Şimdi Ara

arac megane 2 sorunlarıma yardım edecek yardım severler aranıyor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni arabamı aldım hayırlısıyla . 2004 model megane 2 . Allah utandırmasın . bazı sorularım var.
    1. araç megane 2 otantik sis farı yok , sis farı takmak için tamponu değiştirmek mi gerekiyor yoksa sis farı yerleri oluyor mu bunlarda ( görünürde yer yok )
    2. farlar sararmış pasta ile sararmışlığı alabilirmiyiz ve tekrar sararmaması için fara 1 numara film çeksek ışıgı etkiler mi ?
    3. arka stoplardan birisi digerine göre daha yeni ve renk farkı var. bunun için stoplara 1 numara siyah veya kırmızı film çekmek işe yarar mı ?
    4. tamponlar siyah renk ben bunları gümüş gri renge çevirmeyi planlıyorum fırın boya mı gerek ?
    5. el freni yeri sanki ayrılmış siyah bantla bantlamışlar bunu deri ile sarsak görüntü olarak düzelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 12 Temmuz 2015; 3:22:54 >

• Benim bildigim butun arabalarda sis fari ek olarak takiliyor yani tampon degismeden
    2) pasta cila makinasi ile bizim poloda bi nebze almisti
    3) kirmizi film trafikte fren yapinca belli olmama gibi durumlardan bence gerek yok soluk olana pasta yapin olmadi çıkma taktirin
    4) firin boyaya gerek yok yani bizim eski araci direk arkayi gazete ile kapatti sonra makina gibi spreyle boyadi tabi zimpara da yapmisti sanirim
    5) resmi gormeden birsey diyemem

Edit:Hayırlı olsun aracınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 12 Temmuz 2015; 5:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sis farı yeri var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç kaç binde kaça aldınız motor nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

araç kaç binde kaça aldınız motor nedir

Araç 175 binde. 1.6 LPG li . hayırlısı ile 21 bine aldik

• Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

Tamponun altında kapaklar var, ya onları keseceksin elin yatkınsa ya da sis farı için olan kapaklardan alacaksın.

Önce zımparalayıp sonra pasta ile girişirsen olur fakat camını komple de değiştirebilirsin.

Siyah filmi seviyorum şahsen fakat sırıtmaması için yeni bir stop al.

Spreyle de olur fakat fırın daha uzun ömürlü olur ve boya daha sağlam olur. Ama daha pahalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde on koltuklar da yerdeki bölmeyi AC ve elinle bastir elin islanacakmi ?
    İslanirsa onuda yaptir ve orayı kurut

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Birde on koltuklar da yerdeki bölmeyi AC ve elinle bastir elin islanacakmi ?

orası neresi yav . arabaya çok yabancıyı henüz . ve neden ıslanır ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Birde on koltuklar da yerdeki bölmeyi AC ve elinle bastir elin islanacakmi ?

Yav adama ole bi laf ettinki adam yarin arabam.satilik diycek hahahaa :)
    Ornk. Sorunlarda. Biktim.satiyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.