Şimdi Ara

Araç termosları işe yarıyor mu, kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu tip bir termos hatta biraz daha büyüğü 25 ltlerden almak istiyorum. bunlar işe yarıyor mu. mesela buzdolabından çıkardığımız soğuk suları kaç saat ısıtmadan tutabiliyor? ya da mangal için tavukları gideceğimiz yere kadar bozulmadan tutabiliyor mu? içine buz torbası koymak şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 6 Ağustos 2014; 15:47:33 >

• Ben çok eskiden almıştım neredeyse 10-20 yıl oldu.

içine buz koyup üstüne su koyuyorsunuz ben sadece buz koyuyorum devrilir vs diye sadece 4-5 tane buz kalıbı içersindeki şeyleri 10-12 saat soğuk tutabiliyor.Buz + su eklerseniz çok daha uzun süre soğuk tutabilir.

Ama kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim

Bakınız benim dolap mutlaka buz olmalı olmazsa işe yaramaz buzsuz herhangi işlevi olmaz

Ek olarak buz sayısını çoğaltıp ortam ısısına göre süre 15-20 saatlere çıkabilmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Ağustos 2014; 16:13:44 >

• bagajda sürekli bulundururum,buz kaseti kullanmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için çok teşekkür ederim. kale marka 25 lt almayı düşünüyordum ama geçen ay a101 e 40 liraya gelen bu model piyasada 60 - 70 - 80 bandında geziyor. ne iş anlamadım. keşke 101 dekinin kaçırmasaydım.
  • Bende çok kullanıyorum. Özellikle uzun yolda buzlu su içine küçük su ve kola ile doldurarak yola çıkıyorum. Pikniğe giderken 2,5 luk pet şişeyi akşamdan dondurup içine koyuyorum.buz kasedi yerine hem içi kuru kalıyor. Reklama girecek ama metro market te indirim li gördüm geçen hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: usb

Bende çok kullanıyorum. Özellikle uzun yolda buzlu su içine küçük su ve kola ile doldurarak yola çıkıyorum. Pikniğe giderken 2,5 luk pet şişeyi akşamdan dondurup içine koyuyorum.buz kasedi yerine hem içi kuru kalıyor. Reklama girecek ama metro market te indirim li gördüm geçen hafta.

niye reklam olsun hocam hangi markayı gördünüz acaba fiyatı neydi
  • Biraz pahaliydi ama tschibo'dan elektrikli sogutucu aldim. Buzsuz kullaniyorum. Is goruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağınız termos dolap kadar içindekileri esas soğuk tutacak olan buz aküleri de önemli yeterli sayıda buz aküsüyle çok rahat 8-9
    saate kadar dayanım sağlıyor ama dedğim gibi buz akülerinin sayısını iyi ayarlamanız lazım ve gidene kadar hiç açmamaya özen gösterin
  • 25-26 litrelik mavi bir şeydi ama markasını hatırlamıyorum, fiyatı 45 Tl idi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.