Dolar kurundaki artış nedeniyle son 2 günde motorine 1 lira 14 kuruş, benzinde 1 lira 25 kuruş ve otogaz LPG'ye 70 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt fiyatlarındaki büyük artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, Pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 62 kuruş, motorine 54 kuruş zam beklentisi oluştu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. GÜNCEL FİYATLAR: 12 LİRAYI AŞACAK! Son zamların ardından benzinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara'da 11,66 TL’ye, İstanbul'da 11,61 TL’ye, İzmir'de 11,68 TL’ye yükseldi. Motorinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara'da 11,50 TL’ye, İstanbul'da 11,44 TL’ye, İzmir'de 11,52 TL’ye yükseldi. LPG’nin litresi Ankara’da 8,75 TL’ye, İstanbul’da 8,70 TL’ye ve İzmir’de 8,58 TL’ye yükseldi. https://www.aykiri.com.tr/arac-sahipleri-dikkat-benzin-ve-motorine-buyuk-zam-yolda/17599/ |
Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorine pazartesi büyük zam yolda

-
-
haşııııııııırrrtt
-
Ben zaten hep 50.... pardon 5 tllik aliyorum beni irgalamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akboyların hala akp yi savunmasına alıştığımız gibi zamlarada alıştık.
-
Mini mini, minnak minnak
Bana info Salı diye gelmişti, kayma olabilir.
-
Niye pazartesi.
Niye bu gece değil
Çok sabırsızımdır ne yapayım.
akbillerede zam gelmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 18 Aralık 2021; 20:0:35 >
Haber değeri yok.
Heralde zamlanacak.
Dolar olmuş 17 tl.
2013'te 1lt benzin 2.5 dolardı.
Yani şu an 1 lt benzin 42 tl olmalı.
Bu kötü bir şey değil, hemen celallenmeyin.
Bakın trafiğe, çoğu hep tek kişilik araçlar..
sadece 1 insan taşıyor diye trafikte 6-7 m2'lik alanlar kaplanıyor, oysa 6-7m2 alana ayakta 15 kişi rahat sığar.
İnsanlar biraz toplu taşımaya binsinler, yoksa bu trafiğin sonu iyi değil.
Şimdi diyeceksiniz ki ''biz arabayı haketmiyoz mu yhaaaa''
etmiyoz kardeşim,
biz hiçbir şeyi haketmiyoruz.
-
-
en az 20tl olmalı. çok ucuz şuan
-
İki bilemedin üç günde 1₺ zam çakmaya başladılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla binmiyorum arabaya acil işim yoksa
sayelerinde dolmuş gibi olduk gün sonu depoyu fulleyip eve geçiyoruz.
-
bari dolarla fiyat versinler de zam haberleri ile her gün vatandaşın moralini bozmasınlar
-
2023 de düzelir mi sizce? süper güç olacağız diyorlar.
-
Dolar neyse akaryakıt da o olur. Bize ne dolardan diyenlere sövgülerimle.
-
İzmir'de fiyatlar zamlandikça trafik dahada artıyor anlam veremedim. 16-24 vardiyasında artık Fix servis geç kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 18 Aralık 2021; 23:48:46 >
Brandayı çektim ben binmiyorum ki 118bin km de duracak sanırım araba 1-2 sene sonra düşük km olarak satarım hehe
Trafiğin olmadığı yerde de benzin ve otomobil fiyatı İstanbul'la aynı... İstanbul'da mazot 12 Kütahya'nın kasabasında 6 lira olsa belki dediğin böyle trafik olmayacak kırsaldan da gelmek istemeyenler olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 19 Aralık 2021; 0:35:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Haber değeri yok. Heralde zamlanacak. Dolar olmuş 17 tl. 2013'te 1lt benzin 2.5 dolardı. Yani şu an 1 lt benzin 42 tl olmalı. Bu kötü bir şey değil, hemen celallenmeyin. Bakın trafiğe, çoğu hep tek kişilik araçlar.. sadece 1 insan taşıyor diye trafikte 6-7 m2'lik alanlar kaplanıyor, oysa 6-7m2 alana ayakta 15 kişi rahat sığar. İnsanlar biraz toplu taşımaya binsinler, yoksa bu trafiğin sonu iyi değil. ![]() Şimdi diyeceksiniz ki ''biz arabayı haketmiyoz mu yhaaaa'' etmiyoz kardeşim, biz hiçbir şeyi haketmiyoruz. |
Niye otobüsle gidiyorlar kardeşim? Ayakları yok mu bu insanların! Yürüsünler amuokke. |
akboyların hala akp yi savunmasına alıştığımız gibi zamlarada alıştık. |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- türev integral kalktı mı
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- discord açılmıyor
- ayse tekin
- temu alışveriş limiti
- togg dijital anahtar nedir
- skoda elroq
- 112. kanal
- superonline upload hızı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X