Araç trafikte birden istop etti

-
-
UP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istoooooooop
evet bunu yazmak icin girdim.
Sahin stop etmez, istop eder :) ayrica istepnesi de vardir
Lpgciye gidin ayarı bozuktur belkş
-
Sigorta atıksa elektrik kaçağı nedeniyle yapmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 19 Ocak 2021; 16:34:45 >
Bizim kartaldada öyleydi. Hava soğukken lpg sıkıntılı. Bide sıralı sistem değilse o daha da sıkıntı. -
quote:
Orijinalden alıntı: masterapSahin stop etmez, istop eder :) ayrica istepnesi de vardir
İngilizce stop kelimesi türkçeye istop olarak geçmiştir Cahil arkadaşım :)
Yorumlar için teşekkürler bu arada lpgciye götürdüm sanırım bi yerden bi kablosu çıkmış onu takınca çalıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Adalandeİngilizce stop kelimesi türkçeye istop olarak geçmiştir Cahil arkadaşım :)
Alıntıları GösterAraban oyun oynamış seninle gelmiş cahil cahil konuşuyorsun. Şahinin uçma vakti gelmiş.
Karbüratörlü şahin diyor sever misin sabaha mı bırakırsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LegendAraban oyun oynamış seninle gelmiş cahil cahil konuşuyorsun. Şahinin uçma vakti gelmiş.
Karbüratörlü şahin diyor sever misin sabaha mı bırakırsın
Alıntıları GösterÜffff be olum amma boş yaptınız sanki arabanın stop ettiğini anlamadın, anlamayacak kadar cahilsen vah haline sokak karısı gibisin ya defol konudan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adalandeİngilizce stop kelimesi türkçeye istop olarak geçmiştir Cahil arkadaşım :)
Alıntıları GösterTürkçe'nin bundan haberi var mı ? Herhangi bir konuda da cahilliğinizi belli etmeyin ya.
Bir de genel özelliğiniz laf sokunca boş yapma dersiniz.
Neyse LPG sisteminde regülatör sıkıntı yaratır soğuklar bitene kadar benzinde devam.
-
Yok diğer elemana cahil demeseydin bu cevabı almazdın benden -
Ben cevap bile vermedim hocam sal gitsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: masterapBen cevap bile vermedim hocam sal gitsin :)
Haklısın ama böyle tipleri görünce ağzının payını verip oturtasım geliyor. Gereğinden fazla boş insan var
-
oturtsan ne olacak hatasını kabul edecek mi sanki sal gitsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Yok diğer elemana cahil demeseydin bu cevabı almazdın bendenE sonuçta arabanın stop ettiğini anladınız, ha stop ha istop ne var yani? 2 - 3 like alcam diye şaklabanlık yapmayın şakşakçılarını da toplamış gelmiş bide 😁
Önce efendi gibi konuşmayı öğren aslanım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Önce efendi gibi konuşmayı öğren aslanımAdamına göre muamele koç, daha da cevap verme bildirim istemiyorum bu konudan sorunum çözüldü yardım amaçlı yazanlara teşekkürler.
Sahin stop etmez, istop eder :) ayrica istepnesi de vardir |
Türkçe'nin bundan haberi var mı ? Herhangi bir konuda da cahilliğinizi belli etmeyin ya. Bir de genel özelliğiniz laf sokunca boş yapma dersiniz. Neyse LPG sisteminde regülatör sıkıntı yaratır soğuklar bitene kadar benzinde devam. |
E sonuçta arabanın stop ettiğini anladınız, ha stop ha istop ne var yani? 2 - 3 like alcam diye şaklabanlık yapmayın şakşakçılarını da toplamış gelmiş bide 😁 |
Araban oyun oynamış seninle gelmiş cahil cahil konuşuyorsun. Şahinin uçma vakti gelmiş. Karbüratörlü şahin diyor sever misin sabaha mı bırakırsın ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X