Şimdi Ara

Araç marşı geç alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım Citroen c3 , 2011 model dizel . Şehir dışında olmam sebebiyle 1 ay sonra araca ilk defa dün bindim. araç marşa geçerken zorlanıyor hemen geçmiyor ama stop da etmiyor. 2 3 saniye sonra çalışır vaziyete geliyor. En son bindiğimde böyle bir sorun yoktu. Çalıştırdıktan sonra çok fazla kullanmadım, otoparktan alıp evin önüne bıraktım çekişte bir sıkıntı yoktu. Ancak evin orada tekrar çalıştırırken aynı problemi yaşadım. Çalışıyor ama dediğim gibi geç çalışıyor.
    Bugün sanayiye götüreceğim arabayı , sizce sorun nerdedir?biraz araştırdığımda Akü, marş motoru, enjektör. Bunlar da sıkıntı olabilir deniyor. Var mı aynı problemle karşılaşan arkadaşlar? Ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havaların soğumasıyla beraber şirket aracı geç çalışmaya başladı tam da üstüne bakımı vardı bakım da serviste aküsü değişti sorun kalmadı araç sürekli aktif durumda kullanılan araç sadece soğuklar başladığında olmaya başlamıştı

• aküyü ölçtür,sağlamsa ateşleme sorunun varsa bujilere baktır.
  • Kızdırma bujisi mazot pompası mazot havası mazot filtresi vs. Enjektörlere felan ellemeyin. Bir de Akü'yü ölçtürün

• Soğuklarda kızdırma yapıyor musunuz ? Yapmıyorsanız geç alması doğal,hatta çok soğuklarda tüm ışıklar söndükten sonra 2-3 defa kontağı kapayıp açın bir daha kızdırma yapsın araç,daha kolay marş alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta aküyü ölçtür. Sonra kızdırma bujilerini. Daha sonra mazot filtresi ve yakıt borularında hava var mı yok mu kontrol ettir. Uzun zamandır çalışmayan arabalarda hava yapabiliyor. Eğer yinede sorun devam ederse iş enjektör ve mazot pompasına kadar gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.