Arkadaşlar dün akşam 21 de aracımla hareket halinde iken tavanda duyduğum arşırı yüksek ses sonrası kenara çektiğimde kesin büyük bi taş geldi gitti tavanım derken neyazıkki bir kurşun deliği ile karşılaştım
olay yeri inceleme ekipleri kurşun deliği olduğunu onayladı şimdi serviste aracım kurşunu çıkaracaklar balıistik inceleme için kriminala gidecek
aracımın saç kalınlığının 0.8 mm olması ve tavanda sıralanan çelik çubuklar sayesinden kurşun iç tavan döşemesine zarar veremedi tam deliğin altında kardeşim oturuyordu o an şükrettim iyiki volvo almışım diye
olay izmirde eski dgm önünde şaraphane kavşağında oldu
ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN
SİLAHSIZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ!!!!
Büyük geçmiş olsun..sizler de birşey olmaması sevindirici..Allah hepimizi bu magandalardan korusun
AMİN
çok geçmiş olsun
burası türkiye herşey olur
Afedersiniz ama artık OHA! demek istiyorum. Hiçbir şey yokken, durduk yere arabanıza kurşun geliyor, sanki savaştayız. Silahsız bir dünyadan önce insanlarımıza akıl fikir diliyorum ben.
Arabanıza kurşun geldiği için şanssız mısınız yoksa kurşun içeriye girip canınıza zarar vermediği için şanslı mısınız karar veremedim.
Büyük geçmiş olsun.
yuh olaya bak ya dagda yasıyoz sankı gercı saraphanede hersey olabılır sasırmamak lazım halkapınar kopru altında yolumu kesmıslerdı
bı kerede gurcesme mezarlıgın orda kestıler hatta bırı arabaya surtunmustu.eve gelınce baktım boydan boya kan olmustu
Yuh artık ya olaya bakarmısınız , şerefsiz herifler Size de büyük geçmiş olsun arkadaşım
geçmişş olsunn
Geçmiş olsun,bukadarınada söyleyecek bieşy yok artık.Irak falanmı burası!. Canınıza birşey olmamış Allah tan...
arkadaşlar düğünde, sünnette,fener şampiyon olunca, galatasay olamayınca, öss yi kazanınca, kız teklifi kabul edince, sinirlenince, bazen de sırf artizliğine havaya sıkarsak olacağı budur. o kurşunlar havaya çıkıp yok oluyor sanki, böyle yeryüzüne geri düşüyor.
arkadaşım Allahtan araban sağlammış, şöyle şahin, fiat falan olsaymış daha kötü olabilirdi. geçmiş olsun.
düşüncesiz heriflere
teşekkür ederim arkadaşlar
off geçmiş olsun hocam .. asmalı böle serserileri..
Yukarıdan aşağıya doğrumu ateş etmişler
yoksa kurşun havadan otomobilinize mi düşmüş_?
düşmeyle o kadar zarar verebiliyor mu_?
geçmiş olsun kardeş...aracın markası modeli neydi?
Ne dünyada yaşıyoruz yok artık yani , geçmiş olsun dilerim ...
Bizim başımızada benzeri değil ama tuhaf bır olay gelmişti.. Temde en sağ şeritten ilerliyoruz yola 3 ~ 5 kendını bılmez cıktı arabayı taşladılar direk 2 tane taş isabet etti gerçi ..
Allah Herkesi Korusun Diyorum ..
aracın modeli imzamda yazıo
kurşun nereden gelmiş tam belli değil ama büyük ihtimalle kör kurşun
quote:
Orjinalden alıntı: cemoki
aracın modeli imzamda yazıo
kurşun nereden gelmiş tam belli değil ama büyük ihtimalle kör kurşun
Mermi bir yerden sekmedi ise , ateş size açılmış demektir.
Çok Geçmiş olsun.... Peki kurşunun nereden geldiği anlaşılmadı mı?
geçmiş olsun bu yukarı atıldıkta sonra bir yükseklikte yavaşlayıp sonra serbest düşme ile arabanıza gelen kurşundur yani arabamıza sıkılmamıştır soru şu:bu kadar kendini bilmez insanlarımız bu havaya atılan kurşunların nereye gittiğini merak etmiyor diğer soru :bu kurşun allah korusun başımıza düşşe ne olacak bunu sıkan ne diyecek : ben havaya sıktım düştü kusura bakma diyecek pişkinlik alabildiğine kafayı yada omuzu delermi ? düğüne gitmeye korkuyoruz