Şimdi Ara

Araç Tampon Yırtılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün trafikte ufak bir sürtüşme meydana geldi araçlarımızın arka tamponları birbirine sürttü. Fotoğrafını ekliyorum. Sizce bu onarılabilir mi? Yırtığın yüksekliği tahmini 3 cm genişliği de 5 cm ama parça duruyor. Kaskodan mı yaptırsam diyorum fakat acaba kasko komple tampon değişimi ister mi? Değişimin tramere yansımasını istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Araç Tampon Yırtılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortall -- 8 Temmuz 2019; 12:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis muhtemelen tampon değişimi ister, sanayide güvendiğiniz bir yerde plastik kaynak yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • hasarsızlığı delmek istemiyordur

Karşı ile anlaşırsan sanayide yapacak adam bulunurda karşılıklı kusur var muhtemelen adam senin tamponu yaptırmak istemez sende onunkini yaptırmazsın cebinden belgeler ile kayıt açtır istediğin yerde yaptır. Değer kaybı alamazsın onuda sçyleyeyim çamurluktan tazminat verilmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Bu hasara tampon değişimi vermez kasko. Ayrıca bu hasar için kasko da kullanma zaten. Mini onarım paketin varsa öyle yaptır. Yoksa ve kasko yenileme vaktin geliyorsa, bekle vaktini, mini onarımlı kasko pketi al, öyle yaptır. Kaşlıya daha çok varsa cebinden yaptır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görünen hasar için plastik kaynak yapılıp farın hizasından hasarlı tarafa doğru lokal boyayla halledilir

• _____________________________
  • Aracın son hali arkadaşlar 2 saatte 250 tl ye hallettik. Kaskoyu yani hasarsızlığı delirmeye gerek görmedim. Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Araç Tampon Yırtılması

Orijinalden alıntı: Immortall

Aracın son hali arkadaşlar 2 saatte 250 tl ye hallettik. Kaskoyu yani hasarsızlığı delirmeye gerek görmedim. Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Araç Tampon Yırtılması
    Tampon - çamurluk birleşimi yamuk olmuş ne yazık ki daha fotoğrafı büyütmeden belli oluyor.

• focusa 50-70 lira gibi bir fiyata yaptırmıştı arkadaş, hatta balata vs değişimi ile birlikte 150 lira vermişti, tabi balatayı kendi aldı.

yamayı güzel yapmışlar ama pahalı olmuş gibi 250 lira ufak bir yer için..

ek olarak: kazada yerinden çıkan kısmı da tam düzgün oturtamamış yerine sanırım, bir üstteki arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 8 Temmuz 2019; 17:53:34 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Tampona 2 ay önce bir clio ışıklarda dokundurmuştu. Tamponu yamultmuş maalesef. Yani tampon tam olarak oturmuyor. Kaportacı usta tamponu tamamen çıkartırsak düzeltebilirim dedi fakat tamponu tamamen çıkartmasını istemedim çünkü üstünde sensörler var. Benim için tamponun tam oturmaması çok sorun değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.