Teğmen
13 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Araç motorları sağa dönerek çalışmaktadır.Sola dönerek çalışmamasının sebebi ne olabilir?İlk motor imal edildiğinde niçin sola dönerek yapılmamıştır.
300-350 ytl civarı bir makina almayı düşünüyorum.Basit ev kullanıcısı olarak aile fotoğrafları ve gezdiğim yerlerin fotoğraflarını çekeceğim.Beni uzun süre idare edecek sorun çıkarmıyacak olsun.
cd den çalışan bir eğitim programım var ve sürekli olarak cd yi takıp çıkarmak zor geliyor.cd yi hard diske kopyalayım dedim olmadı.Acaba hardiske nasıl kaydedip cd siz çalıştırabilirim.

edit:yanlışlıkla 2 kere yazdım mesajı
cd den çalışan bir eğitim proğramım var fakat her seferinde cd yi takıp çıkarmak zor geliyor.Acaba bunu nasıl bilgisayarın hardiskine atıp oradan çalıştırabilirim.
nvidia 512 mb leadtek px8600gt bu ekran kartı ile ilgili yorumlarınız nelerdir?Crysis i yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim?
Sürekli olarak söylenen bir söz dizel araçlar devirli kullanılmalıdır?Sizce doğrumu özellikle bir turbo dizel aracı;
en performanslı şekilde nasıl kullanır?
en ekonomik şekilde nasıl kullanır?
uzun yolda hem performansı düşük olmıcak hem de cok fazla yakmıcak devır aralıgı hangısıdır?Yorumlarınız?
HP 1600 RENKLİ LAZER YAZICI 379 YTL FİATI VE BU YAZICI İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
IVO marka mp3 ve video oynatıcı aldım.Küçük bir sorunum var.Total video converter ile yapamadım.
1-Video dosyalarının smv uzantılarını gösteriyormuş.Bu smv uzantısını nasıl halledeceğim bir proğram varmı?
2-Video görüntülerini indirebileceğim herhangi bir intrenet adresi varmı?
2.0 GB belleğim başka bilgisayarlarda açılıyor ama benim bilgisayarımda açılmuyor.Açılacak gibi olsada lambası yanıp sönerek kitleniyor.Usb girişim bilgisayarın arkasında.Başka bilgisayarlarda sorun çıkarmuyor ne yapabilirim?
Bir konuda görüşlerinize başvurmak istiyorum.

Aracın iki yan çamurluğu değişmiş olmasımı aracın değerini düşürür yoksa iki çamurluğun komple boyanmasımı değerini düşürür.Benim şahsi görüşüm boyanması yönünde günümüzde araç alınırken öncelikle dışına boyasına bakılıyor motoruna ve yürüyen aksamına daha sonra.Ama iyi işlem yapılmış bir boyamanın aracın değerini düşürmemesi gerekir diye düşünüyorum.Sizce
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 167
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.775 (Bu ay: 328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.