< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Ekim 2021; 14:28:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç Sileceği Kaldırılması Sonucu Oluşan Kaporta Hasarı Hakkında (2. sayfa)
-
-
Bir dahakine daha düzgün park etmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam takıntılıyım simetrik adamım her zaman doğru park ederim diyor bizim okumaktan aciz kişilerimiz hala düzgün park et diyor ya. adama park etme dersi vereceğinize okumayı öğrenin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir dahakine konuyu iyice okumanız dileği ile
-
Bence siz de iyi okuyun. Daha düzgün (bir yere) park edin diyorum.
-
İnsanın ana dilinde okuduğunu anlayamaması ne kadar acı. Aracımı çizgileri ortalayarak yani iki çizginin tam ortasına hizalayıp park etmişim diyorum, daha ne kadar düzgün olabilir kumpas mı kullanayım? :)
-
Hocam çizgiyi ortalamadan kastım çizginin üstüne değil, çizgilerin içerisine ortalanmış halde yani |o| şeklinde aracımı park etmiştim
-
Ne yazık ki araçları net olarak gören kamera bulunamadı. Uzaktan gören dome kamera kayıtlarından tespit edilen kadarıyla belediye ekiplerine ait kepçe geldikten hemen sonra hem benim aracın hem de solumda bulunan Octavia'nın silecekleri havaya kaldırılmış gözüküyor. Ancak kimin kaldırdığı kayıtlardan belli olmuyor. Bu görüntü ile polise gidip mala zarar vermekten şikayetçi olsam işleme alırlar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 13 Ekim 2021; 11:42:39 >
-
Görünür bir yere park edebilirsiniz. Bunun size nesini anlatayım. Anlamıyorsanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin nasıl park ettiğiniz bilmiyorum ancak benim de hatalı park yapanın istemeden de olsa sileceğini kırmışlığım var.
(veya yerinden çıktı emin değilim.) parçasını bıraktım kaputun üzerine.
o kadar hassas isen başka insanları da düşünüp öyle düzgün park edecek herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 13 Ekim 2021; 16:36:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X