Şimdi Ara

Araç İçi Multimedya ve Ekran Değişimleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Araç İçi Multimedya ve Ekran Değişimleri Hakkında detaylı bir bilgisi olan varmı ?


    Çünkü bir sürü marka var. Car Play Aktif ediyorlar. Ekranları anlatıyorlar. Aynı markanın Aynı Özellikli 500 Tane fiyat farkı var. Birisi X TL 'ye Takıyor Bir Diğeri Y TL'ye takıyor.


    Resmen kafa karışıklılığı bu işlem. 2016 model bir araç kullanmaktayım. Car Playli Haritaları aktif kullanabileceğim güzel görüntüyü bozmayan bir araç içi multimedya arayışına girdim ama işin içinden çıkamıyorum.



    Daha önce işlem yaptıranınız varmı ? Başınıza Ne geldi ? Nelere Dikkat etmeli ? Kimi Öneriyorsunuz (İstanbul) ? Gerek Var mı ? Yaşadığınız Bir Pişmanlığınız Oldu mu ?

    Anlatın Arkadaşlar Tecrübelerinizi Anlatın yahu o mu bu mu şu mu diye incelemekten başka birşey gelmedi elimden. Varsa önerdiğiniz birileri varsa adreslerini de paylaşırmısınız.


    Teşekkürler Hepinize ^^








  • En önemli detayı ben mi göremiyorum? Arabanın markası modeli ne?
  • O sistemlerin özelliklerini iyi incele işletim sistemi en az Android 10 olsun Ram'i de en az 4gb olsun. Bunun altındakiler çok eski ürünlerdir aldığına pişman ettirir.

  • Hepsi çin malı, %90 lık kısmı android 8 dir ama size android 10 güzükür. Aşşağı yukarı hepsi aynı işi yapar. Çok takılmayıp bir tanesini alıp takın.

  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

    Arac Volkswagen Beetle. Ben bi önemi yoktur diye düşündüm ama haklısınız.


    Ben sadece anlam veremediğim için açtım bu konuyu çünkü bir çok bilgi var hepsi aynı şeymiş gibi görünüyor. Hiç Kullanan birinden bir deneyimli anlatım görmedim. Derdim birazda aslında o.

  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

    Nasıl Anlayacağız Android 10 Gibi gözükmesini ? Marka Model mi inceleyeceğiz yoksa yazılım ile kontrol edilebilir birşey mi ?

  • cagataygencay C kullanıcısına yanıt
    Vw grubuna rcd330+ diye bir model multimedia takıyorlar. Polo varken almayı düşünmüştüm ama pahalı geldi doğrusu
  • cagataygencay C kullanıcısına yanıt

    Benim deneyimim şöyle oldu. Double cihaza gmail hesabı girdim.Girdiğim hesabın kurtarma e postasına mesaj gitti. FF-5000 CİHAZI ANDROİD 8.1 CİHAZDAN OTURUM AÇILDI DİYE. Sonra araştırdım baktım geneli android 8 oluyor ve yazılım ile 10-11 olarak kullanıcıya gösteriliyor. Bu sizi çok etkilemez buraya takılmayın. Siz piyasada yer etmiş bir markadan cihaz alın takın. Carplay vs olan modeller iyidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 25 Mayıs 2022; 8:27:13 >
  • Hocam aman kaliteli bişey taktir ben görüntüsüne aldanıp geçen yıl taktırdim 1 gb ram var android 8 yüklü o kadar yavaşliyor ki kanser ediyor adamı. İlk başlarda hızlı oluyor ama zamanla yavaşliyor format atmak gerekiyor.
  • Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim İlgili deneyimleriniz ve Fikirleriniz için. şimdi nelere dikkat etmem gerektiğine daha eminim. :)

  • cagataygencay C kullanıcısına yanıt

    kaç model araç rcd 360 veya 330 işinizi görecektir orijinal iyidir

  • Merhaba, konuyu hortlatmak gibi olacak da bir sorum olacak, bilen varsa çok sevinirim. 2013 Citroen C4 Confort satın aldım. Araçta fotografini eklediğim multimedia sistemi var. Fakat direksiyon üzerindeki kumanda calismiyor. Canbus denilen bir olay var sanırım onun ayarini yapmak gerekiyor galiba. Ama o cihaz var mı yok mu ondan da emin değilim. Yardımcı yda yönlendirici olabilecek birisi var mı?
    Araç İçi Multimedya ve Ekran Değişimleri Hakkında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.