Şimdi Ara

Araç Muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şimdiye kadar egzoz emisyon ölçümlerimi hep dışarıda yaptırdım ama yakınımdaki gittiğim yer artık ölçüm yapmıyor o yüzden bu sefer muayene için gideceğim Dudullu Tuvturk'de yaptırmayı düşünüyorum.

Egzoz ölçümünün ücreti de muayene ücretiyle beraber gişede mi ödeniyor yoksa ayrı olarak egzoz ölçümünün yapıldığı yerde mi alınıyor? Bunu sorma sebebim elimde muayene günü için geçerli egzoz ölçümü olacağı için önce muayeneyi yaptırmak sonrasında eğer çok sıra varsa ölçümü dışarıda bir yerde sonradan yaptırma imkanına sahip olmak.

Eğer ikisinin de ücreti beraber gişede ödeniyorsa, muayene sıra numaranızın gelmesi için önce egzoz muayenesini yaptırmak şart mı? Zira ölçümün yapıldığı yer muayene sonrası aracı teslim aldığınız yer haliyle egzoz ölçümünü önce değil sonra yaptırmak daha mantıklı geliyor.

• Muayeneye girdiğin gün egzos muayenen bitmiyorsa normal olarak muayeneni yaptır, daha sonra egzos muayeneni tarihi geçmeden istediğin yerde yaptır. Sıfır araç için de aynı şekilde durum. Ücret durumunu bilmiyorum maalesef hiç yaptırmadım ama mantıken ayrı ayrı sıra verilir, ödemeler ayrı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde o tarihte geçerli bir önceki ölçüm olduğundan o sıkıntı olmaz.

• Muayene parasını ödediğin yakışıklı abiye egzozda var dicen bastırcan parayı.egzos sırasına gir önce egzozu geç.sonra muayeneye geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzoz’da sıra olduğunu hiç görmedim. Hatta diğer sırayı boş boş beklemek yerine arada egzozu çıkarmış oluyorsunuz. Ödemesi aynı yerden aynı anda tek seferde yapılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA KASKO
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.