Şimdi Ara

araca mini römork takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar grup olarak sokak hayvanları için lokantalardan yiyecek alıp dağıtıyoruz .fakat işi bireysel araçlarımızla yaptığımız için araçlarımız kirleniyor

    bu için mini römork taksak (sordum 750kg u geçmeyenlere birşey istemiyorlarmış)römork u çeki demiriyle o gün kim kullanacaksa o alacak şekilde kullansak

    ne gibi sıkıntı yaşarız



  • ben bisiklet kullanıcısıyım. yılda birkaç kez istanbul'dan uzak şehirlere (marmaris, kapadokya, karadeniz vs..) bisiklet turlarına gidiyoruz. bi tanıdığımızın römorku var bisikletleri ona koyup römorku da minibüsün arkasına bağlayıp gidiyoruz. dediğiniz gibi 750kg altı olduktan sonra kanuni sıkıntı yaşanmıyor, araçta çeki demiri midir nedir o olsun yeter.

    kanuni sıkıntı olmasa da römork ile ilgili diğer sıkıntılar var, ilki ve en büyüğü park olayı. aracı park eder gidersin, kimse aracına sataşmaz, ama römork öyle değil. römorku aracın arkasında bırakı gidemezsin. kendi özel park alanına sahip olman şart. bizim tanıdığın römorku da bisiklet derneğinin bahçesinde duruyor.

    diğer bir sıkıntı da taşıma. sizin taşıma durumları nasıl olur bilmem ama kendi durumumuzu anlatayım. römork dediğin şey yerdeki çoğu sarsıntıyı çeker. biz bisikletleri ağlamak için römorka özel aparat yaptırdık. bisikletlerin tekerleri o aparatın demirlerinin arasına giriyor. sonra da plastik cırt cırt sıkıca bağlıyoruz. ancak sarsıntı ile bağlama noktalarında aşınmalar oluyor. bağlama noktasını bisikletin sert parçalarına denk getirmek gerek. örneğin mesela gidon (direksiyon) bağlamasını vites değiştirme aksamına dayarsanız, yolculuk bittiğinde param parça olmuş bir vites değiştirme aksamı ile karşı karşıya kalmanız gayet olası. çok sert darbeler oluyor taşıma sırasında.

    bir de, römork olunca belli bir hızın üstüne çıkılmıyor. yoksa sıkıntı, hem sarsıntı hem de viraj dönüşlerinde sıkıntı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Aralık 2016; 12:29:30 >
  • Yaptığınız şey çok güzel bişey. Keşke herkes elinden geldiğince çabalasa bu konuda. Bizde şantiyede bulunan köpekler için bi lokantayla anlaştık. Akşam kalan yemeklerini kaba koyuyor bizde her sabah gelirken köpeklere getiriyoruz. Şuan 5 tane büyük köpek var. 6 tanede küçük yavru köpek. Gümüşhanede hava geceleri -20 derece, ve heryer kar kaplı. Biz yardım etmesek ölüp giderler kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 20 Aralık 2016; 14:43:57 >
  • arka stoplar ve plaka şartı var bunları aracın tesisatından bir kablo cekilerek bir soketle bağlaman gerekiyor aynı tırlarda olduğu gibi .
  • Iste tesisat olayi sikinti bunu asmanin yolu yokmu ceki demiri illa tesisatlimi olacak cunki 1 den fazla arac kullanacak bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kışın takmayında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.