Şimdi Ara

Aracımı bende satamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracım 2006 avensis 1.6 elegant lpgli aaracımda 3 parça değişen 2 kapıdada boya var. geçen birisi 25 verdi son anda araçtan caydı . gerçi daha 1 hafta oldu aracı satılığa çıkardım ama geleceği pek iyi göremiyorumk açıkçası. bugun bir galerici ile konuştum toyota müşteirsi biriaz kıl olur boyalı araba almaz zor satarsın dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.

aracın linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-lpgli-toyota-avensis-1.6-elegant-113101776/detay/

• Benim aracımda sadece sağ ön çamurluk değişti. İnsanlar sırf onun için bile vazgeçebiliyor. Senin araçta 3 parça değişen olduğu için satışı çok zor olabilir.
  • Daha 1 hafta olmuş hocam. Sabreden dervis muradina ermis desem cokmu basitlesmis olurum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazalı foto varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

kazalı foto varmı

kaza foto var ekleyeyim
  • Aynen hocam kazalı fotolarınıda ekle öncesi sonrası gibi yap aslında güzel ilan birazda bekle satarsın her malın bir alıcısı çıkar elbet
  • [simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende merivaya en son 37 istiyorum boyasız ama pazarlık için bile arayan yok
  • sanırım piyasa çok durgun. bugun galerici ile konuştum çok çok düşük bir fiyat verdi deli oldum ama aracı kesin satmam lazım bu ay çıksa belki daha iyi olurmu ?
  • cidden ikinci el piyadasi cok kotu artik odemeli arayin sohbet edelim diyecegim hic arayan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

aracım 2006 avensis 1.6 elegant lpgli aaracımda 3 parça değişen 2 kapıdada boya var. geçen birisi 25 verdi son anda araçtan caydı . gerçi daha 1 hafta oldu aracı satılığa çıkardım ama geleceği pek iyi göremiyorumk açıkçası. bugun bir galerici ile konuştum toyota müşteirsi biriaz kıl olur boyalı araba almaz zor satarsın dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.

aracın linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-lpgli-toyota-avensis-1.6-elegant-113101776/detay/

ilana kazalı resimleri koyman yararına olacakdır

• Kış mevsimindeyiz . Bu piyasanın yavaşlığının bir sebebi . Araç sayısı artıyor böylelikle piyasa geniş seçenek çok bu bir diğer ihtimal.

3. ve en büyük sebep araç alacak kişi genelde kredi ile alıyor ve bundan ötürü 0 km ye yöneliyor 25-26 bu araca vereceğine gidip 30 kredi ile B segmenti alıyor .

Hayırlı satışlar dilerim en kısa zamanda satarsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bende merivaya en son 37 istiyorum boyasız ama pazarlık için bile arayan yok

Moral bozmak gibi olmasın da Meriva'yı nufüsunuza geçirebilirsiniz gibime geliyor zor satılıyor o tip araçlar ya da fiyat düşürmek gerekebilir..
  • Bu ara insanlar kampanyaların etkisiyle 0 km alıyor

2.el arabalar kolay satılmıyor malesef.
  • Eger aracinizi 25 e vermeyi planliyorsaniz fiyati 25.5 seviyelerine cekin bence.

• yorumlara katılıyorum..27bin tlye araba alcak olsam gider kampanyali sıfır araba alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Eger aracinizi 25 e vermeyi planliyorsaniz fiyati 25.5 seviyelerine cekin bence.

piyasa koşullarına gör öyle görünüyor. 25 5 yazmak sitemiyorum çünkü almak isteyen kişi kaportacıya götürüyor. 2-3 bin lira orda kırmak istiyor o yüzdende çekmek istemiyorum. kendi aracımın durumunda olan başka ilanlarada göz attım o fiyata veren yok. galiba uzun süre bekleyecek gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Bende merivaya en son 37 istiyorum boyasız ama pazarlık için bile arayan yok

Moral bozmak gibi olmasın da Meriva'yı nufüsunuza geçirebilirsiniz gibime geliyor zor satılıyor o tip araçlar ya da fiyat düşürmek gerekebilir..

Zor satılıyormuş aldıktan sonra öğrendik İndirimli liste fiyatı 50bin, 37bine de satılmıyorsa evin altında kalsın daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Bu ara insanlar kampanyaların etkisiyle 0 km alıyor

2.el arabalar kolay satılmıyor malesef.

doğrusunu da yapıyorlar. Türkiyede 2.el fiyatları uçuk oluyor biraz. Almanya'da 3-5 yıllık araçların değeri yarı yarıya fln düşerken bizde sıfırıyla kapışır piyasaları oluyor.
  • Sevgili hemşehrim,aracın temiz ve 25 bin tl fiyat iyi fakat sabır lazım.Bundan önceki aracım için ilan açtım kimse aramadı fakat 20 gün sonra farklı bir şehirden ilk arayan aldı gitti :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.