Şimdi Ara

aracı satacağım hgs yi napacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı satacağım ön camda hgs var bu hgs yi
    sökünce parasını nereden alacağım veya yeni araca yenidenmi alacağım yoksa aktarım vs oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş bankasına bağlı hgs. İadeyi aynı şekilde iade etmişlerdi

• BAnkadan aldıysanız bankaya başvurup kapatıyosunuz, içinde ki bakiye 1 ay sonra hesabınıza yatıyor, ptt den aldıysanız ptt ye başvuruyosunuz içinde ki bakiye 1 ay sonra belirlediğiniz bir ptt şubesine gönderiliyor.
  • ben sanırım benzinlikten zldım shell olabilir..

• Nereden aldıysanız oraya gidip iptal ettiriyorsunuz.

Ben aracı sattığım da etiketi sökmeyi unuttum eve gidince hatırladım adam hemen köprüden geçmiş 3 TL bize kaçmıştı.

Garanti bankasından almıştım şubeye gidip iptal ettirmiştim içindeki bakiye 1 hafta içersin de geri iade ediliyor

PTT den aldıysanız ptt gidiyorsunuz
  • Konu benzer olduğu için soruyorum
    hgs etiketi camdan kavladı ve düştü.etiketsiz olarak geçiş yap bakiyenden düşer diyorlar.Hatta etiketi hiç yapıştırmayıp ruhsatta taşıyanlar varmış.Bilgisi olan var mı?Yeni etiket almayıp öyle kullansam ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

Konu benzer olduğu için soruyorum
    hgs etiketi camdan kavladı ve düştü.etiketsiz olarak geçiş yap bakiyenden düşer diyorlar.Hatta etiketi hiç yapıştırmayıp ruhsatta taşıyanlar varmış.Bilgisi olan var mı?Yeni etiket almayıp öyle kullansam ne olur?

Herhangi sıkıntı olmaz benim aracım da da etiket bir süre yapıştırmadan kullandım okumuyor diye yine okumuyordu o şekilde 20-30 kere geçiş yapmışımdır her seferinde kaçak geçiş saydı ama düzeltiyorlar plakada hgs varsa ve bakiyeden para varsa oradan çekiyorlar.

Sonra onu camın üzerinde nokta nokta olan yere yapıştırdım sorunsuz çekiyor o noktaların üzerine yapıştırınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 7 Ağustos 2015; 23:46:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.