Şimdi Ara

aracimdaki cizik / asfalt kalintilari icin ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimlerde goruldugu uzere. Ufak tefek lokal boyami ister yoksa tamponlar komple sokulup yapilirmi birde yaptirmama gerek varmidir cok siritmiyor ama sorayim dedim
     aracimdaki cizik / asfalt kalintilari icin ne yapabilirim ? aracimdaki cizik / asfalt kalintilari icin ne yapabilirim ? aracimdaki cizik / asfalt kalintilari icin ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı boyatsanda 2 gün sonra aynı olacak yani hiç uğraşma o yüzden, bizim yollarda bu çukurlar oldukça
  • Progress* P kullanıcısına yanıt
    Arka tampon cok siritmasa bile on tamponun gicir gicir olmasini isterim. Onde cizik + yapismis asfalt var gordunuz. Hic arac boyatmadim ciziktende boyatmadim fiyatlari falan nasil islem yapiliyor hic bir bilgim yokta

• asfaltlar için gazyağıyla kasacaksın, boya hakkında benim bilgim yok hiç boyatmadım :)
  • Tampon boya sanırım 150 civarı tutar...
  • asfalt lekeleri icin gaz yagı alın uygulayın biraz bekledikten sonra silin gecer hatta arabayı gazyagıyla heryerini silin biraz bekledikten sonra yıkatın parlak görünüm verir çizikler için lokal boya sırıtabilir komple boyamak daha mantıklı 2 tampon 300 tl ye mal olur en fazla kaportacılarda
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    Hocam asfalt kazigi derken sanirim onceki sahibi yeni zift atilmis bi yere girmis asfalt parcasi bi avuc asfalt parcasi bildiginiz tamponun icine sicramis son resme bakarsaniz sol tarafta gaz yagi cozermi gercekten ? Yani bildiginiz bi tas dusunun tampona yapismis gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir paket margarin alınsürün 15-20 dakika sonra silin zift lekesi çıkar gaz yağı her yerde bulunmaz belki
  • Tampon hem on hemde arka heralde sızın ama tampon altlarınıda resımler net degıl ama sankı bıraz sürtülmüş gibi o ıscılıkler uğraştırır en fazla tutarı bence 500 tl yı geçmez ıyı bır tampon plastık tamırı yapan yere verın ılk once ısıtıyorlar bırseyler yapıyorlar ole takılıyor yoksa dırek macunu sanırım kabul etmıyor olmas lazım Gecmıs olsun bu arada
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam. Olmadi resimlrri bi daha cekerim, hem onde hem arkada var cizikler. Arka tanponun alt kisminda 3 yerde var ondekilerde siyahlik asfalt lekeleri var ciziklerde var. Gunduz resim cekmeye calisirim

• +

• Iki tamponu sokup takmaya komple boya dahil 300 lira alirlar belli ki takintili birisiniz butcenizi zorlamayacaksa boyatin ancak unutmayin bazi belesciler arabayi satarken bu boyalari bahane edip fiyati dusurmek istiyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Arka tampon cok siritmasa bile on tamponun gicir gicir olmasini isterim. Onde cizik + yapismis asfalt var gordunuz. Hic arac boyatmadim ciziktende boyatmadim fiyatlari falan nasil islem yapiliyor hic bir bilgim yokta

hort oluyo ama oto yıkamacılar 30 tl ye gaz yağı ile yıkıyor ve sende ön tampona folyo koruma yaptır. tampona hiçbir şekilde leke bulaşmaz bulaşsada hemen çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.