Şimdi Ara

Aracimi benden baska kimse kullanmasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Daha once eski modellerde dahil olmak uzere bircok aracim oldu. Aracta bircok cizik mevcut.tampon boyanmaktan hasat oldu.Bir de aracimi kimseye vermek istemiyorum. Ornegin kaynin arabasi yok bir yere gidecek onu ben goturuyorum. Arabayi birine verdim mi garip oluyorum. Hele bir de bir kapi kapatmalari var mentese yerinden cikacak bir sey de demek istemiyorum sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 7 Temmuz 2020; 17:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam eşinden yani hayat arkadaşından mal kıskanıyor şaka gibi... Adı üstünde hayat arkadaşın o senin varlıkta yoklukta sağlıkta demediniz mi kardeşim evlenirken. Eşin acemi olabilir ama öğretemedi isen bu senin ayıbın, 21. Yy da yaşıyoruz araba kullanmanın kadını erkeği mi kaldı. Biraz ironik yazdığınızı düşünüyorum eğer ciddi düşünceler ise bunlar üzüldüm... Sakınan göze çöp batar sen böyle devam et yakında kucağına alırsın arabayı...
    gençken çok kez arabamı emanet verdim. dünya malı dünyada kalır kafasındaydım her zaman. ama kardeşim araba bi geliyor koltuğu sigara yanığı. bi geliyor tavan sigara yanığı. içi leş. bizim insanlar kıymet bilmiyor.

birkeresinde kızla buluşacağım 20 li yaşlardayım. arabam bozuk. mahallede bir abi var esnaf. arabasına çiçek gibi bakıyor. kardeşine bile araba vermez öyle takıntılı. abi dedim kızla buluşcam napcaz araba bozuk falan dedim. amacım arabasını istemek değil yani. anahtarı direk uzattı al benim arabayla git dedi. biliyor çünkü huyumu kendi arabamdan çok daha titiz kullanırım. yok abi falan dedim bi daha yok dersen dalarım sana burdan dedi zorla verdi arabayı. neyse kızı aldım gezdik tozduk 80km hızı geçmemişimdir =) fazlasıyla mazot aldım araca. teslim ettim geri yıkattım bide dıştan. araba 2 gün sonra bozuldu. motor yapıldı komple =)

abi dedim vallahi bişey yapmadım. biliyorum dedi ama yine de adamın içinde kalmıştır bu olay. emanet arabanın başına her iş gelebiliyor. bu sebepten ailem dışında kimseye araba vermiyorum. araba lazımsa birisine giderim şöförlüğünü yaparım hiç gocunmam ama başkasına sürdürmem =)
    Ben kıymet bilmeyen kimseye vermiyorum abim dahi olsa vermiyorum. Kendi aracını çok hassas kullanir benimkine gelince lambur lumbur kullanıyor. Öyle olduğunu görünce vermemek en iyisi. Ama en tehlikelisi akrabalar ve arkadaşlar. Bu ikiliye sakın araba vermeyin. Verince zaten bir yerine birsey yapıyorlar sonra kötü oluyorsunuz. En azından vermeden kötü olun da araca birsey olmasın.
    Ya kayinbabanin eski bir kulusturu var.sehir disina gidecekler efendim klimasi yokmus muayenesi yokmus lastik kabakmis isteyip duruyorlar. Esim de ya neden vermiyorsun ne kiymetli malin varmis deyip trip atiyor.kayinbirader geliyor eniste benim arabsnin frenleri kotu bugunluk versene. Ve her verdigim de cizik kirik. Bir gun gosterdim cizigi daha onceden vardi kucucuk bir cizik hem ne olacak hayret dediler. Kafayi yemek uzereyim bilmiyorum. Kendi arabama agiz tadiyla binemiyorum.
  • Eşiniz için feda olsun da arkadaş, ahbap, eş dostun bir çoğu aracınızdan intikam alır gibi kullanır.

Benim tercihim gidecekleri yer olursa bırakırım. Aracı çok güvendiğim arkadaşlarım hariç kimseye vermem. Arabayı verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olmak daha iyi.
  • ben kimseye emanet vermiyorum aracımı şahsen. işi olanı götürürüm bırakırım odur yapacağım. eşim de zaten kullanmak istemiyor ama kullanırsa da tamponu çizmesini sıkıntı etmezdim, ben de çiziyorum sürekli sağını solunu arabanın. satarken de o çizikler sıkıntı olmadı, boyatmadım da hiç birini çünkü boyasız diye verdim. expertiz "araba sıfır gibi çizik bile yok" dedi, çizik var aslında ama sorun edilecek bişey yok diyelim dedim. expertiz benim fotoğrafını yakından çekip attığım çizikleri bile yok saydı. çizik önemli değil.
  • Ben kıymet bilmeyen kimseye vermiyorum abim dahi olsa vermiyorum. Kendi aracını çok hassas kullanir benimkine gelince lambur lumbur kullanıyor. Öyle olduğunu görünce vermemek en iyisi. Ama en tehlikelisi akrabalar ve arkadaşlar. Bu ikiliye sakın araba vermeyin. Verince zaten bir yerine birsey yapıyorlar sonra kötü oluyorsunuz. En azından vermeden kötü olun da araca birsey olmasın.

• Adam eşinden yani hayat arkadaşından mal kıskanıyor şaka gibi... Adı üstünde hayat arkadaşın o senin varlıkta yoklukta sağlıkta demediniz mi kardeşim evlenirken. Eşin acemi olabilir ama öğretemedi isen bu senin ayıbın, 21. Yy da yaşıyoruz araba kullanmanın kadını erkeği mi kaldı. Biraz ironik yazdığınızı düşünüyorum eğer ciddi düşünceler ise bunlar üzüldüm... Sakınan göze çöp batar sen böyle devam et yakında kucağına alırsın arabayı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vermeyin de zaten gerekirse siz götürün.
  • Ya kayinbabanin eski bir kulusturu var.sehir disina gidecekler efendim klimasi yokmus muayenesi yokmus lastik kabakmis isteyip duruyorlar. Esim de ya neden vermiyorsun ne kiymetli malin varmis deyip trip atiyor.kayinbirader geliyor eniste benim arabsnin frenleri kotu bugunluk versene. Ve her verdigim de cizik kirik. Bir gun gosterdim cizigi daha onceden vardi kucucuk bir cizik hem ne olacak hayret dediler. Kafayi yemek uzereyim bilmiyorum. Kendi arabama agiz tadiyla binemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 işim var de arızası var de bir daha istemezler. Sen yengeyle değil ailesiyle evlenmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Ya kayinbabanin eski bir kulusturu var.sehir disina gidecekler efendim klimasi yokmus muayenesi yokmus lastik kabakmis isteyip duruyorlar. Esim de ya neden vermiyorsun ne kiymetli malin varmis deyip trip atiyor.kayinbirader geliyor eniste benim arabsnin frenleri kotu bugunluk versene. Ve her verdigim de cizik kirik. Bir gun gosterdim cizigi daha onceden vardi kucucuk bir cizik hem ne olacak hayret dediler. Kafayi yemek uzereyim bilmiyorum. Kendi arabama agiz tadiyla binemiyorum.
    arabayı sattırın. klimalı araba alsın kayınpeder...
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Uzak tanıdıklar, kötü kullananlar tamam da aile içinde dahi araç vermek rahatsız ediyorsa aracı satıp, paranızı başka yere yatırıp yolda bırakmayacak bir kulustur alın. Hem yatırım olur hem de aracı istemezler, isteyip çizdiklerinde de üzülmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

arabayı sattırın. klimalı araba alsın kayınpeder...

Alıntıları Göster
    Toros candir diyor

• quote:

Toros candir diyor

Alıntıları Göster
    madem öyle. arabanı sat. parasıyla döviz al ki değeri kaybolmasın. bi toros da sen al. veya arabayı sakla. kaza yaptım arabam tamirde de. al arabasını sürekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 7 Temmuz 2020; 19:28:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

2-3 işim var de arızası var de bir daha istemezler. Sen yengeyle değil ailesiyle evlenmişsin
    Hocam araba yeni sayilir.3 sene once 0 aldik.butun bakimlari yetkili serviste yapiliyor. 2014 yilinda da 0 km yine almistim 2000 kmdeki aracin el freni halatini koparmislardi.sonra hayret ya bu yeni arabalar da ne kadar curuk diyor.

• quote:

madem öyle. arabanı sat. parasıyla döviz al ki değeri kaybolmasın. bi toros da sen al. veya arabayı sakla. kaza yaptım arabam tamirde de. al arabasını sürekli..

Alıntıları Göster
    Guzel fikir hocam

• Baştan tavır alsaydınız işler çok daha kolay olurdu, ama yine de zararın neresinden dönerseniz kardır. Şu anda direk hayır demeniz ev huzurunuzu bozacağı için dolaylı yollara başvurmanız lehinize olacaktır. Akrabalarınız arabayı istediğinde kendi işiniz olduğunu söyleyin ve arabayı istedikleri vakitte işiniz olmasa da arabayla bir yere gidin.

Biraz meşakkatli ama zamanla kesin çözüm olacaktır.
  • quote:

Guzel fikir hocam

Alıntıları Göster
    el fren telini kes. sağa sola sürt. anlasınlar nasıl oluyormuş..
  • quote:

el fren telini kes. sağa sola sürt. anlasınlar nasıl oluyormuş..

Alıntıları Göster

• Koltuk ve ayna ayarları bozulduğu için bile vermek istemiyorum kimseye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba umrumda değil şu koltuk ayarını değiştirmeyecek biri olsun başka bir şey istemem. Ne meret olay.

• Çok haklısın arabalar bu kadar pahalı olunca, yapacak birşey yok. Ben de başkasına emanet vermek istemem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.