Bildirim
araca sonradan yol bilgisayarı takmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı dertten müzdaribim... -
Öyle birşey varsa 10 numara olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android telefonunuz varsa şuaraya bir bakın. Ben aldım 60 liraya işi çözdüm ama yol bilgisayarı kadar pratik değil elebette. Eğer iphone varsa bunların wiflisi lazım. Bluetoothtan ioslar görmüyor. Şuan benim cihaz iosa geçtiğim için boşa çıktı.
http://forum.donanimhaber.com/m_57826918/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57826918
Bu da satmadan önce s3 ile aldığım bir ekran görüntüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 8 Ocak 2013; 11:47:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Android telefonunuz varsa şuaraya bir bakın. Ben aldım 60 liraya işi çözdüm ama yol bilgisayarı kadar pratik değil elebette. Eğer iphone varsa bunların wiflisi lazım. Bluetoothtan ioslar görmüyor. Şuan benim cihaz iosa geçtiğim için boşa çıktı.
http://forum.donanimhaber.com/m_57826918/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57826918
Bu da satmadan önce s3 ile aldığım bir ekran görüntüm.
Direk araçta olsa daha kullanışlı olur telefondan açıp kapatmak belki çözüm bulamazsak olabilir. Teşekkürler ilgili konuya bakacağım.
Bu arada sağolsun artık her konuda geyik yaparak ciddi bir forumu berbat ediyorsunuz yukardaki iki arkadaş sizde sagolun ....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OBD konnektöründen takılan cihazları daha önce görmüştüm, yol bilgisayarının vermediği verileri de görebiliyordunuz, monokrom lcd ekranlı bir cihazdı. "OBD trip computer" diye internette aratırsanız birşeyler bulabilirsiniz. Arkadaşların önerdiği cihazlar ise veri gösterimi için akıllı telefon kullanan cihazlar. Benim sözettiğim ise kendi göstergesi olan cihazlar. Tanıtımında hangi verileri okuyabildiğinizi kontrol edin de paranız boşa gitmesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: erkan0075
OBD konnektöründen takılan cihazları daha önce görmüştüm, yol bilgisayarının vermediği verileri de görebiliyordunuz, monokrom lcd ekranlı bir cihazdı. "OBD trip computer" diye internette aratırsanız birşeyler bulabilirsiniz. Arkadaşların önerdiği cihazlar ise veri gösterimi için akıllı telefon kullanan cihazlar. Benim sözettiğim ise kendi göstergesi olan cihazlar. Tanıtımında hangi verileri okuyabildiğinizi kontrol edin de paranız boşa gitmesin.
Bir inceleyelim bakalım tesekkurler
Scanguage yada obd2 portundan çalışan bluetooth cihazlar işinizi görür. Ben bir süre 2 farklı ürünü de kullandım. bir süre kullanınca aslında çok da önemli bir artısı olmadığı anlaşılıyor. Pahalı ürünler değil yurtdışından alırsanız yada 2. el bulursanız.
Android telefon ile kullanmak için obdII bluetooth cihazı bağlayıp telefona programı yüklemek yetiyormu? -
aracınızda yol bilgisayarı yoksa obd2 varsa, bir bluetoothlu android telefonla obd ye bağlanırsınız sft lft değerlerini motora giren havanın sıcaklığını oksijen sensör değerlerini soğutma suyu sıcaklığını gaz kelebeği posizsonunu görebilirsiniz ancak yakıt verisini göremezsiniz, yakıt ile ilgili bir alt yapı yok arabada cunki... şimdi yol bilgisayarı olupda obd ye bağlayıp yakıt verisini gören arkadaşlarım çıkacaktır ben görüyorum diye ancak yol bilgisayarı olmayıpda obd ye bağlanan arkadaşların göreceğini hiç sanmıyorum... -
araç 2002 rav4 orjinal teybi yerine başka teyb var ve bildiğim kadarıyla orjinalinde yakıt tüketimi gösteriyor. Bu nedenle bende obd2 takarak görebilirmiyim? Birde bu obd2 ler her araca oluyormu? -
aracınıza sonradan yol bilgisayarı donanımı ekletmek istiyorsanız aşağıdaki video linklerini inceleyebilirsiniz %100 yerli üretim bir üründür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarcim -- 16 Haziran 2019; 23:15:24 >
-
Suzuki Vitara araçta Sn acarcim 'ın linkini verdiği tviputer kullandım . çok hassas ve doğru ölçüm yapan bir cihaz. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medvet -- 17 Haziran 2019; 6:41:37 >
İzmir li bir abimizin yaptığı twiputer enjeksiyonlu benzinli ve lpgli araçlar da çalışıyormuş. Ben sadece renault twingo için zannediyordum.
Bu abimizin LPG göstergesini kullanıyorum. Gayet memnunum.
Elm 327 ve torque da bir seçenek. Ben daha çok arıza kodları için kullanıyorum.
Başka sistemler de olabilir bilmiyorum.
bu cihaz ile yol bilgisayarı na gerek yok tak bir tablet yoluna devam LPG yi bile görebilir sin herşeyi anlık olarak kaç bg güç üretigini . Sensör değerlerini hatta biraz kafa yor içindeki yakıt ile kaç km gidebileceğini bile gösteriyor herşeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slm_as -- 6 Temmuz 2019; 3:48:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X