Şimdi Ara

ARACIMI CEKEN GREYDER TAMPONUMU KOPARDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARACIMI CEKEN GREYDER TAMPONUMU KOPARDI!
    KGM'YE DAVA AÇMA ZARARIMI TALEP ETME HAKKIM VAR MIDIR?
    D.ANADOLUDA YOLDA YOLDA YOGUN TIPI VARDI.TAM SEHIR GELISINDE KAR BIRIKINTISI VARDI ORADA KALDIM
    BILMEDEN KARA GIRDIM CIKAMADIM.
    KARAYOLLARINI ARADIM.
    GELDI KURTARDI.
    ELINDE KURTARMA ZINCIRI OLDUGU HALDE.BENIM HALATIMI KULLANMAYA CALISTIK HALIYLE BENIM KI BEZ OLDUGU ICIN KOPTU.
    2.KEZ BAGLADI BU SEFER LPG DEN BAGLADI GREYDERDEN BAGLADI. BILEREK YAPTI BENCE VE ARACIMIN LPG'SI VE TAMPONU KOPTU.

BANA BILEREK ZARAR VERMEK ISTEDI.CUNKU ELINDE KURTARMA ZINCIRI OLDUGU HALDE BIR KAC KEZ BENIM BEZ HALATLA CIKARMAYA CALISTI.EN SONUN DA DA LPG'NIN YERINDEN BAGLADI.BEN USUDUGUM ICIN ISI BILIR DIYE ONLARA GUVENDIM.

ZARARIM 1000 TL MADDI DURUMUM ASIRI DERECEDE KOTU...CLIO ARACIMIN TAMPONU VE LPG SISTEMI ZARAR GORDU.

NE YAPABIRIM? ZARARIMA NASIL COZUM BULABILIRM?
    BEN ARACIMA GOZUM GIBI BAKARDIM...

BENI KENDI YERINIZE KOYUN COZUN BULUN.

HUKUKI HAKKIM NEDİR?

• Bilerek zarar vermek istedi???

Buna inanarak mı yazıyorsunuz?
    Adam düşündü, "dur şu adamın arabasına zarar vereyim" dedi ve yaptı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam size yardim ediyormus sonucta kendiniz istemissiniz bu durumda bir hak iddia edebileceginizi sanmiyorum.
    Karayollarinin kalan arabalari kurtarmak gibi bir gorevi oldugunu sanmiyorum. Ama belki yollari acik tutmak gibi bir gorevi vardir. Hani yolu acmadi ben kara saplandim, sonucunda da bu kadar zarar oldu gibi bir sey olabilir belki. Bana gore olmaz ama avukatlar degisik yerlerden degisik seyler cikartabiliyor.
  • Sen usuyorken onlar android olgugu icin hic bir sey hissetmiyordu.
    Aklinda tek sey vardi.
    Su adamin lpgsini (ne demekse) kopartayim. Ve hain emellerini gerceklestirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg nin ucuna nasil bagladi? Dolum ucuna mi bagladi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerekten ziyade arabalar hakkında hiç bir fikri olmadan yapmışır cahilik işte zincir varsa halat ile ne uğraşıyor anlamadımki ..
  • Seni kendi yerimize koyarsak: biz o kara girmezdik, girdiysek de kıymetli mabadımızı kaldırır adama yardım eder veya kendimiz takardık zinciri...

Kendimizi senin yerine koyarsak; kasko varsa kaskodan almaya çalışırdık masrafı, kasko yoksa tanıdık tamirci aramaya başlardık sanayide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lpg olayı nedir? tüp den mi bahsediyorsunuz ??
  • Geçmiş olsun.
  • Karayolları yolda kalmış bir aracı kurtarmak zorunda değildir...iyi niyetli bir yaklaşım ve yolun trafiğe açık kalabilmesi için bu tür yardımlar yapılıyordu...ancak KGM karla mücadele işlerini ihale ile özel şirketlere yaptırmaya başladı...bunun ilk örneğini Kars Bölge Müdürlüğü yaptı...şimdi yolda kalırsanız özel şirketi arar parasını öder çektirirsiniz, karayolları sizi muhatap kabul etmez, sonuçta bu araçlar yakıt içen araçlar, özel şirket devlet gibi şefkatli değildir...her fırsatta devleti ve kurumlarını yıpratmaya çalışan insancıklar için hayırlı olsun...
  • Aslında sana yardım etmek gibi bir amacı yoktu kara saplandığın için seni çıkarmak bir bahaneydi aklında tek bir şey vardı o da senin tamponunu ve lpg tüpünü koparmaktı ve amacına ulaştı
  • LPG kopmasını yeni duydum ne demek anlamadımda. Tampon içinde yapacak bişey yok yardım ederken zarar görmüş.

• Durumun cok kotuyse dava acman zor bu ulkede. Kasitli olma konusunda da artik ne diyim acina veriyorum yoksa sacma.

• aynı olayın benzeri bir tanıdığın başına geldi, kendi başına hemde, kafasına yani

araçta bağlayacak yer bulamayınca boynundaki zincirle çekmeye çalışmışlar, boynu sağlammış allahtan boyunlukla geziyor şimdi, doktor bengay sür geçer demiş
    aracında kopan bir taraf yok ama olan kafasına olmuş işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

aynı olayın benzeri bir tanıdığın başına geldi, kendi başına hemde, kafasına yani

araçta bağlayacak yer bulamayınca boynundaki zincirle çekmeye çalışmışlar, boynu sağlammış allahtan boyunlukla geziyor şimdi, doktor bengay sür geçer demiş

seninde kafan az güzel değilmiş kardeş

• Lpgye nasil bagladi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TyfnTsdmr

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

aynı olayın benzeri bir tanıdığın başına geldi, kendi başına hemde, kafasına yani

seninde kafan az güzel değilmiş kardeş

böyle patates konuya bu kafa az bile
  • Aracinda ceki demiri yok muydu? Araclarin onunde veya arkasinda arac cekmek icin yer olur, oraya aracin ceki demirini baglarsin.

• Bence arka tamponu koparmıştır. Oradaki dolum ağzından lpg tankına giden metal boruya bağlamıştır halatı/zinciri....

• Bu abimiz şimdi de buralara mı konu acıyor

Allah yardımcımız olsun bu abinin insanlara güveni ve sevgisi 0

Hayatı para üzerine kurulu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.