|
Merhaba arkadaşlar araç başlıkta belirttiğim gibi sabahları ilk çalıştığı zamanlarda vuruntulu çalışıyor. Bu vuruntu şu şekilde meydana geliyor. Araç soğukken devir 9 üzerinde duruyor ısınmaya başlayınca 8.50 ye düşüyor tam burada vuruntu başlıyor. Devir sabit kalıyor devirde gram oynama yok. Vuruntuyu da şöyle anlatayım su motorunu boşta çalıştırdığınızda çıkan ses gibi. Gur gur gur her gur deyişinde araç sallanıyor. 10-20 saniye sonra araç saat gibi çalışmaya devam ediyor. Benzine enjektör temizleyici de kattım oktanı yükseltiyor diye ama maalesef etki etmedi. Araçta sıfır enjektörler vardı ondan yapıyordur dedim eskileri taktım gene aynı durum. Bunun sebeplerini bana açıklar iseniz sırası ile bakabilirim şimdi den teşekkürler dönüşleriniz için. Yarın sabah video da çekip atarım. Araç opel astra h 2004 1.4 atmosferik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı