Şimdi Ara

Araç Konusunda Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir konuda kararsız kaldım size danışmak istiyorum.

Şu an için 2015 model Fluence 1.5dCi Touch EDC (110HP, 240Nm) araca sahibim. Daha evvel bir kere kaza yaptım, 5186TL hasar kaydı var, yalnızda sağ ön çamurluk boyandı. Araç sürekli masraf çıkartıyor, aylık 1000TL ödüyorum, sabit (yaklaşık 10.000TL ödedim toplamda, kaza hariç). Son isyan ve son tamirden sonra düzeldi Allah'a şükür. Bu aracı satıp Dacia Sandero Stepway 0.9TCe Easy-R alsam sizce mantıklı bir iş mi yapmış olurum yoksa hata mı olur? Çok kararsız kaldım,Fluence aracımdaki sorunlar da halloldu ama tekrar sorun çıkarır endişesi var. Fluence güç ve konfor olarak gayet tatmin edici, özellikle uzun yolda içeri ses almaması çok hoşuma gidiyor. Stepway bu kadar memnun eder mi, kararsızım bu konularda. Bana destek olabilir misiniz?

• yeni her zaman yenidir ama otomatiği zevk vermez sadece
  • Mantikli bir cozum. Ama tek handilapin sandero steapwaylerin yeni kasalari geliyor. Yeni kasasi beklesen daha iyi olur bence. Veya fiyatlar hazir tavan yapmisken satip parayi 3 ay beklet yeni kasaya fisekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaeerr kullanıcısına yanıt
    Bende de fluence var memnunum masraf açmadı pek.
    Sanderoya göre daha iyi bi arabadır.
    Ben olsam satıp sandero vs bi araba almam.
  • Eşeği satıp katır almak ne kadar mantıklı ise o kadar mantıklı. Daha kaliteli araçlara yönebilirsiniz. Stepway dediğiniz leğen plastikleri ile doldurulmuş daha ucuz bir renault. Zaten renault sıkıntılı marka iken daha sıkıntılı torostan hallice arabaya para dökmenin anlamı yok.

• Bende 2016 fluence dci icon edc kullanıcısıyım. Şahsen satıp dediğiniz arabayı almazdım. 1.2 turbo benzinli opel var, kendi aracıma binince nedense daha rahat ediyorum :) Bence mevcut aracınız yeterli gibi. Bagaj geniş içi geniş, motor zaten bilinen motor. 4 sene bitti bu yıl, nisan da 5.senesi. Bakım,sigorta ve kasko haricinde hiç sorun açmadı çok şükür. Yıllık 400-500 ₺ bakım, 3.500 ₺ sigorta ve trafikten başka masrafı yok. Yakıtı zaten saymıyorum, şu zamana kadar bu kadar az yakan aracım olmamıştı. Bana gaza bastığım zaman daha iyi geliyor. Örnek dayım megane 4 almıştı icon edc dizel, ondan bile daha seri gibi hissettiriyordu, edc ye bi ayar çekmişlerdi ona ondan sanırım. Bastığım anda aracın gitmesi güzel bi his

• Evet araç gayet seri haklısınız ama benim araç sanırım beni sevmedi... İstanbul, Ankara ve Adana merkez hariç sürekli otobanda ve sürekli bakımlı bir araç olmasına rağmen bu kadar masraf yaptırması beni ziyadesiyle yordu. Her ay 1000₺ ayırmaktan gerçekten yoruldum. Stepway araçların yeni kasası gelecek, “yanlış bilmiyorsam” motor ve şanzıman elden geçirilmiş, yenilenmiş olacak. Multimedya vs. tüm donanımları olan 0.9TCe Easy-R alma imkanım var (yeni kasa) veya Fluence ile devam edeceğim. Tabi ki Fluence ona göre ziyadesiyle kaliteli ona lafım yok ancak masrafı moral bozuyor. Endişem, acaba Stepway (yeni kasa) alsam, kalite bazında ayrıca Easy-R şanzıman olarak beni pişman eder mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.