Şimdi Ara

Araç tavanını sildim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kafama tüküreyim cahillik aldım elime suyu sabunu haşır huşur silmeye başladım tavanı bi baktm ön iki tarafın el tutamaklarının tam ön kısımları kabardı aha dedim .... yedik
    Hemen bıraktım çok pişman oldum tabi iki tarafta hafif sarkma oldu ilerleyebilir bunun için ne yapmalıyım aklıma şöyle bişey geldi kumaş yapıştırıcı var onu şırıngayla çekip oralara uygulasam olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine salıyor diyenler var ama denemekten başka çare yok gibi.

Ayrıca işlem yapılmazsa büyük ihtimalle ilerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahada sarkacaktır

Takmayın 300-400 tl hallederler tecrübe olmuş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Ağustos 2020; 18:0:20 >
  • würth köpüğü 40 lira yahu. hiç mi duymadınız sarkma yapar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

würth köpüğü 40 lira yahu. hiç mi duymadınız sarkma yapar diye
    Valla hiç duymadım hocam ya kafama edem nasıl bir yapıştırıcı kullanmam lazım kumaş yapıştırıcısı arıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 29 Ağustos 2020; 19:36:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

würth köpüğü 40 lira yahu. hiç mi duymadınız sarkma yapar diye
    Bence würth'ün köpük iç temizleyicisi dandik bir ürün. Asla tam verim alamadım. Würth'ün çoğu şeyi çok kaliteli ama ben bu ürünü tavsiye etmiyorum. Ya ben yanlış kullanıyorum ya da bendeki ürün hatalı. Üstündeki talimatlara uyarak kullandığım halde temizlemiyor, temizlemeyi bırak iz yapıyor. Bahsettiğim şeyler kumaş koltuk , kapı içi için geçerli.
  • Geçmiş olsun benimkinide oto yıkamayı silmiş durum pert zamanla hepsi asıldı 600 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapışmaz artık bir kere başlayınca covid gibi yayılıyor, tek çözüm değiştirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

yapışmaz artık bir kere başlayınca covid gibi yayılıyor, tek çözüm değiştirmek
    Peki bunun tamirinde benim kumaşı söküp komple yeniden mi yspıştırıyolar yoksa sıfır kumaşmı yapıştırıyolar

• sıfırnı yaparlar
  • hocam kumaş koltuk için vakumla temizlik imkanı yoksa valet pro carpet cleaner, kapı paneli suni deri ya da tam deri ise koch chemie polstar kullanın. iki ürün de 500 ml olarak bölünmüşleri mevcut ve kir durumuna göre 1/10 1/50 sulandırma olarak kullanılıyor yıllarca işinizi görür. ben würth köpüğü tavan döşemesi dışında kullanmıyorum. ürünlerin toplamı 70-80tl civarı tutar ve dediğim gibi çok hesaplı.

@calculus07
    hocam tek tutan şey derby olur ama o da kozmetik olarak kötü durur. sorun olmaz derseniz 1 ay kadar bekleyin. ilerlemezse dediğiniz gibi bir şekilde derby enjekte edip yapıştırsınız. oldu da yayıldı ben olsam komple tavan döşemesini kesip, döşemeciden kumaş alıp derby ile yapıştırırım. elimden gelmez derseniz döşemeciye gitmek dışında bir seçenek maalesef yok.

• En güzeli sigara içmemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Bence würth'ün köpük iç temizleyicisi dandik bir ürün. Asla tam verim alamadım. Würth'ün çoğu şeyi çok kaliteli ama ben bu ürünü tavsiye etmiyorum. Ya ben yanlış kullanıyorum ya da bendeki ürün hatalı. Üstündeki talimatlara uyarak kullandığım halde temizlemiyor, temizlemeyi bırak iz yapıyor. Bahsettiğim şeyler kumaş koltuk , kapı içi için geçerli.

Alıntıları Göster
    www.sonaxshop.com.tr
    Sonax Türkiye Araç Temizlik Bakım Ve Koruma Ürünleri
    https://www.sonaxshop.com.tr/SONAX-Xtreme-Doseme-ve-Nubuk-Temizleme-Kopugu-400-ml,PR-106.html

• kabarma 1 yıl içinde ilerleyecektir.
  • ben bi paket 50.lik islak mendil aliyorum. ufak ufak siliyorum tavani kiri yaymadan. eh iste parildiyo is goruyor. maksat fazla islatmamak kiri dagitmamak.

eski kumasin ustune baska kumas yapistirilamazmi kabami durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 30 Ağustos 2020; 11:19:15 >
  • Ben amway zoom ile sildim. Hem inatçı kirler çıktı hem de şükür sarkma olmadı tavan döşemede. Araçtan araca fark eder mi bilmem ama araç focus 1 makyajlı kasa.

Ama silerken sulandırmadan yüzeysel silmeye gayret ettim. Yapalı 8 ay oldu sarkma olmadı. Olmaz da inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Alıntıları Göster
    aynen ben sadece plastik aksamda kullanıyorum güzel sonuç veriyor kokusuda hoş

• İmkan varsa aracın içinde saç kurutma makinası ile tavan döşemesini kurut daha fazla nemli kalmadan.24 saat bekleyin akabinde tavanı kontrol edin ve bozulma yoksa sadce küçük bir alanda kaldı ise sarkma,hemen yaşını almış tecrübeli bir döşemeciye gidin ve onunla birlikte halledin yapıştırma işini, vereceğin taş çatlasın 75 tl olur.
  • Önce kendim yapmıştım ıslatmadan köpük ile ve çok narin sildim sarkma yapmadı kapı kolları dahil daha sonra kirlenince iyi marka olarak bilinen bir firmada yaptırdım tamamen çökme yaptı kapı kollarıda sarktı kabulde etmediler o sıra yoğun olduğum için uğraşmadım gidip 600 tl ye yenilettim hepsini.Kumaşında fark yaratmayacaksa temizletmek yerine değiştirmek daha iyi.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam kumaşında fark yaratmayacaksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.