Bildirim
ARAÇ İLANI... KOPMAK GARANTİ :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sensin videoda ki değil mi? _____________________________
Think Different -
tebessüm bile oluşmadı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sokarca_
tebessüm bile oluşmadı
kpmak derken komik yani :)_____________________________ ŞEREFSİZCE YAŞAMAKTANSA ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM [ŞEYH ŞAMİL] -
quote:
Orijinalden alıntı: HATUKAY
quote:
Orijinalden alıntı: sokarca_
tebessüm bile oluşmadı
kpmak derken komik yani :)
abow
Gül Gül Öldüm Resmen
Diyebilseydim Keşke Bu Ne Hiç Gülmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseudra -- 11 Şubat 2012; 0:00:40 >_____________________________ 
-
Bu kafayla anca araç satıcısı olur zaten. _____________________________ 
Boğaziçi Üniversitesi -
Konuşan bir goril, _____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
Sensin videoda ki değil mi?
benmi :) yok daha neler. ben değilim canım
_____________________________ ŞEREFSİZCE YAŞAMAKTANSA ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM [ŞEYH ŞAMİL] -
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Konuşan bir goril,

Harbiden buna güldün mü _____________________________
-
pffff milletin komiklik anlayışı ne kadar da garipleşti,
buna mı güldün?_____________________________ -
-
Ne saçmalıyor lan bu yağ tulumu. _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
Anlatmaya çalıştığı şey nedir? _____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
O adam kim?
Ne saçmalıyor?
Gülümseme dahi olmadı. Utanmadan kompak garanti diyorsun bir de_____________________________ Ryzen 5 2600 - Asus TUF B450 Plus Gaming - Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3000 MHZ - ASUS DUAL GTX 1660 Ti EVO 6GB - James Donkey Nvme m2 ssd 512 gb - CORSAIR Carbide SPEC-DELTA RGB 550W 80+ -
videoyu tıklamayı bile düşünmüyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Media Markt çalışanı.Sanki Bursa Anatoliumdaki mmde görmüştüm... _____________________________ yemin ederim ki,
dünyanın bütün toprakları bir tek insanın kanını akıtmaya değmez!
Benzer içerikler
- bittibitiyor güvenilir mi
- strafor köpük nerede satılır
- faruk eczanesi esprisi
- kaçan muhabbet kuşu geri getirme
- aniden hasta olmak
- samsung galaxy beam
- en iyi deprem uygulaması
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday ne zaman 2026
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler