Bildirim
Aracıma sunroof taktırmak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orijinali gibi olmaz. Şahincilere dönersin. Tavan emniyet çıtaları bile farklı dizayn ediliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve Meşru olmak kaydıyla her fikre SAYGI duyarız.
-Fikirler ,Şiddetle ,top ve tüfekle öldürülemez.
M. K. ATATÜRK -
Babam heves ediyo hocam o yüzden. Bana da pek sağlıklı gelmiyo açıkçası. Görüntü bir şekilde halledilir de su damlama vs. olayı olur mu ki acaba ?
_____________________________ -
başına su damlayacağanı peşinen bilmelisin.sunrof sonradan olmaz,yapılmaz _____________________________ Jaguar X-Type 2.0 D Executive -
tavsiye etmem _____________________________
Tofaş Doğan SLXIntel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
O zaman yaptırmamaya ikna edeyim babamı
o taktı çünkü kafaya taktımı gider yaptırır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Own Goal
Opel Astra Sedan 2015 aracıma sunroof taktırmak istiyorum. İstanbulda yapan yerler hakkında bilginiz var mı? Tavsiyelerinize açığım.
Hic bulasmayin hocam 2015 model arabaya yazik olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mustafa Kemal Atatürk 1881-∞ -
Çok saçma bi hareket olur, satıp sanruflu alın daha iyi.
sunroof kapağını siz bulabilirseniz sanayide kaportacılar montajı yaparlar ancak ne kadar sağlıklı olur bilemem. _____________________________ -
İşçilik güzel olduktan sonra neden sıkıntı çıksın.Sunroof arabalara hem içten hem dıştan çok yakışan bir aksesuar işin piri birine yaptırdıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.İzmirdeyseniz bildiğim birisi var tavsiye edebilirim _____________________________ -
Hocam bildiğim kadarıyla arabalar üretlirken üretim aşamasında sunrooflu çıkıyor sonradan takılan birşey değil _____________________________ -
Gidip satın, sunrooflu alın. Hiç gerek yok böyle maceralara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi -
Satarken sıkıntı yaşarsın. Aracın tavanı hasarlı diye sunroof görünümü verdin sanırlar. 2. El piyasasında acıma yok. Taklalı imasında bile bulunabilirler.
Isteme bence. Yazık edersiniz arabaya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Araç üretim esnasında, hadi şunlardan bir kaç tanesini Sunruflu yapalım deyip kesip biçip montajı yapmıyorlar.
Oturup hesap kitap yaparak ayrı üretim yapıyorlar, elektrik tesisatıvarsa ayrı hesaplanarak veya manuel ise tavan güçlendirme barları eklenerek rijit bir yapı elde ediyorlar.
Yoksa fabrikada Toranaga usta, Hans Usta al şu dekupaj testeresini al, dal şu tavana diye olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb -- 1 Mayıs 2015; 8:20:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Honda Jazz 2009 Model (Siyah) Fun Manuel Vites -
-
Sakın yaptırmayın. Başınıza iş alırsınız. Arabayada yazık olur. Sanıldığı kadar basit bir şey değil. İşçilikle alakası yok olayın.
Sonradan takılması sağlıklı ve güvenli olmaz. Sunrooflu üretilen araçların daha fabrikasyon aşamasında tavan yapısı farklı imal ediliyor, ekstra güçlendirme yapılıyor. Tavan kuşakları farklı oluyor.
Hepinize çok teşekkürler. Yaptırmama konusunda tavrımı sürdüreceğim öyleyse. Tekrardan teşekkürler.
Sonradan taktırılan sunroof hiç sağlıklı birşey değil. Kesinlikle tavsiye etmem. _____________________________ 
1 Joe Hart 3 Bacary Sagna 4 Vincent Kompany(C) 5 Pablo Zabaleta 6 Fernando Reges 7 Raheem Sterling 8 Samir Nasri 10 Sergio Kun Agüero 11 Aleksandar Kolarov 13 Willy Caballero 14 Wilfried Bony 15 Jesús Navas 17 Kevin De Bruyne 18 Fabian Delph 20 Eliaquim Mangala 21 David Silva 22 Gaël Clichy 25 Fernandinho Luiz 26 Martin Demichelis 29 Richard Wright 30 Nicolas Otamendi 42 Yaya Toure 72 Kelechi Iheanacho
MCFC
Benzer içerikler
- camlı van ne demek
- bosch car service yorumlar
- mercedes b serisi kronik sorunları
- megane 4 start stop devreye girmiyor
- istanbul antalya yol güzergahı
- verge ts pro
- 2023 doblo fiyatları
- yeni range rover
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- jetour türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler