|
Merhaba arkadaşlar 2005 model opel corsa c aracıma egzoz ucu bağlamak istiyorum ancak bu modifiye işlerinden vs. pek anlamıyorum. İnternette biraz araştırma yaptım trendyolda uygun fiyatlı 76mm tek çıkışlı akrapovic egzoz uçlarından buldum. Aslında çift çıkış istiyordum ancak 76mm çift çıkışlı egzoz ucu takılabilmesi için tamponun 1-2 cm egzoza göre traşlanması gerekiyormuş sanırım. Öyle bir şey olsun istemedim. Tek çıkışlı 76mm egzoz ucu traş gerektirmiyor diye duydum bu yüzden kararımı ondan yana kullandım. Sanırım bu tür egzoz uçları araca orjinal egzoz ucuna kaynak yapılarak bağlanıyormuş bazı durumlarda da egzoz ucu çok dışarda kalmaması için orijinal egzoz az bir şey kesilebiliyormuş. Ek olarak egzozcu bu işleri ne kadara yapar tampon traşlanması gerekirsse ne kadar fiyat farkı koyar merak ediyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu durum herhangi bir sorun yaratır mı? ceza yedirtir mi? muayenede sorun yaratır mı? veya başka bilmem gereken bir şey var mı diye de sormak istedim herkese iyi forumlar dilerim egzoz ucunun linkini aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olabilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank000 -- 5 Temmuz 2026; 8:32:3 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler