Şimdi Ara

Araç Muayenesi Tecrübesi (Anadolu Yakası Dudullu İstasyonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Dudullu istasyonunda 17:00'de randevum vardı.Çok fazla yoğunluk vardı.Size tavsiyem yoğun bir istasyona gidiyorsanız 1.5 saat önceden gidin.

-Egzoz muayenesi yoksa kesinlikle dışarıdan yaptırın gelin.Çok sıra vardı egzoz muayenesi için de sıra alınıp ödemesi yapılıyor çok vakit kaybı yaşarsınız.Ben dışarıda 5dkda yaptırmıştım geçen hafta.
    -Ben saat 16:00'da oraya gitmeme rağmen muayene işlemleri 17:49 gibi ancak bitti.Sistem çok kötüydü.Sıra numarası veren makine bozuktu.Sıra alınıp vezneye ödeme yapıyorsunuz.Ödemeden sonra elinizdeki fiş numarasına göre hangi kapıya gideceğiniz anons ediliyor.

-İstasyon dışında ilk yardım seti ve yangın tüpü satan seyyar satıcılar da var.Her içeri girene soruyorlar lazım mı abi diye
    -Ruhsattaki koltuk sayısına bakıyorlar.
    -Tüm emniyet kemerlerinin çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlar.
    -Bir aracın arka koltuk emniyet kemerleri çalışmıyor diye geri gönderdiler.
    -Paspasları kaldırıp bir şeye baktı ama nereye baktı anlamadım.
    -Kaputu açıp kapakları kontrol ettiler.
    -Aracın altına girip bazı kontroller yaptılar.
    -Yangın tüpünün tarihine baktılar.İlk yardım setine çok detaylı bakmadılar.
    -Benim sağ arka stop farının kenarı kırıktı bantla yapıştırmıştım.Ya dikkat etmedi ya da görüp kusur olarak görmedi.

Benim araç 2012 hb astra.

Raporum şu şekilde.

Ruhsata işli olmasına rağmen camlara sonradan film çekilmiş.Hafif kusur.
    Uzun hüzmeli far yönü hatalı.Hafif kusur.

Araç Muayenesi Tecrübesi (Anadolu Yakası Dudullu İstasyonu)

• 1.5 saat erken gelmenin avantajı yok ,30 daki yeterli ona göre ayarlıyorlar sırası geleni öne alıyorlar, egzos muayenesini sanayide yaptırmak daha iyi , anadolu yakasında orhanlı şubesi boş oluyor, dudulluya gittiğime pişman oldum.
    Hiç kusursuz geçtim muayeneyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 27 Mart 2015; 20:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-9 arac muayene yaptırdım hepsinin far ayarini yaptırdığim halde hatalı çıkıyor, elektirikcimden süpheleniyodum ama herkesde bu sorun var galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.5 saat erken gelmenin avantajı yok ,30 daki yeterli ona göre ayarlıyorlar sırası geleni öne alıyorlar, egzos muayenesini sanayide yaptırmak daha iyi , anadolu yakasında orhanlı şubesi boş oluyor, dudulluya gittiğime pişman oldum.

Dudullu gibi yoğun istasyonlara gerçekten randevu saatinden çok önce gitmek lazım.
  • Ben istanbulda yaşıyorum. Ama muayene olayını eşimin memleketinde yaptiriyorum. Yazdan yaza gittiğimizde kolayca halloluyor. Duddullu faciasıni ben yaşadım bir daha da istanbulda muayene yaptirmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coder73

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.5 saat erken gelmenin avantajı yok ,30 daki yeterli ona göre ayarlıyorlar sırası geleni öne alıyorlar, egzos muayenesini sanayide yaptırmak daha iyi , anadolu yakasında orhanlı şubesi boş oluyor, dudulluya gittiğime pişman oldum.

Dudullu gibi yoğun istasyonlara gerçekten randevu saatinden çok önce gitmek lazım.

Dediğim gibi, çok erkende gitseniz randevu aldığınız saat te giriyorsunuz diğerleri gibi. Oturur beklersiniz zamanınız çoksa sorun olmaz.randevu saatine geç gelmediğiniz sürece randevu saatindeki gruba yetiştiriyorlar.

• Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi...İstanbul'da en rahat istasyonlardan biri Orhanlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dudullu istasyonunda muayene tarihini alabildiğin en erken tarihte ve ilk muayene saatine alacaksın.
    Bi kere burada kazık yedik, muayene saatinden 90 dk gibi bi süre sonra içeri aldılar, beklemekten gına gelmişti.

• bende dün dudulluda tek seferde muayeneden geçirdim
    sağ ön yolcu paspasını kaldırıp araç tabanında neye bakıyorlar anlayamadım
    sanki yazı okumaya çalışır gibiydi

• Eski sistemde 6 - 7 saat beklemeye hatta geceden gelip araçları yolun ortasında bırakıp gidenler yüzünden hareket edemeden kalmaya, ilerleyememeye o kadar alışmışım ki 1,5 saat bana çerez gibi geliyor.

2 gün önce 3:00-3:30 randevuma 4:30'da girebildim ama çok da zahmetli gelmedi doğrusu. 2 ay önce kendi aracımı götürdüğümde tam saatinde almışlardı.

• Benim arabanın kapılar kapanmıyor açılmıyor. Şöför mahallindeysen elini camdan uzatıp dıştan açacaksın kapıyı. Taban çürük çamurluk çürük . Sileceğin ilk kademesi frene basınca çalışıyor . Orjinal üretim olarak arkalarda emniyet kemeri yok . Kaloriferin 2.kademe bozuk . Boya çatlak . Falan filan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.