Bildirim
araç ışıklara gelince stop ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Akü veya şarj dinamosuna baktınız mı? -
akü yeni değişti hocam mutlu akü taktırdım sıfır, şarj dinamosunu kontrol etmişlerdi değiştirken.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB
Akü veya şarj dinamosuna baktınız mı?
lakin evet stop edince akü ışığı yanıyor ekranda bağlantısı nedir çözemedim. -
Giderken dipgaz yapıldığında tekleme, gidişinde isteksizlik vs var mı ? -
Evet ve bunun yanında araç sadece hızlanmaya meyilli oldu, yani 90 km ile sabit gidemiyorum. gaz pedalı sadece hızlanmayı alıyor sabit tutmuyor hızı.quote:
Orijinalden alıntı: msansertekin
Giderken dipgaz yapıldığında tekleme, gidişinde isteksizlik vs var mı ? -
Işık yanması normal, çalışırken yanıyorsa sikinti.
Aklima basit ucuz yollu başka tamir gelmiyor. Bir ihtimal buji veya hava filtresindendir. -
yarın buji ve hava filtresi siparişi geçeyim madem hocam, sağolun yardımınız içinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB
Işık yanması normal, çalışırken yanıyorsa sikinti.
Aklima basit ucuz yollu başka tamir gelmiyor. Bir ihtimal buji veya hava filtresindendir. -
Manyetik kaptör sorununa benziyor.O lanet sensor yüzünden aynı derdi bende çok çektim.Yerini biliyorsanız bir bakın motorun bi yerinden üzerine yağ falan aktıysa sensör sapıtıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende yaklaşık 3 haftalık twingo sahibi olarak ilk önerim bu sorunu twingoya spesifik forumlar ve face sayfalarında dile getirmenizdir.Orda daha nokta atışı cevaplar geliyor.
Ben yine de naçizane bilgimle size ihtimalleri kolaydan zora sıralayayım.
İlk olarak potansiyometre veya rölanti valfinin üzerinden çıkan 3 pinli fiş var.onu iyice önlü arkalı kontrol edin.ani sarsıntılı bi durum olmuşsa yerinden çıkmış olabilir.yerine takar takmaz düzelir.benim başıma bu gelmişti.
Sonraki sıralama ise bogaz kelebeği temizliği,rolanti valfi ve potansiyometre diye uzuyo liste.
Umarım en kısa sürede ve en az maliyetle sorununuza çözüm bulabilirsiniz -
Araç start-stop özelliği kazanmış -
dandik yakıt almış olabilirsin. -
Bu sabah tekte aldı marşı ve stop etme yaşamadım kısa bir mesafe yol aldım. Bu arada yakıtı opetten almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X