız aynı gün aceminin veya sarhoşun birinin aracınıza (Allah korusun) çarpıp hasar vermeyeceğini garanti edebilirmisiniz ?

İstanbul gibi yerde 5-6 yaşında bir aracın boyasız ve kusursuz olmasını düşünebilirmisiniz ?

Bir araçta hiç hasar olmasa kaza dahi olmasa o aracın boyaları dökülmeye başlasa ve siz o aracı komple boyatsanız kafadan 10.000 tl aşağıya mı satarsınız ?

ben zaten tüm bunları bilerek bu aracı almış idim. Expertiz raporu zaten elimde. Ben eleştirileri anlayabiliyorum tabii ama biraz insaf lütfen. Piyasayı öldürmeye çalışıyorsunuz. Sahibindende pert kayıtlı 200.000 km de focuslara yazmışlar dediğiniz fiyatları

İlk olarak şuna cevap vereyim 5-6 yaşındaki araçlar durduk yere boya dökmezler onu bir defa unutalım arabayı boyatma işi şöyle olur gidersin parlament mavisi gibi mat renge vs boyatırsın boyatmadan önce fotoğrafları olur hasardan değil yani modifiye amaçlı boyatıldığını düşünelim ama bu araç bariz şekilde kazadan dolaylı boyatıldı mı boyatıldı boya konusunu kapattık.
    Gelelim sıfır araba alıp birisinin çarpma olayına olabilir insan yolda yürür kalp krizi geçirip hayatını kaybedebiliyor yanı olasılık konuşmayalım mantıklı olmaz.
    Son olarak sizin aracınızın kilometresi yüksek sizin araçta boş paket donanımsal olarak boş yanı arabanın sizde sıkıntı çıkarmıyor olması alıcı kişiyi ilgilendirmez alan kişi araçta ki hasar durumuna neden boyandığına ve paketine bakar sizin hasar kaydınızda az bir mıktar değil bu önemli bir husus benim düşüncelerim bunlar. 30.bin tl öyle bir araç için yüksek.

• hepimiz araç alıp satıyoruz..Türkiyedeki şartlar bu şekilde arac hangi donanımda kazası boyası var mı km"si ne...ilk sorulan sorular bunlar...yani sizin gönlünüzden geçenle gerçekler aynı değil..ben en az 7 bin piyasasından aşağıya gider dedim...emin ol o araç bende olsaydı da değişen bir şey olmazdı..son olarak piyasayı öldürmeye çalışıyorsunuz falan demişsin ama burda ki 10-15 yoruma bakarak piyasa etkilenmez merak etme...
  • quote:

Mrb arkadaslar

2010 model ford focus 1.6 tdci aracim var. Trend model olanı. Arac 179.000 km de ve 10.000 tl hasar kaydi gorunuyor. Onceki kazali hallerinin fotograflari elimde var. Oyle cok agir bir kazasi yok. Sadece sol taraftan darbe almis 2 kapi hafif iceri gocmus. Yalniz benden onceki sahibi titiz bir adam oldugundan komple araci boyatmis. Bunun disinda aracin yuruyeninde motor performansinda zerre sorun yok. Agir hasar veya pert kaydi kesinlikle yok. İc temizligi 10 uzerinden 8 alir. Bu sartlar altinda bu arac kac para eder ?

Not: lutfen dalga gecmeyin sacma sapan seyler soylemeyin. Zaten istemeyerek maddi durumlardan dolayi satiyorum kalbinizi kirmayayim..

Tesekkurler

tam boyalı ilanların yarısında titizlikten komple boyattım, diğer yarısında da güneş yanığı vardı, ondan komple boyattım der. bazıları da bunu yer. ama genelde aklı başında kimse yemez bunu. 11.000 tl lik hasar kaydı ağır bir kazaya işaret zaten. üstüne yüksek km'li bir dizel araç olmasını da eklersek durum pek içaçıcı değil.

fiyat belirlemek çok kolay. aynı durumdaki bir araçtan 5.000 tl aşağısını yazacaksın ve fiyatını bulacaksın. ben aralık ayında 1 ayda aracımı ancak böyle satabildim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-satilik-1.6tdci-titanium-272691961/detay

yukardaki araca 28 yazdılarsa seninki de 23 eder.

son sözüm de son cümlene. yanlış cümleler kurarsan başkasının kalbini belki kırarsın belki kıramazsın, ama kendi kalbini kesin kırarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Mrb arkadaslar

2010 model ford focus 1.6 tdci aracim var. Trend model olanı. Arac 179.000 km de ve 10.000 tl hasar kaydi gorunuyor. Onceki kazali hallerinin fotograflari elimde var. Oyle cok agir bir kazasi yok. Sadece sol taraftan darbe almis 2 kapi hafif iceri gocmus. Yalniz benden onceki sahibi titiz bir adam oldugundan komple araci boyatmis. Bunun disinda aracin yuruyeninde motor performansinda zerre sorun yok. Agir hasar veya pert kaydi kesinlikle yok. İc temizligi 10 uzerinden 8 alir. Bu sartlar altinda bu arac kac para eder ?

Not: lutfen dalga gecmeyin sacma sapan seyler soylemeyin. Zaten istemeyerek maddi durumlardan dolayi satiyorum kalbinizi kirmayayim..

Tesekkurler

tam boyalı ilanların yarısında titizlikten komple boyattım, diğer yarısında da güneş yanığı vardı, ondan komple boyattım der. bazıları da bunu yer. ama genelde aklı başında kimse yemez bunu. 11.000 tl lik hasar kaydı ağır bir kazaya işaret zaten. üstüne yüksek km'li bir dizel araç olmasını da eklersek durum pek içaçıcı değil.

fiyat belirlemek çok kolay. aynı durumdaki bir araçtan 5.000 tl aşağısını yazacaksın ve fiyatını bulacaksın. ben aralık ayında 1 ayda aracımı ancak böyle satabildim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-satilik-1.6tdci-titanium-272691961/detay

son sözüm de son cümlene. yanlış cümleler kurarsan başkasının kalbini belki kırarsın belki kıramazsın, ama kendi kalbini kesin kırarsın.

yalnız arkadaşın araç trend olan modeli bu araç ise tıtanıum oradan da kırdık fiyatı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Mrb arkadaslar

Tesekkurler

yalnız arkadaşın araç trend olan modeli bu araç ise tıtanıum oradan da kırdık fiyatı.

o zaman 23 de etmez.

• Benim tavanda göçük var... ustam arabayy satarken sykynty olur diyo diye yaptyramyyorum... belki sana araba satandan bile titizimdir...

yani kimse durduk yere tavan boyatmaz... çok a?yr bir durum yoksa...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.