Şimdi Ara

Aracım ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model opel corsa kullanıyorum, 1,3 esential modeli, ön kaput boyalı, aracım ile kaza yaptım hasar masrafı 5.000 TL civarında benim hatam yok;ama karşı tarafın verdiği hasardan dolayı kaza oldu, kazanın fotoğrafları var ön kaput azıcık içeri geçmişti, motora felan herhangi bir zarar gelmedi. Öte yandan arka bagaj kapağı da geri geri gelirken hafif vuruk meydana geldi. KM'si 65.000'de sizce bu araç ne kadar eder?

• 36,500 yaz 36.000 ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30000 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    bence en mantıklı yorumu siz yapmışsınız, o civarda düşünüyorum.
  • Sahibindende yazili ucuk fiyat + burada yazilan ölü fiyat /2 = aracin gerçek degeri

• fiyatı en üstte tutan en mantıklı yorumu yapmış oluyor şayet satıcıysan değil mi hocam
  • -shadow-- kullanıcısına yanıt
    estf. öyle değil hocam; arabanın sıfır fiyatı 50 bin TL ise, ikinci el değeri de üç aşağı beş yukarı 36-40 bin TL arasında ise, benim aracımın da önden hafif kazası var ve bunun da tramer kaydında gözüken fiyatı 5-6 bin arasında ise fiyatı öldürmek bence kabul edilmez, bu sadece benim aracım için değil, benim gönlümde aracımın eder fiyatı 34-35 bin arası.
  • 20 vereyim hocam

• Hocam piyasasının 2-3 bin altına gidebilir
    Ama sizde o aradaki farkı kaZa olduğunda değer kaybı olarak karşı taraftan istemeniz lazımdı

• Allah gönlüne göre versin hocam
  • 30-35 arası bir piyasası vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bana çok boş ve fazla geliyor bu fiyatlar Corsa ya.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    hocam o konuda araştırma yapıyorum, araştırmam bittikten sonra karşı tarafa dava açacağım;ama şuan için araştırma aşamasındayım, artı davanın zaman aşımı 2 yılmış.
  • Hasar kaydini karsi tarafin sigortasindan aldiysaniz zorlamayin 35e verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam değer kaybı davaları sigorta şirketlerine değil de tarafın kendisine açılmıyor mu ?

• Hayir deger kayiplarini karsi tarafin trafik sigortasi oduyor. Adam madem zorunlu sigortayi yaptirdi neden tekrar para versin size. Muhatabiniz karsi tarafin trafik sigortasini yapan sirket. Siz trafik sigortanizi yaptirdiginiz acenteyle gorusun bilgi alin boyle durumlarda prosedur nedir ogrenin. Hatirladigim kadariyla deger kaybi icin iki yil basvuru suresi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41e yeni kasasının sıfırını bırakıyolar max :33 eder.

• 32 eder

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

hocam o konuda araştırma yapıyorum, araştırmam bittikten sonra karşı tarafa dava açacağım;ama şuan için araştırma aşamasındayım, artı davanın zaman aşımı 2 yılmış.

O kadar araştırma yapıpta daha davanın kime açılacağını bile bilmemek ilginç doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Hocam piyasasının 2-3 bin altına gidebilir
    Ama sizde o aradaki farkı kaZa olduğunda değer kaybı olarak karşı taraftan istemeniz lazımdı

Öyle bi kanun var mi ki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.