Şimdi Ara

Aracımdaki çizikleri ne yapmalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! benim 98 model accent aracım var. Aracı 2000 yılından beri annem haftada bi kere fln kullanırdı. manisa'nın en işlek caddelerinden birinde oturduğumuz için ve arabada hep evin önünde durduğu için gelen geçen çizdi. Şimdi artık ben kullanmaya başladım. tabi elime alınca da ilk iş bakımdan geçirmek.. ilk olarak boyadan başlayayım dedim (zaten başka bir sorunu yok) arabada bazı yerlerde çürükler ve tavan hariç heryerde çizikler var. astara kadar inen çizikler bunlar. ve bazı yerlerde de boya sanki kalmamış gibi gri noktalar var yani sanki astar gözüküo gibi. ben pasta cila çektirmeyi düşünüorum önümüzdeki hafta ve ondan önce acaba rötüş yaptırıp da ondan sonra mı çektirsem? yada sizin başka bir öneriniz varmı? yalnız satarken sorun çıkmasını istemiorum boya yada macun gibi bişiler... cevaplarınızı bekliorum şimdiden çok teşekkürler......(resimleri hemen göndericem)

• önce rütuşlarını yaptır sonra iyi bir yere pasta cila attır mis gibi olur.

• Astara kadar olan geniş çizikler rötüş ile kapatamazsın spot repair denilen küçük onarım işlemi var onu uygulattır.Çürükler için ise zımpara macunla astar boya gerekir.En son pasta cila işine gir
  • cevabı aynı anda yollamışız kapılardaki çizikler rötüş fırçası ile kapatılıp hard pasta ve teflon cila ile giderilebilir.Fakat arka tarftaki derin bir çizik ve mikro onarım yada spot repair yapılabilir.Bağajdaki paslanma ve çürük için zımpara macun ve ufak bi boya ile kapatılabilir.
  • cevaplarınız için teşekkürler. yalnız bu macun bir sorun çıkarırmı yani sonuçta boya olucak macun olunca. sonra satarken bir sorun olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster_89

cevaplarınız için teşekkürler. yalnız bu macun bir sorun çıkarırmı yani sonuçta boya olucak macun olunca. sonra satarken bir sorun olurmu?

tabiikide sorun çıkar çünkü kaporta mikron ölçerle ölçülüyor orası kalın çıkınca işlem görmüş denilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinde işlem gören her yer tabiiki fark edilebilir.Ama senin bağajdaki paslanma ve çürük küçük bir alanı boyayarak giderilebilir.Satarken sorun çıkar diye daha fazla beklersen zararlı çıkabilirsin çünkü pas ve çürük beklemez kanser gibi sıçrar bunun önüne geçmen gerekir.Üstelik aracın yaşıda büyük satarken fazla bir sıkıntı çekmezsin
  • teşekkürler cevaplarınız için. bugün boyacı bi tanıdık var o gelicek evin önüne ona göstericem. aracı 1,5-2 yıla kalmaz satıcaz onun için macun taraftarı diilim. olmadı en kötü ihtimal çürük yerlerin üstüne rötüş yapıp satana kadar idare etmek. en son da boyanın parlaması için pasta ve iyi bir cila...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.