Şimdi Ara

araç lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ilk aracımı aldım opel astra izmir de oturuyorum birazda acemilik var :) üzerindeki lastikler yağışlı havalarda rampa da ıslak zeminde kayıyor yokuş çıkarken de patiye düşüyor 14" inc lastik var tam numarasını hatırlamıyorum genel olarak hava şartlarında kar ve buzlanma pek olmuyor ona göre bir lastik ne önerirsiniz tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum

• Ben de İzmirde yaşıyorum. Bütcenize göre kaliteli bir yaz lastiği işinizi görür. Ben Goodyear Efficentgrip performance lastiklerini şiddetle tavsiye ederim. Özellikle ıslak hava da fren performansı çok iyi, ayrıca çok sessiz bir lastik. En önemlisi çok uzun ömürlü bir lastik.
    94 Benzinli Beyaz Renault Broadway 2016 kasım satıldı 11.000 tl

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bu havalarda sıfır michelinde kayar bir adet petlas kış lastiği alın birde yaz lastiği bende goodyear efp kullanıyorum gayet güzel lastik

İzmir de kış lastiği??? Yok artık daha neler Hocam

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bu havalarda sıfır michelinde kayar bir adet petlas kış lastiği alın birde yaz lastiği bende goodyear efp kullanıyorum gayet güzel lastik

İzmir de kış lastiği??? Yok artık daha neler Hocam

izmir olduğunu görmemişim ama 7 derecenin altına düştüğü sürece kış lastiği daha güvenli ama benim kendi tespitime göre 12 13 dereceden itibaren kışlıklar gayet iyi oluyor

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • Kış lastiği gerekmez, ancak yağmurlu havalarda İzmir yokuşları, özellikle dar sokaklar kazaya davetiye çıkarıyor. Karabağlar, Bayraklı, Konak ın bazı mahalleri gibi yüksek yerler sorunlu.

Orijinalden alıntı: nazım55

Kış lastiği gerekmez, ancak yağmurlu havalarda İzmir yokuşları, özellikle dar sokaklar kazaya davetiye çıkarıyor. Karabağlar, Bayraklı, Konak ın bazı mahalleri gibi yüksek yerler sorunlu.

İşte bu yüzden kış lastiği değilde, ıslak hava da "A" etiketine sahip Goodyear Efficentgrip performance tavsiye ettim.
    14 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.