Şimdi Ara

Aracımı satmak istiyorum neler yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2007 model bmw 320d aracımı satmak istiyorum neler yapmalıyım? Birkaç internet sitesine ilan verdim ama en kısa ve en kolay şekilde nasıl satılır bu araçlar, ilk araç satışım olacak.

Arabayı galericilere götürüp 2.el araç alıyır musunuz falan mı demek gerekiyor yoksa sadece ilandan alıcının gelmesini mi beklicez? Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005 model laguna 2 aracım vardı

sıfır bir araç denk geldi 3 gün sürem vardı satarsam hemen kredisiz alabilecektim satamazsam kredi çekecek faiz ödeyecektim arayan soran var ama ciddi alıcı yoktu

sahibinden de 300 tl en üstte gözükme ürününü aldım taksitle 3 taksit veya 6 taksit olması gerek alır almaz ciddi favori ekleme ve arama sayısına ulaştı 90 favori falan vardı 1 günde 200 favori oldu 2 inci günü sattım zaten

fiyat makul araç temiz ise aciliyet varsa bu şekilde satabilirsiniz ama ilanda acil yazmayın öldürürler tok satıcı ayaklarına gitmek gerekiyor

aciliyet yoksa bu ürünü almanıza gerek yok fiyatı olması gerektiğinde tutarsanız zaten satarsınız belli bir sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 31 Mart 2017; 18:31:1 >
  • Aracın resimlerini her kısmı net görünecek şekilde çekip, ilan açıklamasını da ayrıntılı ama bilgi kalabalığı olmayacak şekilde yazıp ilan verin. Tabi öncelikle aracınızın piyasasını malum siteden araştırıp ona göre fiyat verin. Fiyat uygun olursa belli sürede satarsınız, ama bu süre 2-3 gün olmayabilir tabi.

İkincisi de; galerilere de sorabilirsiniz yalnız muhtemelen sizin fiyatınızdan 3-4000₺ daha az vereceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça verecen,? Kaç km de? İlan Numarası yazın belki bir alıcı çıkar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aracınızı satmak içinhttps://arabanakit.com/aracimi-satmak-istiyorum/ bu sayfaya göz atabilir ve hemen Nakit para karşılığında satabilirsiniz.
  • arabamı alın dersen senden ucuza alırlar...takasa girersenizde takasda aracınızı kaça sayıyorlar alaçagın araba ne kadar satıyorlar dikkat et..bu işte en temizi kendin satmak satarken galericiler seni arayıp düşük fiyat verirler dikkat et piyasa degerinin altına verme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.