|
Değerli okuyucular ve yorum yapacak dostlar. Aracımı satıp yıl olarak model yükseltmek istiyorum. Gerekirse aynı marka modelin daha yeni halini almak niyetim. Fakat bu tür işlemleri tanımadığım bir insan ve kaybetme ihtimalim olan vakitle yapmak istemiyorum. Hali hazırda aracımı aktif kullanıyorum ve bu sebeple araçsız kalamayacağım için de satarken ve alırken geçebilecek sürenin riskine Şu an giremiyorum. Bu sebeple de ilk niyetim takas yapmak fakat bazı otoplus, vavacars gibi bir çok platform mu yoksa galeriler mi ya da direkt araç markalarına ait ikinci el satışı da yapan marka bayileriyle mi bu işi halletmem konusunda emin olamıyorum. Olası bir hatalı veya yalan beyanda hakkımı da arama konusunuda düşünmek istiyorum. Sizler araçlarınızı hangi platform ya da firmayı kullanarak takasladınız ve memnun kaldığınız ya da kalmadığınız durumlar nelerdi diye bir dayanışma konusu olsun istedim. Fiyatları öldürüyorlar diyorlar hem de 50 bin 100 binde değil 200-300 bin fiyat öldürenler hakkında bir çok şikayet de mevcut şikayet sitelerinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler