Şimdi Ara

Araç karşılaştırma ve Önerilerinz - Mümkün olan tüm kriterleri yazdım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dasarum

Çok güzel bir araç almışsınız, güle güle kullanın. Darısı başıma

Aracı 0 mı 2. el mi aldınız, fiyat ne kadardı. Eğer İstanbulda iseniz, test sürüşü için önereceğiniz (tercihan Anadolu yakası) bir Alfa Bayii var mı?

Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

2 ay önce bende aynı süreci yaşadım...Lancia Delta Volvo S40-S60-Passat-407-Mercedes C BMW 3.20D A4 hepsini inceledim..En son hiç aklımda olmamasına ve doğru dürüst incelememe rağmen gidip Alfa Romeo 159 aldım..Siyah içi kırmızı deri döşeme..Görünüş olarak duruş olarak ilgi çekme olarak dört dörtlük bir araba..Yol tutuşu inanılmaz..Uzun yolda kesinlikle çok konforlu..Arka koltuklarda diz mesafesi biraz dar ama benim boyum 1.83 tavanla ilgili sıkıntı hissetmedim..2 ayda 3000 km yol yaptım daha sorun çıkarırmı bilmiyorum ama kullanıcılarından 159 ile ilgili kronik bir arıza duymadım..Q tronik vites çok başarılı normal kullanımda vites geçişlerini hissetmiyorsun gazı köklersen bir vites küçültüyor sadece o hissediliyor..Yokuş aşağı ve ya yukarı kalkışlarda kesinlikle araç kaymıyor(3 sn frenlemeye devam özelliği var)
    En önemlisi Alfa ile ilgili ön yargıları bırakıp bir test sürüşü yapmanı tavsiye ederim..Ben bir daha Alfa dışında araç alıcağımı düşünmüyorum açıkçası..

http://www.sahibinden.com/www_songurlar_net_dizel_q_tronic_distinctive_plus_34_000_km_de-09WQQaXQQ23824664WQQpXQQdisplayitem

Teşekkürler..Ben sıfır aldım..Euro 2.08 iken 79 bin liraya mal oldu..Boya koruma hediyesi ve uzatılmış +2 yıl garanti hediyesi ile aldım(4 yıl garantili)..Bağdat caddesi Suadiye Birmotta test aracı vardı..Ben ordan aldım..

• Sizin mesajınızdan sonra Laguna ile ilgili notlarımı ve Arabam.com daki testleri tekrar gözden geçirdim. Haklısınız karıştırmışım. Uzun burun ve motor gürültü sorunu Peugeot 407 içinmiş. Ama Lagunayı listeden çıkartma nedenim. 1.5 DCI motorun performans düşüklüğü. 0-100 Manuel vites test verisi 12.1 sn, otomatik olunca bu süre daha da yüksek olacaktır. Ancak yine de tavsiyenize uyup Laguna ile test sürüşü yapacağım.

Bilgi ve öneri için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: exca89

lagunanı burnunun uzun olduğunu düşünmüyorum belki alıştığımdan bana öyle geliyordur ancak yokuşlarda şu ana kadar bi sorun yaşayan arkadaşım olmadı oturduğum sitenin girişi bahsettiğiniz sorunu yaşamanın muhtemel olduğu bir yer (ankara dikmende oturanlar bilebilir mesa) ancak sitedeki 2 laguna sahibi de sorunsuz giriyor ayrıca arkadaşımın arabasıyla (laguna 3) geldiğimiz zamanlardada bir sorun yaşamadık sürtme tarzı.Lagunayla bir test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.Aynı şekilde 159la da yapmanız gerekir ikiside değerlendirilmesi gereken araçlardır.Ancak lagunayı 1.5dci alırsanız hem vergi hem yakıt anlamında memnun kalırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

2 ay önce bende aynı süreci yaşadım...Lancia Delta Volvo S40-S60-Passat-407-Mercedes C BMW 3.20D A4 hepsini inceledim..En son hiç aklımda olmamasına ve doğru dürüst incelememe rağmen gidip Alfa Romeo 159 aldım..Siyah içi kırmızı deri döşeme..Görünüş olarak duruş olarak ilgi çekme olarak dört dörtlük bir araba..Yol tutuşu inanılmaz..Uzun yolda kesinlikle çok konforlu..Arka koltuklarda diz mesafesi biraz dar ama benim boyum 1.83 tavanla ilgili sıkıntı hissetmedim..2 ayda 3000 km yol yaptım daha sorun çıkarırmı bilmiyorum ama kullanıcılarından 159 ile ilgili kronik bir arıza duymadım..Q tronik vites çok başarılı normal kullanımda vites geçişlerini hissetmiyorsun gazı köklersen bir vites küçültüyor sadece o hissediliyor..Yokuş aşağı ve ya yukarı kalkışlarda kesinlikle araç kaymıyor(3 sn frenlemeye devam özelliği var)
    En önemlisi Alfa ile ilgili ön yargıları bırakıp bir test sürüşü yapmanı tavsiye ederim..Ben bir daha Alfa dışında araç alıcağımı düşünmüyorum açıkçası..

http://www.sahibinden.com/www_songurlar_net_dizel_q_tronic_distinctive_plus_34_000_km_de-09WQQaXQQ23824664WQQpXQQdisplayitem

yeni cikmisti 159.. araba dolusu insan sehirde ilerliyoruz gece olmus.. soyle sol yoldan burnunu uzatti 159 siyah, havada hafifi yagmurlu.. aractaki herkes uuf cektik..kbi arac bu kadarmi karizma olur..
    gule gule kullanin aracinizi ..

• prestijli bir arac istiyorsaniz bundan iyisi zor bulunur.. bmw motor...ederinin altindada almak mumkundur.. ilgilenin derim..http://www.sahibinden.com/rover_lpg_li_orijinal_automatic-39WQQaXQQ23795426WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusssss -- 15 Nisan 2010; 1:23:11 >
  • 1.5dci motorda otomatik şanjıman zaten mevcut değil 2.0dci da mevcut performans olarak 2.0deneme şansım olmadı ancak 1.5 de çok kötü farklı başlıklarda bu 1.5 2.0 dci arasında tereddütte olduğumu yazmıştım bunun sebebi önceki aracımın 1.9dci olmasıydı,eğer otomatik vites şartsa zaten 1.5 olmaz,1.5 tavsyemdeki sebep vergi ve biraz daha az yakıt tüketimiydi
  • bende 159 vardı zorunlukultan 1 ayı geçti satalı 2 yıl kulladım..2. eli baya uygun bulabilirsin..içi tasarumdan dolayı sınıfına göre hafif basık..ama sorun edecek bişey değilhele motorun ve sürüşün keyfine diyecek yokbend ebu aralar 2.0 156 bakıyorum.temzi birşey bulabilirsem bakalım
    YANİ SÜREKLİ KENDİNİZİ SÜREKLİ ÖZEL HİSSEDER
    BAKIŞLARDAN KAÇAMAZ
    BİR OTOPARKA GİRDİĞİNİZDE BİR BİLEMEDİNİZ BİRALFA GÖRÜP FARKINIZI ORTAYA KOYARSINIZ

Normalde arabayı keyif icin ben ve eşimle kulanacagız ama bazen toplanıp bir yere gitme durumu olabiliyor.

Yurt dışı birçok forum ve incelemelerde arka koltuk diz mesafesinin sınırlı oldugundan söz edilmiş. Ben genelde koltugu en sona kadar geri alırım, bu durumda arkaya 3 yetişkin rahat oturabilir mi? (Benim 2001 Astrada çok rahat oturuluyor), bu şekilde Istanbul içi trafikte 1,5 saat yolculuktan sonra, arka koltuktakileri çıkarmak için çekecek kullanmak gerekmez umarım Bu konuda yorumlarınız olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: joz

bende 159 vardı zorunlukultan 1 ayı geçti satalı 2 yıl kulladım..2. eli baya uygun bulabilirsin..içi tasarumdan dolayı sınıfına göre hafif basık..ama sorun edecek bişey değilhele motorun ve sürüşün keyfine diyecek yokbend ebu aralar 2.0 156 bakıyorum.temzi birşey bulabilirsem bakalım

• peugeot 3008 çok şık ve ferah bi arac bence üstelik bütçenizle 0 km alabilirsiniz iç tasarımda muhteşem görünüyo üstelik göstergelerini ön cama yansıtan sistem var

Orijinalden alıntı: dasarum

Üzüldüm satmak zorunda olmanıza umarım keyfinize göre temiz bir 156 bulursunuz.

Normalde arabayı keyif icin ben ve eşimle kulanacagız ama bazen toplanıp bir yere gitme durumu olabiliyor.

Yurt dışı birçok forum ve incelemelerde arka koltuk diz mesafesinin sınırlı oldugundan söz edilmiş. Ben genelde koltugu en sona kadar geri alırım, bu durumda arkaya 3 yetişkin rahat oturabilir mi? (Benim 2001 Astrada çok rahat oturuluyor), bu şekilde Istanbul içi trafikte 1,5 saat yolculuktan sonra, arka koltuktakileri çıkarmak için çekecek kullanmak gerekmez umarım Bu konuda yorumlarınız olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: joz

bende 159 vardı zorunlukultan 1 ayı geçti satalı 2 yıl kulladım..2. eli baya uygun bulabilirsin..içi tasarumdan dolayı sınıfına göre hafif basık..ama sorun edecek bişey değilhele motorun ve sürüşün keyfine diyecek yokbend ebu aralar 2.0 156 bakıyorum.temzi birşey bulabilirsem bakalım

astra 159 a göre daha dar kısa ve bir alt segment bir araçtırona rahat sığıyorsunuz 159 daha rahat sığarsnız..siz en iyisi bir alfaromeo satıcısına uğrayınzaten koltuktan kalkamacaksınzı zevktensizi kaldırmak için çekecek kullanmaları gerekecek emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joz -- 15 Nisan 2010; 17:14:15 >

• Arkadaşlar Merhaba,

Ben 2012 model renault clio hb extreme edition 1.5 dci 85 bg bvr araç almak istiyorum. Ama bir de opel corsa twinport enjoy var. Opel otomatik benzinli. İlk defa araç alacağım için kararsız kaldım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? (Arabayı ailemle kullanacağız)

100 bin testinden başarıyla geçmişti, 60 binden sonra masraf çıkardığını kullanıcısından mı duydunuz.
  • eger fazla kullanilacaksa dizel alin derim ama pek fazla tecrueli olmadiginiz anlasiliyor, siz en iyisi opel enjoj alin keyfine bakin..

Orijinalden alıntı: focusone

eger fazla kullanilacaksa dizel alin derim ama pek fazla tecrueli olmadiginiz anlasiliyor, siz en iyisi opel enjoj alin keyfine bakin..

Teşekkür ederim. Aslında çok fazla kullanmayacağım. Haftaiçi 10 saat çalışıyorum. Belki akşamları birkaç saat ve bir de haftasonları kullanacağım. Benim için önemli olan aracın güvenli olması. Yakıt konusunda renault ile aralarında kıyaslama yaptık. Şehiriçi 100 kmde 7.50 TL fark ediyor.

Orijinalden alıntı: will.i.am

2.0 tdci mondeo oneririm

ben de mondeoları severim
    sanırım bir mondeo kullanıcısınız
    benim merak ettiğim 2.0tdci olarak yakıt tüketimi nasıl ? - şanzıman ve performans nasıl ?
    makyajlı kasa mondeo selective veya makyajlı s-max ları beğeniyorum. nasıl bir karar vermeliyim.
    2011 model olarak ne kadar bütçe atırmalıyım. (80-89 arası bir piyasası var gibi)
    s-max daha büyük diye beğeniyorumda araç yüksekliği nasıldır. stabilize yolda sürte veya değer mi?
    uzun süre binilecek bir araç
    teşekürler..

edit: yeni kasa viano ambiente 163hp otomatik vites ve 90 bin TL ayrıca vergi avantajı ve daha büyük hacim ile karşılaştırsak hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 1 Aralık 2011; 19:15:05 >
  • bende diyorum niye hiç bir sahibinden ilanı fos çıkıyor meğer konu hortmuş

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

2.0 tdci mondeo oneririm

benim merak ettiğim 2.0tdci olarak yakıt tüketimi nasıl ? - şanzıman ve performans nasıl ?
    makyajlı kasa mondeo selective veya makyajlı s-max ları beğeniyorum. nasıl bir karar vermeliyim.
    2011 model olarak ne kadar bütçe atırmalıyım. (80-89 arası bir piyasası var gibi)
    s-max daha büyük diye beğeniyorumda araç yüksekliği nasıldır. stabilize yolda sürte veya değer mi?
    teşekürler..

edit: yeni kasa viano ambiente 163hp otomatik vites ve 90 bin TL ayrıca vergi avantajı ve daha büyük hacim ile karşılaştırsak hangisini önerirsiniz.

Bizim arac manuel sanzimanli, 6 ileri olmasi guzel bir avantaj. Performans gayet iyi diyebilirim izmir-aydin otoyolunda 235km/h hiza ulastik. Uzun yolda 6. viteste 120km/h ile 4.9l ortalama yakalamisligim var, sehir ici ortalama 7.5-8l arasi tuketiyor. Buyuk bir aile degilseniz s-max'e hic gerek yok derim, 1.6 tdci selective mondeoyu pazarlikla 78.000tl gibi bir fiyata alabilirsiniz, 1.6 ecoboost ise 68.000tl civari olur tahminimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

2.0 tdci mondeo oneririm

teşekürler..

Bizim arac manuel sanzimanli, 6 ileri olmasi guzel bir avantaj. Performans gayet iyi diyebilirim izmir-aydin otoyolunda 235km/h hiza ulastik. Uzun yolda 6. viteste 120km/h ile 4.9l ortalama yakalamisligim var, sehir ici ortalama 7.5-8l arasi tuketiyor. Buyuk bir aile degilseniz s-max'e hic gerek yok derim, 1.6 tdci selective mondeoyu pazarlikla 78.000tl gibi bir fiyata alabilirsiniz, 1.6 ecoboost ise 68.000tl civari olur tahminimce.

5 kişilik bir aileyiz ve geniş bir bagaj lazım.
    1.6 motorlarda manuel bana dizel otomatik lazım. s-max ise hacimli olduğu için seviyorum ama 2 eli yok tr de bu yüzden vianoyu da hesaba kattım.
    tşkler.

edit:2011 model 2. el az kmli araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 1 Aralık 2011; 19:59:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.