Şimdi Ara

Araç konusunda kararsız kaldım(2.el)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Auris hybrid 2017 model 130 konuştum en son fiyat olarak sonra arkadaşım Skoda rapid önerdi spaceback diye modelini 7-8 sene önce fabiam vardı 1 sene kullanmıştım herhangi bir problem yaşamadım 1.4 dizel otomatik 113 onunla konuştuk en son 2016 model cam tavanlı 2side kararsız kaldım 100-130 arası bir bütçem var ama illaki 130ada almak istemiyorum var diye hatchback almak istiyorum aracı sedan araç bana şirket aracı gibi geliyor passat olsa dahi anca audi vs. olucak bu fiyatlara almakta zor siz hangisini önerirsiniz otomatik alacağım yıllardır manüel kullandım yetti artık

• Focus hatchback baktınız mı hiç ? Sınıfında en iyilerde bence sürüş keyfi ve yol tutuşta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hybrid 2. eli iyi gider mi
  • Corolla ve Chr modeli çok satılıyor auris 18 adet ilanı var chr alıcaktım 165-170 bandında oda oyüzden aurise yöneldim 2.eli var tabiki yeni yeni oluşuyor daha doğrusu
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    corolla hybrid filolar alıyo sadece
  • "2019 yılında Corolla Hybrid 2019 yılında toplamda 7 bin 595 satış adedine ulaştı" Haber var doğrudur benim için araba önemli şuan ne olduğu değil sorun yaşamayacağım 4-5 yıl bine bileceğim araç almak istiyorum
  • Hybridi daha sonra satması zor olur büyük ihtimalle, peugeot 308 de var dizelleri sorunsuz , şanzımanı eat6 ayrıca bayağı da donanımı var. Ben allure+skypack+comfort pack+sport pack bulunan aracı aldım 136.400tl ye, ayrıca yol tutuşu falan golften daha iyi olan bir araç sizin istediğiniz gibi hb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Abd de bile yaşlandıkça hybrid araçlar çok sorunlu olabiliyor, tamiri vesayre zor diyorlar. Ne süreyle kullanmak istediğiniz önem taşıyor. Alırım 10 yıl binerim diyorsanız bence almayın. Ancak hybrid alınacaksa tabiki toyota alınır.
    Biraz garip gelecek ama 1.0 litre turbolu otomatik Ford Ecosportlar çok hoş araçlar hem yüksek hem uzun değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rızası için noktalama işareti kullan. Kibarlıktan daha fazlasını yazmıyorum.
  • AFV kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dediğinize Skoda için ne düşünüyorsunuz alman adı altında üretildiği için güven veriyor
  • Toyota hibrit 20 yıldır üretiyor. Oldukça dayanıklı araçlar. Örneğin 10 sene Amerika’da binek araç olarak kullanılan Prius lar, Gurcistan gibi ülkelerde suan taksi olarak kullanılıyor. Toyota’nın hibriti bana göre dayanıklılık konusunda en üst motorlardan. Sadece batarya değişimi masrafı olur. Toyota da 10 sene ömür biçiyor.

Auris artık üretilmeyecek olsada özünde corolla nin hb versiyonu. Başarılı kendini kanıtlamış bir arac. Tam bir C segmenti.

Spaceback dusuk gelirli ülkeler için b segmenti kalitesinde ve sürüş hissiyatına sahip, C segmenti genişliğine sahip bir model. Devamı gelmeyecek gibi görünüyor. Tek kasa olarak üretildi. Fabia bile bana göre daha iyi bir arac. Eğer aynı motor seçeneğinde(benzinli-benzinli, dizel-dizel) rapid lehine 10-15 bin fiyat farkı oluşuyorsa rapid tercih edilebilir.

• vag grubunun araçları yarı otomatik ve çift kavrama tam bir bela yumağı yani

sizi rahat yerine DSG kavrama mekatronik sorunları bekliyor bunuda bir araştırın önce.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Hocam yani şimdi alman araçlarının fiyatları belli alamayanın eleştirmesi daha kolay dgs şanzıman hakkında evet öyle bir söyletti var istanbulda yaşayan insanlar daha çok karşılaşıyor, Toyota ile anlaştım bu arada şubattın ilk haftası alacağım fakat hep bir marka için bir şey bulunur, hondada kasada göçme olurderler ford elektronikte kötü derler bmw pejo motoru kullanıyo derler vs. her bir marka için bir şey bulmak kolay ama alman alamadım bu sefer belki başka zaman :) Japonumuz olucak allah kısmet ederse fotoğraf atıcam
  • 2016 skoda rapid kullanıcısıyım en boşu

Dolusu dolu ama 130 bin etmez yalıtım , kalite olarak 130.000 TL edecek bir araba değil hele ikinci eli ben 56 bine almıştım 2017 de sıfır olarak

Ben olsam 130 bine boş corolla alırım veya Renault Megane 1.6 Touch daha iyi birde lpg taktırırsanız ekonominin dibine vurursunuz

Ayrıca rapid piyasası olmayan bir araç şuan 130.000 alırsanız o aracı aynı paraya satmanız zor tek piyasası için bile ben olsa auris tercih ederdim (hibrit değil ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 22 Ocak 2020; 15:24:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.