Şimdi Ara

Araç İçi Temizlik-Koku giderici ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ikinci el araç aldım.Araç içinde ağır bir koku var.Araştırdığımda iki ürünü almaya karar verdim.Bilgisi olan, önerisi olan var mı ?

quote:

Sonax Sigara ve Ağır Koku Giderici

Miktarı: 500 ml.
    Sonax bir Alman markasıdır.
    Sonax ürünleri Almanya'da üretilmiştir.

Sigara kokusu giderici
    Sonax sigara ağır koku giderici, eşsiz aktif madde konbinasyonu sayesinde, Örneğin; Hayvanlardan ve sigaradan kaynaklanan kokuları, geleneksel olarak havayı temizleme yerine bilakis etkisizleştirir (nötürleştirir).
    Etkisizleştirme maddesi bitkisel ağırlıklı olup, parfüm içermez.
    Biraz parfüm hoş bir tazelik, ferahlık sağlar.
    Araç ve ev işleri için kullanımı idealdir.
    Tüm döşemeler, perdeler, kumaşlar, ayakkabılar, halılar ve elbiseler için kullanımı idealdir. Ayrıca oda spreyi olarakta kullanılır.

Uygulama

Sprey başlığını püskürtme konumuna getirin.
    Kumaşlarda renk değişikliğine yol açıp açmadığını tespit etmek için kumaş köşesinde deneme yapın.
    Uygulama yapılacak bölge üzerine eşit ve nemli olacak şekilde püskürtün
    Yoğun kokulu yerlerde uzun süre camları kapalı tutunuz.
    Olası durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.
    Çocuklardan uzak tutunuz.

http://www.n11.com/sonax-sigara-ve-agir-koku-giderici-P11294427

quote:

Liqui Moly Klima Fresh Klima Temizleme Spreyi

Miktarı: 50 ml.
    Liqui moly bir Alman markasıdır.
    Liqui moly ürünleri Almanya'da üretilmiştir.

Klima temizleyici
    Kısa zaman içerisinde (10 dakika) araç içerisini, klima sistemini, havalandırma kanallarında oluşan bakterileri dezenfekte eder ve temiz ferah bir hava sağlar.
    Allerjik reaksion oluşumu önler.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

•Küf benzeri kokuları yok eder
    •Bakterileri temizler
    •Temiz ve ferah bir hava sağlar
    •Keyifli bir süre temin eder

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli

Kullanımdan önce klima evaporatörünün kurultulması gerektiğinde ötürü ısıtıcı çalıştırılmalı, bunun için de motor çalışır durumda olmalıdır.
    Akabinde klima kapatılır ve fan, ‘en sıcak’ pozisyonunda sonuna kadar açılır.
    Bu esnada klima ızgaraları ayaklara doğru yönlendirilmelidir.
    Sistem 10 dakika kadar fan ve sirkülasyon modunda çalıştırılır.
    Klima Fresh ürünü kullanılmadan önce iyice çalkalanır, sprey nozulu sağ koltuktaki ana klima kanalına doğru yönlendirililerek kutusu içinde (bkz. resim) yere konur ve spreye basılır.
    Sprey 10 dakika içinde boşalacaktır ve bu esnada kapılar ile pencereler kapalı tutulmalıdır.
    Temizleme işlemi sonrası motor ve fan sistemi 10 dakika daha çalışıtırılır, akabinde kapı ve pencereler açılarak araç içi en az 10 dakika havalandırılır.

http://www.n11.com/liqui-moly-klima-fresh-klima-temizleme-spreyi-P11294759

• Uygulamasını biliyorsanız iki ürün iyi. Fakat ben bilmiyordum profesyonel sayılmayacak detailing yerine bıraktım. Yeni gibi olmuştu. Gayet de uygun fiyattı detaylı temizlik pasta cila 250 300 civarıydı. Profesyonel yerler sadece iç temizliğe 200 civarı istiyor.
  • Sonax bir Alman markasıdır.

Sırf bu hastalik derecesinde olan sempatizanlik yüzünden satın almazdım o saticidan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisini yada birini seçip uygulama yapacağım tecrübelerimide paylaşacağım ama öncesinde sormak istedim.Açıkcası dışarı vermektense daha kaliteli marka ürün kullanıp uygulamayı kendim yapmak istiyorum
  • Bence ozon temizliği yaptırın. Koku gidecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübesi olan var mı
  • şu ilk resimdeki yeşil olanı kullandım, koltuk ve halı flex olan yerlere sıkıyorsunuz ve camlar falan kapalı bi gece kalıyor, gayet başarılı bir ürün...

bi de bunun turuncu olanından alın, gerçekten çok başarılı,uzun ömürlü bir araç kokusu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun reklamlamını yeni görmüştüm.Teşekkür ederim
  • Koltuk temizliğinde sonax v.s. kullanıyordum. Ancak istediğim sonucu bir türlü alamadım. amway L.O.C. kullandım en son temizlikte. On numara sonuç :) 450ml su + 50ml ürünü sulandırıp kullandım. Tavsiye ederim.

Ürün içeriğide kimsayal olmadığı için renk atma derdi filan olmuyor.

https://www.amway.com.tr/product/0001,#.VA70rWOS9o0
  • bir kaç marka daha buldum araştırıyorum detayları yazacağım
  • Arkadaslar benimde tavan ve koltuk lekelerini cikartmak icin bir tavsiyem var.

Su a101de falan bulabilceginiz aspirin aspirix gibi isimlerle satilan temizleyiciler. Kendi aracimda tavan sigara ve zamanla olusan tozlardan dolayi gri renk almisti. Bu urunu scotch britein sert bulasik sungeriyle beraber kullandim. Butun lekeleri cikartti. Tabi silinen bolge temizlendigi icin butun tavana yapmak zorunda kaldim ama tertemiz oldu hicbir renk farki olmadi. Koltuk dosemesinde de kullandim ayni sekilde. İlk basta renk farki olucak gibi gorunuyor ama kuruyunca hicbi fark yok be gayet temiz bir sonuc ortaya cikiyor. Ucuz etkili ve guvenilir bir urun. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Merhaba arkadaşlar, ikinci el araç aldım.Araç içinde ağır bir koku var.Araştırdığımda iki ürünü almaya karar verdim.Bilgisi olan, önerisi olan var mı ?

quote:

Sonax Sigara ve Ağır Koku Giderici

Miktarı: 500 ml.
    Sonax bir Alman markasıdır.

Sigara kokusu giderici
    Sonax sigara ağır koku giderici, eşsiz aktif madde konbinasyonu sayesinde, Örneğin; Hayvanlardan ve sigaradan kaynaklanan kokuları, geleneksel olarak havayı temizleme yerine bilakis etkisizleştirir (nötürleştirir).
    Etkisizleştirme maddesi bitkisel ağırlıklı olup, parfüm içermez.
    Biraz parfüm hoş bir tazelik, ferahlık sağlar.
    Araç ve ev işleri için kullanımı idealdir.
    Tüm döşemeler, perdeler, kumaşlar, ayakkabılar, halılar ve elbiseler için kullanımı idealdir. Ayrıca oda spreyi olarakta kullanılır.

Uygulama

Sprey başlığını püskürtme konumuna getirin.
    Kumaşlarda renk değişikliğine yol açıp açmadığını tespit etmek için kumaş köşesinde deneme yapın.
    Uygulama yapılacak bölge üzerine eşit ve nemli olacak şekilde püskürtün
    Yoğun kokulu yerlerde uzun süre camları kapalı tutunuz.
    Olası durumlarda uygulamayı tekrarlayınız.
    Çocuklardan uzak tutunuz.

http://www.n11.com/sonax-sigara-ve-agir-koku-giderici-P11294427

quote:

Liqui Moly Klima Fresh Klima Temizleme Spreyi

Miktarı: 50 ml.
    Liqui moly bir Alman markasıdır.
    Liqui moly ürünleri Almanya'da üretilmiştir.

Klima temizleyici
    Kısa zaman içerisinde (10 dakika) araç içerisini, klima sistemini, havalandırma kanallarında oluşan bakterileri dezenfekte eder ve temiz ferah bir hava sağlar.
    Allerjik reaksion oluşumu önler.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

•Küf benzeri kokuları yok eder
    •Bakterileri temizler
    •Temiz ve ferah bir hava sağlar
    •Keyifli bir süre temin eder

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli

Kullanımdan önce klima evaporatörünün kurultulması gerektiğinde ötürü ısıtıcı çalıştırılmalı, bunun için de motor çalışır durumda olmalıdır.
    Akabinde klima kapatılır ve fan, ‘en sıcak’ pozisyonunda sonuna kadar açılır.
    Bu esnada klima ızgaraları ayaklara doğru yönlendirilmelidir.
    Sistem 10 dakika kadar fan ve sirkülasyon modunda çalıştırılır.
    Klima Fresh ürünü kullanılmadan önce iyice çalkalanır, sprey nozulu sağ koltuktaki ana klima kanalına doğru yönlendirililerek kutusu içinde (bkz. resim) yere konur ve spreye basılır.
    Sprey 10 dakika içinde boşalacaktır ve bu esnada kapılar ile pencereler kapalı tutulmalıdır.
    Temizleme işlemi sonrası motor ve fan sistemi 10 dakika daha çalışıtırılır, akabinde kapı ve pencereler açılarak araç içi en az 10 dakika havalandırılır.

http://www.n11.com/liqui-moly-klima-fresh-klima-temizleme-spreyi-P11294759

o koku kumaşlardan geliyodur yani koltuk tavan gibi yerlerden. sonax da iyidir ama o kokuyu gidermez internette araç koku gidericiler var onlardan kullan drmat hijyen sprey önerimdir.sık kullan gram koku almassın böyle kumaş olan bütün yüzeylere sık onu güzelce bak bakalım koku falan kalıyomu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.