Şimdi Ara

Aracım Yolda Giderken Stop Ediyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 98 model astra f 1.6 lpg'li otomatik vites aracım var son zamanlarda yolda seyir halindeyken stop etmeye başladı öncelikle belirteyim hem benzinde hem gazda yapıyor ve klima açık olup olmaması da fark etmiyor devamlı yapıyor bunu tekleme vuruntu falan yapmadan bir anda stop ediyor gösterge panelindeki ışıklar yanmasa stop ettiğini anlamam yüksek hızlarda yapmıyor ayağım gazda değilken yapıyor genelde dur kalk trafikte yapıyor kırmızı ışığa yaklaşırken yavaşlayınca yapıyor düşük hızlarda yokuş inerken yapıyor araç hareket halindeyken stop edince boşa alıp tekrar çalıştırıp devam ediyorum alakası var mı bilmiyorum ama geçen gün kırmızı ışıkta bekliyordum vites boştaydı ayağım frendeydi ve bi anda araç kendi kendine gaz vermeye başladı devir 3000-4000 e geldi ve sonra stop etti daha önce böyle bir şey yaşamamıştım bu durum artık sinirimi bozmaya başladı sanayiye gitmeden burada sorayım dedim bu neyden olmuş olabilir belki daha önceden başına gelen vardır yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

• Sarj dinamosunde bir skinti olabilir. Elektiriksel bir problem bir elektirikciye gidin kontrol ettirin. Akuyu iyi bir sekilde sarj ediyor mu araciniz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ateşlemeyi kesiyor bir yerden,, bobinden olabilir arıza çözülürse burdan paylaş bilgi sahibi oolalım
  • Boğaz kelebeği

• Sağlam bir usta baksın.Devir yükseldi falan deyince Benim aklıma da rölanti motoru arızalı gibi geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç stop ediyor yardım!!!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.