Şimdi Ara

Aracıma Hangi Ana Üniteyi Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma USB'li CD Çalar almak istiyorum.. İzmir Çankaya'da bugün biraz dolaştım Pioneer 4050/5050/6050 araştırırken, o modellerin geçen seneki ürünler olduğunu öğrendim. Muadili olarak 4250/5150 modellerini önerdiler..

Sub Control istediğim için, bu modellerin fiyatları 250-300 TL arasında, ancak sub control olmazsa pioneer'ın 2000 li bi serisi var 190 TL'ye.

Araç 2005 Model Honda Civic, şimdilik kendi hoparlörlerini kullanacağım ancak ileride yetmemeye başladığı zaman yavaş yavaş 4 komponent, amfi falan taktırabilirm.. 50-100 TL fazla vererek ileriye yönelik bir ana ünitemi almalıyım yoksa günü kurtarması yeterli mi?

sizin tavsiyeleriniz nelerdir? önerebileceğiniz marka model varmı?

Şimdiden teşekkürler

• 4050 falan 2008 model ürünler, alacaksanız 5150 ya da 5250 alın.
    GG de 280 e satılıyor.
    İstanbul da 250 ye bulursunuz sıfır kutusunda.
    Daha alt model almak, parayı sokağa atmak olur.
    7250 bile alabilirsiniz 300 - 350 tl arasına.
  • bnde çankayadan çok araştırdım haladaha araştırıyorum.burdaki teybler istanbul orjinal degil biliyosun dmi?
  • Arkadaşlar bugün gittim uzun uzun dolaştım ve aldım,

5150'yi son pazarlıkla 270 TL ye düşürdüm (nakit) ancak baktık ki diğerleri satılmış bir tek teşhir ürünü kalmış ona da yanaşmak istemedim..

235 TL ye 4150 aldım, 250 TL ye 4250 vardı ancak onunda görünüşü hoşuma gitmedi, hem aracıma uyumlu olsun diye, hemde profesyonel bir seti şimdilik düşünmediğim için bana yeterli olacağını düşündüm ve aldım..

Montaj'ı tamamlandı ve araçta inanılmaz derecede ses kalitesi arttı diyebilirim..
  • Hayırlı olsun ozaman güle güle kullan

MustangGT39 5250 tavsiye etti sanırım görünüşü çok hoştu onu alıcam bir ara.
  • hocam ne olursa olsun ana üniteni sadece 1 kez alacaksın ta küçükten heves ettm smdi aklım eriyo ben bir kez aldım pioneer deh-p6750 3 amfi girişli sub çıkışlı ve sub kontorllu 9 animasyonlu profesyonel ...ha naptım yavas yavas param oldukca aldım ama teybim hep sabit kaldı..smdi aracıma bin durabilir misn içnde ses fışkırıyo resmen..yani imkanın varken 2nci elde olsa temiz eski serilerden bi teyp alabilrdn ama senin bilecegn iş hayırlı olsun
  • dostum çankayadanmı aldın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam_35_tr
    bnde çankayadan çok araştırdım haladaha araştırıyorum.burdaki teybler istanbul orjinal degil biliyosun dmi?

Ben bunu anlayamadım?
    Anladığım şey ise alaksı yok.
    Pioneer ise orjinaldir, zaten orjinal olmayını anlamamak için 5 duyudan da yoksun olmak lazım.
  • Sahte olanlar böyle oluyor, bunu anlayamayacak arkadaş da bu işlere hiç kalkışmasın, evden de dışarı çıkmasın, araba falan çarpar.
    xx50 li seriler de orjinal Pioneer dır.

• 2100ub da orjinalinde animasyon varmı?
  • Animasyonlu modeller 5000 de başlar.
  • işte bnm arkadaşa demek istedm sahteler 2100ubda animasyon gördüm yani arkadaşn çankyada baktgm yerler dio o yerlerin hepsini gezdm:)
  • İlk bakışta anlaşılır orjinal olup olmadığı, anlaşılmaması mümkün değil.
    Yukarıdaki resim herşeyi anlatıyor zaten, anlamak için profesör olmaya gerek yok.
    O tip malları orjinal diye satan satıcılara da 2 çift laf ederdim, siz anladınız zaten.
    Deh-p2100ub de resimdekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 24 Mart 2010; 13:25:10 >
  • evet orjinali bu bnde bundan war.bunu almadan önce araştırıyordum animasyonlusunu gördm bi şaşkınlık yaşadm snradan anldım =)
  • Çankaya'dan aldım arkadaşlar..

5250 de baktım 280 TL ye kadar düştüler ancak görünüşü beni pek cezbetmedi, ayrıca aracıma da yakışmayacağını düşündüm.. Eski aracımız olsa yakışırdı, o zman düşünmeden 5250 alabilirdim

Bu arada satıcıya sorduğumda verdiği cevabı söylüyorum,
    xx50 li seriler Avrupaya gönderilen seri yani Thailand malı, Yerli seriler Çin malı..

Garantisi varmı dediğim zamanda,
    Garanti olmaz bunlarda dedi.
    Peki diğer mağazalar 2 yıl veriyo dedim.
    Yalan söylüyo onlar, bende de bi tomar garanti belgesi var veriyim sana bozulunca git servise bak ne dicekler dedi

• bunlar okadar cabuk bozulan birşey değilki .. sonuçta al kullan tayvan malıda olsa cin malida olsa aynı sesi vermiyorlarmı ..
  • !!!Chinogolog!!!
    Adam doğruyu söylemiş, xx50 li serilere Pioneer bayileri bakmaz, TR Distribütörünün getirdiği modellere bakarlar, onlar da xx00 lı seri oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.