Şimdi Ara

Aracıma 2 sürücü kısa zamanla aynı yerden vurdu biri alkollü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda yeniyim yanlış yere açtıysam özür dilerim. Yaklaşık 15 gün önce aracıma arkadan bir sürücü çarptı ve sis farı ve tampon braketi kırıldı. Rapor tuttuk aracımı mahalledeki bir servise verdim. Tamponun boyanmadını istemedim çünkü orjinaldi ve hiç boyanmamıştı. Dosya açıldı eksper geldi baktı ve parçalar gelince aracı getirmek üzere sözleşerek aracı alarak oradan ayrıldım

Daha bu dosya sonuçlanmadan 2 gün önce sarhoş bir sürücü apartmanın önünde apartmana dikey olarak park ettiğim aracımın yanından vurup tampona paralel bir şekilde girerek tamponu tamamen parçaladı. Hiç bir günahım suçum olmamasına rağmen bu yaşadığım mağduriyetler yüzünden sinirlerim yıpranmış durumda. Olay günü sigortacımı gördüm ve o da olay yerinde benim aracıma öarpan sarhoş sürücünün arkadaşı olduğunu öğrendim. Benim aracımda kasko yok 2009 model citroen c4 bana para teklif ediyorlar fakat sökmeden altında ne çıkacağını bilmiyorz vr sökersek karşı tarafın sigortasından artık yararlanamayacağımız söyleniyor. Bunu ben araştırırlen öğreniyorum eğer söktürüp baktırsam adamın insafına kalacaktım.

Şimdi ben ne yapacağım artık braketi ve sis lambası değişecek bir tampon yok ortada dolayısı ile ilk dosya ne olacak?

Aracımı yetkili servise götüreyim diyorum kaskon yoksa kabul etmiyoruz diyorlar. Dışarıda rs servisine gösterdim sigorta yan sanayi gönderebilir diyorlar. Hiç bir suçum günahım yokken bu yaşadığım strese anlam veremiyorum. Elim kolum bağlandı. Sigorta birliğini arıyorum hayır orjinal göndermek zorundalar diyor fakat bu konuda çok şikayet olduğunu görüyorum.

Üstüne üstlük polis raporu tuttuktan sonra gördük ki. Araç duvara yaslanmış sağ tarafında da sorun var. Polise gidip tutanağı düzeltmelerini söyledim gelip bakacaklarını söylediler.

Şimdi ben bu durumdan en az zararla nasıl kurtulabilirim? Aracıma işleyecek hasar kaydıda cabası olacak. Normal bir kaza olsa umursamam ama alkollü bir sürücünün aracıma yaptığını bile bile sindiremiyorum

yardımlarınızı rica ederim.

• Carpan kisi ile tutanagi tutun.
    Bir servise gidin bu tutanak neticesinde exper isteyin. Expertizdeki cikan tutari carpana soyleyin. Verirse ne ala vermezse yaptirin. Tamponun boyanmasi satista vs bir sorun cikartmaz. Plastik parca nihayetinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Hocam bize en son çarpan araç alkollü. Polis geldi rapor tuttu.

• Bence bir dahakine başka yere park et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 8 Mayıs 2025; 16:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum ne acaba merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.