< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (297. sayfa)
-
-
Antalya için güzel fırsat var mı arkadaşlar?
-
İzmir'den alış Bodrum'a bırakmayı düşünüyorum, tek yön ücreti olmayan bulamadım, enterprise baktım o da 600 TL alıyor tek yön ucreti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Budget'da olması lazım
-
Arkadaşlar yurt dışında öğrenciyim ehliyetim yaklaşık 10 senedir var, findeks notumu bilmiyorum 1 senedir kullandığım aktif 3 adet kredi kartım var. Acaba araç kiralarken sorun yaşarmıyım? Ofise gitmeden bilemeyiz dedi rent a car firması ki baya uzun yol boş dönmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 13 Temmuz 2021; 20:42:29 > -
Garenta telefondan findeks sorgulaması yapıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1190 çıktı Findeks geçen sene 1500 civarıymış. KYK başladı o düşürdü heralde. Kiralayacağım firma da 1100 istiyormuş umarım sorun çıkmaz.
-
-
ne zaman için bu fiyat bayramda bulamadım bu fiyatı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trapezounta_
ne zaman için bu fiyat bayramda bulamadım bu fiyatı27 Temmuz / 01 Ağustos Hocam. Bayramdan Sonrası İçin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayram için malum hep dolmus firmalar. Yolcu 360 üzerinden goldcar firmasından kiralama yapan var mı acaba daha önce?
-
Hocam avisten 18 Temmuz-26 Temmuz kiralamam mevcut. Araç bulamama gibi bir durum olmaz değil mi ?
Rezervasyonunuz olduktan sonra araçsız kalmazsınız.
-
Öyle olmuyor maalesef.
Ben kiraladım Avis'ten ve sonra önemli bir işim olduğundan kiraladığım şubeyi aradım hangi aracı vereceksiniz diye sormak için, araç yok dedi şube. E rezervasyon yapmıştım dedim, bizdeki araçların durumunu bilmeden onay veriyorlar gibisinden birşeyler söyledi. Şikayet yazmıştım.
19.08.2021 de iki günlük arac kiralamak istiyorum. En uygun fiyatli araclarda nasil bir firsat olur o tarihte acaba
Günübirlik 650 km yol yapacağım. Sizce aracı 2 günlük mü kiralamalıyım yoksa km aşım bedelini mi ödemeliyim?
enterprise ya da alamo 'da km aşımı 150 km 10 tl idi, böyle fiyatlandırma varsa km aşımı mantıklı.quote:
Orijinalden alıntı: gokhan68
Günübirlik 650 km yol yapacağım. Sizce aracı 2 günlük mü kiralamalıyım yoksa km aşım bedelini mi ödemeliyim?
Enterprise km başına 0,45 kuruş diyor aşım.
"enterprise ya da alamo"quote:
Orijinalden alıntı: gokhan68
Enterprise km başına 0,45 kuruş diyor aşım.
Enterprise'dan mecbur 2 gün kiralıcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X