Şimdi Ara

ARACIMI CEKEN GREYDER TAMPONUMU KOPARDI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infinite

aynı olayın benzeri bir tanıdığın başına geldi, kendi başına hemde, kafasına yani

araçta bağlayacak yer bulamayınca boynundaki zincirle çekmeye çalışmışlar, boynu sağlammış allahtan boyunlukla geziyor şimdi, doktor bengay sür geçer demiş
    aracında kopan bir taraf yok ama olan kafasına olmuş işte...

:D Vay arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Bu abimiz şimdi de buralara mı konu acıyor

Allah yardımcımız olsun bu abinin insanlara güveni ve sevgisi 0

Hayatı para üzerine kurulu

arkadaş olayı açıklığa kavuşturmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Bu abimiz şimdi de buralara mı konu acıyor

Allah yardımcımız olsun bu abinin insanlara güveni ve sevgisi 0

Hayatı para üzerine kurulu

arkadaş olayı açıklığa kavuşturmuş

Bence dağılabiliriz

• biz maltepe metro tünelinde bmc kamyonu bekoyla çekerken tamponu koparmıştık hatırlıyorumda... önde çekme kancasına baglamışlar akıllılar okadar sölemiştim bu araba çürük komple kopar diye...

tabi beko bomu toplamaya verince tampon yerinden çıktı arabanın önü falan yok zaten... neyse sonra makasa baglattım...

kısadan hisseye kabahat sizin hocam... akıl var mantık var... arabanın önünde yada arkasında 2 tane baglama yeri vardır... ineceksiniz baglayacaksınız... ben o halatla vw bus çektim dogancılar yokusunda ...
  • bende boeing 747 çekiyodum doğanla uçak 2ye ayrıldı parasını istiyolar şimdi beyler ne yapıcam
  • Bu çok garip bir arkadaş.. 2008 den beri takip ediyorum, çok ağır şizofren. Açtığı konulardan uzak durun bence..
  • Boşver kardeş, fakirsen fakirsindir.

Bu kafayla bunu değiştiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bu çok garip bir arkadaş.. 2008 den beri takip ediyorum, çok ağır şizofren. Açtığı konulardan uzak durun bence..

O derece yani.Bu yorumu okuduğum iyi oldu,ben de diyorum ne diyor bu konuyu açan arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bu çok garip bir arkadaş.. 2008 den beri takip ediyorum, çok ağır şizofren. Açtığı konulardan uzak durun bence..

AĞIR ŞİZOFREN OLSAM, ARABA KULLANAMAM.
    ARABA KULLANMAYI BECEREMEM.
  • İNSANLAR KÖTÜYSE VE İŞLERİNİ ADAM GİBİ YAPMIYORLARSA BU BENIM SUÇUM DEĞİL.
    İNSANLARIN BÖYLE OLMASI BENİ DAHA ÇOK HASTA EDİYOR.
  • Lineaya ne oldu sattiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG dolum agzinami halat bagladi ? siz nerdeydiniz oraya baglanirmi hiç dememdiniz mi üşüdüm diye arabada mi otuyordunuz . halat kopacak kadar kuvvete dayanamişsa saglam bir kar yıgınına girmişsiniz yani olumsuz bir kaza diyelim geçmiş olsun . Soguktan donmadiginiz için şükredin bence boşverin kopan tamponu .

quote:

gecen gün kaza yaptım yaralandim biraz yani . bilincim kapaliydi 112 itfaye ne varsa gelmiş araç kapılarını acamamışlar sıkışmışım araç içinde kanlar akmiş heryere ekibi kan tutmuş beni kurtarmak için arabamı resmen iki ayirmişlar kapıyı koparmişlar meral testeresiyle hiç gerekli degilken tavanı kesmişler kapı kilitini inmobolayzırı patlarmişlar sonuçta beni araçtan çıkarmışlar hastanede açtim gözlerimi iyiyim yani şuan dava açmayi düşünüyorum 112 ye itfayeye o metal destereyle arabami kesmişler diye ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 10 Ocak 2013; 9:32:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Clioauthentique

İNSANLAR KÖTÜYSE VE İŞLERİNİ ADAM GİBİ YAPMIYORLARSA BU BENIM SUÇUM DEĞİL.

quote:

İNSANLAR KÖTÜYSE VE İŞLERİNİ ADAM GİBİ YAPMIYORLARSA BU BENIM SUÇUM DEĞİL.

Daha çok hasta olmak için bir miktar hasta olmak gerekir, sanırım bu sizde mevcut.

O size yardım eden görevlileri yakalayıp bir güzel dövmek gerekiyor aslında. Bu devirde insanlık yapılırmı diye.

Geçen sene biz de köye giderken '5 tane akıllı gecenin yarısında bizim neticelerimizi zor taşıyan tek kapı, kar lastiksiz fiesta ile' kara saplandık. İki tane iş makinası geldi ve yol açmaya çalıştı, arabayı saplandığı yerden geri geri çıkardı. Adamlar da biz de donduk ama hiçbirimiz üşüdük diye kenarda durmadık. Arabada baya bir nevale vardı (köyde mangal yakacaktık) pişirilmeden yiyebilecek ne varsa adamlara ikram ettik, hatta biri almıyordu gidip greyderinin içine attık.

O adamlar işini yapıyor diye acaba biz neden bu kadar minnet duygusuna kapıldık, ya da siz neden bu kadar hırslandınız anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Lineaya ne oldu sattiniz mi?

LİNEA DURUYO.
    İSTANBUL DAKİ EVE ÇEKTİM ORADA YATIYOR.
  • bir de bana insanlık yapmıyor.
    devlet yolu açık tutmak zorunda.
    yolda kaldığın zaman DEVLET YARDIM ETMEK ZORUNDA.

ZATEN BİREYDEN YARDIM İSTEDİĞİM YOK.

BİREY ZATEN SANA İNSANLIK ETMEZ.
    KARAYOLLARINA KALSA ONLAR ZATEN KURTARMAZ.
    AMA DEVLET ZORDA OLANI KURTARMAK ZORUNDA. HER KİM OLURSA OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 10 Ocak 2013; 9:48:04 >
  • Benzer bir durum gözümün önünde oldu. Adamın BMC Leyland minibüsü deniz kenarında kuma saplandı. Çıkartamadı adam. Bir traktörcü buldular. Adam zincirle denedi. Çıkmadı araba. Traktörcü arabanın arkasına geçti. Hafifçe dayandı. Sonra kuvvetlice itti. Araba saplandığı kumdan çıktı ama bu arada paaaaat diye büyük bir ses duyuldu. Arabanın sert bakalit tamponu ortadan kırıldı.

Araba yola çıkarıldı. Traktörcü, benim suçum yok kardeş. Bilemezdik böyle olacağını dedi.

Arabanın sahibi dedi ki: Canını sıkma. Al şu çıkarma ücretini. Olan tampona olsun. Buna da şükür dedi.

İşte sizin yapmanız gereken de bu.
  • quote:

bir de bana insanlık yapmıyor.

ONLARA KALSA ONLAR ZATEN KURTARMAZ

Bunun adı doğal afet. Doğal afetler karşısında teknoloji her zaman yetersiz kalır. Sanki kar yağdığında, sel olduğunda yollar sadece Türkiye'de kapanıyormuş gibi konuşuyorsunuz ya. Bu da insanı deli ediyor. Sizin hiç suçunuz yok. Değil mi.

ABD'de sandy kasırgası daha 1 hafta önceden geliyorum dedi. Tüm önlemler alındı. Fakat buna rağmen bir sürü insan öldü. maddi kayıptan bahsetmiyorum bile. Kimse de çıkıp devleti suçlamadı. Zaten bizim ülkede aksayan bir şey olursa devlet suçludur. halk sütten çıkmış ak kaşıktır.

BİREY ZATEN SANA İNSANLIK ETMEZ. demişsiniz. Benim de cevabım şu: Kişi kendinden bilir işi. Demek ki siz iyiliksever biri değilsiniz ki başkalarını da öyle sanıyorsunuz. Bu ülkede başkasına yardım etmeye çalışırken ölen bir sürü insan var. Arabasız dışarı çıkın. İnsanlara karışın. Tanıyın insanları. İyileri de var. Hem de çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

ONLARA KALSA ONLAR ZATEN KURTARMAZ

Bunun adı doğal afet. Doğal afetler karşısında teknoloji her zaman yetersiz kalır. Sanki kar yağdığında, sel olduğunda yollar sadece Türkiye'de kapanıyormuş gibi konuşuyorsunuz ya. Bu da insanı deli ediyor. Sizin hiç suçunuz yok. Değil mi.

ABD'de sandy kasırgası daha 1 hafta önceden geliyorum dedi. Tüm önlemler alındı. Fakat buna rağmen bir sürü insan öldü. maddi kayıptan bahsetmiyorum bile. Kimse de çıkıp devleti suçlamadı. Zaten bizim ülkede aksayan bir şey olursa devlet suçludur. halk sütten çıkmış ak kaşıktır.

BİREY ZATEN SANA İNSANLIK ETMEZ. demişsiniz. Benim de cevabım şu: Kişi kendinden bilir işi. Demek ki siz iyiliksever biri değilsiniz ki başkalarını da öyle sanıyorsunuz. Bu ülkede başkasına yardım etmeye çalışırken ölen bir sürü insan var. Arabasız dışarı çıkın. İnsanlara karışın. Tanıyın insanları. İyileri de var. Hem de çok.

İYİLERİ KESİNLİKLE YOKTUR.
    %60 I AŞIRI DERECEDE KÖTÜDÜR. %40 I İYİDİR.

NORMALE BAKTIĞINDA EN KÖTÜSÜ BİLE BAZEN İYİDİR AMA UFAK BİR MENFAAT OLUNCA SANA YAPMADIĞINI BIRAKMAZ.

HER İNSAN İYİ OLABİLİR AMA İÇLERİNE BAKTIĞINDA TÜRKİYE'DEKİ VERDİĞİM ORAN BENİM VERDİĞİM ORAN GİBİDİR.

BEN HEP KÖTÜLÜK GÖRDÜM İNSANLARDAN.

BİREYDEN ZATEN İNSANLIK BEKLEMİYORUM.ZATEN BANA İNSANLIK YAPMAZ DA.

• quote:

KARAYOLLARINA KALSA ONLAR ZATEN KURTARMAZ.
    AMA DEVLET ZORDA OLANI KURTARMAK ZORUNDA. HER KİM OLURSA OLSUN

Birey hayvanlık mı eder?

Önceki gün, çalıştığım köyün yolunda 40 santimden fazla kar vardı. Hastanede yatan birini doktor acil ameliyata almış. '' Yakınlarını çağırın'' demiş. Kadınlar ağlaşıyor, gidecek araba yok diye. Ben de Niva'yla götürdüm onları. Fakat yetişemediler ve adam vefat etti. Şimdi beni mahkemeye versinler en iyisi...

• Once su caps locku kapat sonra gel konusalim genc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.