Şimdi Ara

Araç için tablet montajı yardım ss-li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hocam uğraşmayın tabletlerin içinde batarya var güneşin altında bırakmaya gelmez. Hele ki Vestel gibi montaj üretim bir tabletin bataryası kaliteli olmaz. O batarya bir şişer patlar aracınızdan olursunuz. Duble teyp denen sistemler ne kadar kötü de olsa alternatifi yok. Aracın elektriğine bağlandıkları için batarya riski yok.
    Hocam mantıken gps video kamera gibi birçok elektronik ürünler konuluyor arabalara onlar patlamıyorsa bununda patlamaması lazım mantıken yanlış mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah beyler yeni bir fikir geldi aklıma tableti slikon ile sabitleme yapsam nasıl olur sizce aracın içi ısınınca yine düşermi slikon?

• Up yeni fikirler için

• canbus olmadığı sürece işlevsel kullanamazsın, aux ile çıkışa takarsın müzik, video izlersin o kadar. gereksiz olur, arabanın tüm özelliklerini kullanabilmen için cihaz gerekiyor
  • Golf 6 aracım için 10.1 galaxy tab kullanıyorum.

ön havalandırma ızgaralarına mıknatıslı tutuculardan 2 adet taktım. Tabletin arkasında da 2 adet yapışık duruyor.

Bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyorum. kullanmadığım zaman torpidoya atıyorum. Kullanacağım zaman bir hareketimle direk yapıştırıyorum. Bluetooth bağlantısı sağlandığında otomatik olarak araç arayüz programı açılıyor.

internet bağlantısını da telefondan paylaşıyorum. Spotfy gibi uygulamaları kullanabiliyorum. Film izlenebiliyor. Youtube kullanabiliyorum.

artı olarak aliexpressten aldığım aracın beynine bağlanan modülden de var. Araç ilgili tüm bilgileri takip edebiliyorum. DPF doluluk oranına kadar...

artı artı....

dashcam olarak tabletin arka kamerasını da kullanacaktım güzel uygulamalar var markette fakat tabletin açısını iyi ayarlayamadığım için vazgeçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 2 Mayıs 2019; 10:58:55 >
  • İnsanı Kanser edecek bir proje daha kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Golf 6 aracım için 10.1 galaxy tab kullanıyorum.

ön havalandırma ızgaralarına mıknatıslı tutuculardan 2 adet taktım. Tabletin arkasında da 2 adet yapışık duruyor.

Bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyorum. kullanmadığım zaman torpidoya atıyorum. Kullanacağım zaman bir hareketimle direk yapıştırıyorum. Bluetooth bağlantısı sağlandığında otomatik olarak araç arayüz programı açılıyor.

internet bağlantısını da telefondan paylaşıyorum. Spotfy gibi uygulamaları kullanabiliyorum. Film izlenebiliyor. Youtube kullanabiliyorum.

artı olarak aliexpressten aldığım aracın beynine bağlanan modülden de var. Araç ilgili tüm bilgileri takip edebiliyorum. DPF doluluk oranına kadar...

artı artı....

dashcam olarak tabletin arka kamerasını da kullanacaktım güzel uygulamalar var markette fakat tabletin açısını iyi ayarlayamadığım için vazgeçtim..
    10 inch çok büyük olmuyorum dashboarda

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam
  • uzun süre sonrasında up bilgilendirme amaçlı arkadaşlar konuyu açtıktan 1 kaç gün sonra bir arkadaşımın fikir vermesi ile a101 deki cama vantuzlu telefon tutuculardan aldım için açıp komple çıkardık düz zemin haline getirip siyah mastik ile yapıştırıp 1 gün bekletip dondurduk sapa sağlam oldu ön cama konsolun ortasına sabitledim her şey iyi güzeldi havalar serin gittiği için ilk 1 2 hafta herhangi bir sorun olmadı ama yaz sıcakları bastırmaya başlayınca 30 33 dereceleri gören sıcaklar olmaya başladı birde arac gün içerisinde tüm gün güneş te yattığı zamanlarda olunca sıkıntı oluştu dün öğlen vakti aracıma bindiğimde tabletin arka kapağı çıktığını gördüm incelerken batarya balon gibi olmuş ben tırnaklarım ile zorla zorlaya açtığım arka kapağı komple açılmış ön dokunmatik ekran çitalarındaki yapışkan çerçevelerden boşanmış az daha kalsa ekran dahi kırılacak tı allah korudu herhangi bir patlama yangın v.s olmadan söktüm kaldırdım yani arkadaşlar demek istediğim böyle bir şey düşünen olursa bataryayı hafife almayın arabanızdan olma riskiniz olabilir böyle bir şey yapmadan önce batarya iptali veya ona göre önlemini alarak yapın yineden tüm yardımcı olan herkese teşekkürler

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uğraşmasın. Ben sana pratik çözümü anlattım işin bitince torpidoya atarsan tableti bir şey olmaz. Yada yanına al götür. Batarya tabiiki hafife alınmaz. Hiç birsey olmasa bile o sıcakta tablet bozulacaktır.

Edit: konu içinde mıtnatıslıların uymadığını yazmışsın şimdi gördüm.

Şöyle bir ürün işini görecektir.
    TRY 24.65 29%OFF | AS için 360 Derece Rotasyon manyetik araç telefonu tutucu iPhone 7 Araç CD Yuvası Hava Firar Dağı Samsung Huawei Onur için stand braketi
    s.click.aliexpress.com
    TRY 24.65 29%OFF | AS için 360 Derece Rotasyon manyetik araç telefonu tutucu iPhone 7 Araç CD Yuvası Hava Firar Dağı Samsung Huawei Onur için stand braketi
    https://s.click.aliexpress.com/e/dPlEETe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 3 Haziran 2019; 9:17:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

uzun süre sonrasında up bilgilendirme amaçlı arkadaşlar konuyu açtıktan 1 kaç gün sonra bir arkadaşımın fikir vermesi ile a101 deki cama vantuzlu telefon tutuculardan aldım için açıp komple çıkardık düz zemin haline getirip siyah mastik ile yapıştırıp 1 gün bekletip dondurduk sapa sağlam oldu ön cama konsolun ortasına sabitledim her şey iyi güzeldi havalar serin gittiği için ilk 1 2 hafta herhangi bir sorun olmadı ama yaz sıcakları bastırmaya başlayınca 30 33 dereceleri gören sıcaklar olmaya başladı birde arac gün içerisinde tüm gün güneş te yattığı zamanlarda olunca sıkıntı oluştu dün öğlen vakti aracıma bindiğimde tabletin arka kapağı çıktığını gördüm incelerken batarya balon gibi olmuş ben tırnaklarım ile zorla zorlaya açtığım arka kapağı komple açılmış ön dokunmatik ekran çitalarındaki yapışkan çerçevelerden boşanmış az daha kalsa ekran dahi kırılacak tı allah korudu herhangi bir patlama yangın v.s olmadan söktüm kaldırdım yani arkadaşlar demek istediğim böyle bir şey düşünen olursa bataryayı hafife almayın arabanızdan olma riskiniz olabilir böyle bir şey yapmadan önce batarya iptali veya ona göre önlemini alarak yapın yineden tüm yardımcı olan herkese teşekkürler
    Araç için tablet montajı yardım ss-li

Hocam ben yazmıştım sende bişey olmaz demiştin. Hevesini kırmamak adına üstelememiştim. Beni etiketlememene üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 3 Haziran 2019; 10:23:39 >

• Tabletin iki tarafına iki parça sac kesip çift taraflı bant ile yapıştırın. İnce olanlar değil köpük olanlar. Sonra da iki havalandırma kanalına iki tane telefon tutucu magnet koyun, yapıştırın bitsin. Normal telefonu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Hocam ben yazmıştım sende bişey olmaz demiştin. Hevesini kırmamak adına üstelememiştim. Beni etiketlememene üzüldüm.

Alıntıları Göster
    Hocam tüm yardımcı olanları etikledim herzaman sonuca kavuşan konumda böyle yaparım bilgilendirme amaçlı sizden çok özür diliyorum sanırım gözden kaçırmışım ama evet dediğiniz harfi harfine çıktı sonuç olarak çok teşekkür ederim iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Tabletin iki tarafına iki parça sac kesip çift taraflı bant ile yapıştırın. İnce olanlar değil köpük olanlar. Sonra da iki havalandırma kanalına iki tane telefon tutucu magnet koyun, yapıştırın bitsin. Normal telefonu gibi.
    Proje iptal hocam tableti bir tanıdık internet kafeci ye hediye ettim bedavaya bende vaz geçtim yinede sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Hocam çok uğraşmasın. Ben sana pratik çözümü anlattım işin bitince torpidoya atarsan tableti bir şey olmaz. Yada yanına al götür. Batarya tabiiki hafife alınmaz. Hiç birsey olmasa bile o sıcakta tablet bozulacaktır.

Edit: konu içinde mıtnatıslıların uymadığını yazmışsın şimdi gördüm.

Şöyle bir ürün işini görecektir.
    TRY 24.65 29%OFF | AS için 360 Derece Rotasyon manyetik araç telefonu tutucu iPhone 7 Araç CD Yuvası Hava Firar Dağı Samsung Huawei Onur için stand braketihttps://s.click.aliexpress.com/e/dPlEETe
    Hocam teşekkür ederim önerileriniz için ben iptal ettim söktüm kaldırdım tableti bir tanıdık internet kafeci arkadaşa ücretsiz hediye verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

Hocam tüm yardımcı olanları etikledim herzaman sonuca kavuşan konumda böyle yaparım bilgilendirme amaçlı sizden çok özür diliyorum sanırım gözden kaçırmışım ama evet dediğiniz harfi harfine çıktı sonuç olarak çok teşekkür ederim iyi günler

Alıntıları Göster
    Estağfurullah hocam sorun değil. Allahtan sadece tablet zarar görmüş. Ayrıca tablet zarar görmese bile yarın öbur gün hırsızlar tableti almak için camı indirirlerdi. Belki de böylesi daha hayırlıdır. Sadece tabletten olmanıza sevindim. İyi günler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.