Şimdi Ara

Aracım tüpe geçince stop ediyor.Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2011 toyota auris 1.6 benzin/lpg aracım var 2 ay önce (700 km önce) lpg fitresi ve ayarı yapıldı, onun üstüne toplamda ayda 1,2 kere tüpte kullandım, dün benzinde çalıştırdım yola çıktım 15,20 km benzinde sorunsuz gittim ışıkta durdum dedim tüpe alayim, tüpü açtım devir düştü araç stop etti, kenara çektim tekrar benzinde çalıştırdım tüpü açtım yine araç stop etti, benzine aldım yolumu tamamladım,

bunun sebebi ne olabilir birde radyomda dün iki üç kere takılma oldu, araç kapısı iki üç kerede anca kitlendi bir sapıttı araç.4 saat sonra tekrar bindim benzinde açtım benzinde eve döndüm ne yapmam lazım tüpçüye gideceğim ama sizce sorun ne olabilir?

• Umarım yıllar önce benim yaşadıklarımı yaşamazsınız. Lpg li aracım (Atiker) sizinki gibi lpg de çalışmıyordu. Lpg ustasına götürüyorum sorun yok motora baktır diyor, motora bakan sorun lpg sisteminde diyordu. En son kızıp komple Lpg sistemini değiştirip (Brc) kullanmıştım. Daha sonra da aracın arızaları artınca sattım zaten. Bir daha da Lpg ye tövbe ettim.

Ancak aracınızın elektrik kısmında da sorun var gibi görünüyor. Aküyü kontrol ettirin.

Hocam tekleme yapmıyor direk lpg den stop ediyor bir iki öksürüyor stop ediyor boğaz kelebeği benzindede sorun yapmazmıydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.