Şimdi Ara

Aracım Seyir Halinde Stop Ediyor[ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracım 97 model golf 3 tek problemin aracımın seyir halindeyken stop etmesi. Arac benzinde yada gazda farketmeksizin trafigin ortasında stop ediyor. stop ettiginde direksiyon ve hidrolik fren kendini kiltlediginden ölüm atlattım izmir ankara caddesini bilen bilir orta seritte araba oylece kaldı ve bi kamyondan kıl payı kurtuldum.
    aracın diger problemi stop ettikten sonra araba ne gazda ne benzinde 5 dakika kadar çalısmıyor . gaz kesici gaz filtresi bogaz kelebegi subabları değiştirmeme ragmen sorun bir turlu hallolmadı. en son bi usta benzin otomatigi ve gaz şamadırası bozuldugundan olabilir dedi tamir icin de 250 tl istedi ama gene hallolmamasından kortugumdam kabul etmedim bu olayı yasayanlar sorunun nasıl cozululecegini bana anlatsınlar arabaya binmez oldum korkudan

• yok mu fikri yada tecrübesi olan ??
  • tek sorum olucak araba anahtarınız orjinal anahtar mı yoksa anahtarcıdan yaptırmamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

tek sorum olucak araba anahtarınız orjinal anahtar mı yoksa anahtarcıdan yaptırmamı

orjinal anahtar
  • araba çalışırken aniden stop edılmıs gıbı mi duruyor yoksa boğularak mı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

araba çalışırken aniden stop edılmıs gıbı mi duruyor yoksa boğularak mı duruyor.

aniden stop edilmis gibi duruyor sanki kontagı cıkarmısız gibi
  • elektrık sıstemındede bişey olabılır gibi. Servise götürüp expertis tarzında bişey yaptırın bence.
  • ateşlemede sorun olabilir yada benzin enjektöründe yada rolanti düşüktür.
  • yinemi vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozkir

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

tek sorum olucak araba anahtarınız orjinal anahtar mı yoksa anahtarcıdan yaptırmamı

orjinal anahtar

benzin şamandırası ve benzin pompasına baktırın probleminiz ortaya çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.