Şimdi Ara

Aracı Hurdaya Çıkarırken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 92 model broadway spring aracım var. Muayneden geçmesi için 3 bin lira masraf yapmam lazım sonrada satmayı dusunuyorum. Etse etse 8 bin tl eder ettiğim masrafa deymez.

Bu aracı hurdaya çıkarmak istiyorum. İnternette çok bilgi yok bu konuda. Kimisi 5 6 bin TL veriyorlar diyor. Kimisi yeni araç alırken çıkartabiliyorsun 10 bin tl indirim oluyor diyor.

Bu aracı direk hurdaya çıkartıp parasını alabilir miyim? Alırsam ne kadar alırım? Eğer böyle oluyorsa hurdaya çıkarırken değerli parçalarını söküp 2. elden kendim mi satıyım? Teşekkürler

• 3 bin çok az yaptırıp satmak daha mantıklı 5bin iy para...en son hurdada araba kilosuyla alınıyordu şimdi noldu bilmiyorum

arabada degerli parça pek yok ugraşılmaz ...

dedigim gibi hurdaya ayırıp mke'ye verilebilir tabi halen alıyorlarsa

hurdaya ayırıp cıkmacılara versen 1000 1500 2000 para verirler

parça parça satsan ugraşılmaz arabadan piyasada çok var nerde ölücü var seni bulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 17 Temmuz 2019; 17:13:18 >
  • Sıfır araba alırken son güncellenen rakam 15 bin TL idi galiba, o kadarlık bir indiriminiz oluyordu. Bir kaç ay önce tanıdığım henüz bu indirim 10 bin TL iken sizdekine benzer bir Şahin'i saydırdı hurdaya. 10 bin TL indirim aldı.
  • Yıl sonunda sıfır arabalar ucuzluyormuş. yıl sonuna doğru örneğin bi araba 80 bin tl den 55 bin tl ye düşüyor. üstüne benim arabayı versem 45 bin tl . 45 bin tl ye de 15 bin tl peşinatla 30 bin tl yi de 36 aya bölerek sanırım ayda 1.000 tl civarına taksitle alabilirim.

Ama birileri hurda araca 5 6 bin tl nakit saydıklarını söylüyor ötv indirimi olmadan yani onu merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Perte çıkan araç
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.