Şimdi Ara

Araç seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle, bu konuyu tamamen bilgi birikimi ve tecrübeleri olan abilerimden fikir ve akıl almak için açıyorum. Şuanda 2015 model 3 yıldır kullandığım leon aracım var bunu satıp max 1.550 bütçe ile araç almak istiyorum fakat araçlar konusunda mükemmel bilgilere asla sahip değilim. Tamamen internetten okuyarak bir şeyler elde etmeye çalıştım.

Hep hayalimde olan mercedes audi veya bmw markaları arasında bir aracım olsun istedim fakat gerçek anlamda bu bütçeye ne alacağımı bulamıyorum çünkü düşük bir bütçe. Kalbim c180 benzinli 2015 model mercedesten yana ama bu fiyatlara hiç ön taraf komple değişensiz ve km en azından 200 bin civarında ağır hasarsız olan bir araç bulamadım. Sonrasında c200d almak istedim o modelde yine var fakat o aracında motorundan kaynaklı çok sorun açacağı söyleniyor. Yani bende tüm paramı vereceğim için korkuyorum tabi sorun yaşamaktan. Açıkçası biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var bu konuda bana destek verebilecek kişiler varsa çok ama çok sevinirim sürekli araba bakmaktan beynimi yaktım. Şimdiden teşekkür ederim.

Aklımdaki öncelik sıralaması olarak mercedes c kasa, audi a4, en son ise bmw var. (Bmw de hiç bilgim olmadığı için model bile seçemiyorum açıkçası)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sizin alacağınız en güvenli liman 2012 ve sonrası audi a4 2.0 tdi vb. olur.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba seçimi hakkında
    9 ay önce açıldı
    Çok acil yardımmmm(kasa seçimi)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.